Şimdi Ara

KONU KİLİTLENSİN AMACINDAN SAPTI (Üniversiteye Başlayacaklara Tavsiyeler) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
22
Favori
15.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belki saçma gelecek ama cidden dşünüyorum bunları ben hep eşofman takılan bir insanım birde sırt çantası takarım hep millet bana ünide hocalar çok takıyor eşofmanla felan gelenleri bazen almadıkları bile oluyorlar felan dediler daha neler dedim ama harbi mi birde sırt çantası takmanın nesi rezillik olsun ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlaaaaa_

belki saçma gelecek ama cidden dşünüyorum bunları ben hep eşofman takılan bir insanım birde sırt çantası takarım hep millet bana ünide hocalar çok takıyor eşofmanla felan gelenleri bazen almadıkları bile oluyorlar felan dediler daha neler dedim ama harbi mi birde sırt çantası takmanın nesi rezillik olsun ki

ünide hocalar eşofmana mı takıyor kim dedi allah aşkına ya ne tipler göreceksin dövmeli kulağından 4 tane küpe olan erkekler şortla gelen abiye kıyafetle gelen topukluları ayağından hiç çıkarmayan daha bir sürü örnek var kimse kimseye karışamaz,derse almama gibi bir durum da olamaz kıyafete falan kimsenin taktığı yok

• ne yalan söyleyeyim konuyu acarken bu kadar detaycı olacağınızı düşünmemiştm bazı sorular biraz komik geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

derste canım sıkıldı bunaldım diyelim. dışarı çıkabilir miyim yada eve

Evet.
  • ehehe sorular komedi ya , bir tanede benden gelsin derste sakız çiğneyebiliyormuyuz diyelim hoca sordu karşısında cakcak çiğneyerek cevap verdim nolur

edit: çok ciddi bir soru değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzgunner23

quote:

Orijinalden alıntı: mc_fake

iki lafınızdan biri kız. azmışsınız siz

Hocam alakası yok belki, savunduğumdan da değil; ama paylaşayım.

Tarih kadınlar ve para üzerine ilerlemedi mi zaten?

Hocam cehaleti eğitim alır ; erkeklik baki kalır ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ollicanolli

ehehe sorular komedi ya , bir tanede benden gelsin derste sakız çiğneyebiliyormuyuz diyelim hoca sordu karşısında cakcak çiğneyerek cevap verdim nolur

evet ama aromalı sakız olmayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: justcalw_07

quote:

ehehe sorular komedi ya , bir tanede benden gelsin derste sakız çiğneyebiliyormuyuz diyelim hoca sordu karşısında cakcak çiğneyerek cevap verdim nolur

falım dişinede bakar falınada ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: justcalw_07

quote:

falım dişinede bakar falınada ?

konu konuluğundan uzaklaşmaya başladı

• Bende kredi sistemini sormak istiyorum biraz bilgi verebilir misiniz?
  • Şu devamsızlık nasıl hesaplanıyor yüzde hesabıyla onu açar mısınız ? Ben geçen yıl bir türlü çözememiştim , yok şu dersten 12 saat bu dersten %30 hakkın var flan.
  • İlk sene mutlaka bir yerlerden pilavlı sohbet teklifi geliyor diyolar,doğru mu ?

Benim sıkıntım ; çok ciddi iletişim problemlerim var.Nasıl arkadaş edineceğim,bilmiyorum.Muhtemelen tek takılacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliheken26

Bende kredi sistemini sormak istiyorum biraz bilgi verebilir misiniz?

Okul bitene kadar alman gereken belli kredide ders sayısı var; ama bunların hepsi belli olan dersler değil. Mesela okul sana diyor ki 80 kredi alacaksan 40ı zorunlu ders, 25i bölümde açılan derslerden seçeceğin derslerden seçmeliler, 15i de kafana göre seçeceğin seçmeliler. Buna göre okul bitene kadar aldığın derslerle o kredi sayısını doldurmaya çalışıyorsun. Bir dönemde 18 kredi ders alıyorsan not ortalaman kredi başına 4.00/18 şeklinde olacaktır. Kredi sisteminden tam olarak merak ettiğini sorarsan anlatabilirim.

@Captain.America

Çoğu hoca devamsızlık bile almıyor, bizde sadece İngilizce dersinde alındı onda da 12 saat sınır vardı, sonrasında dersten kalıyordun NA ile. Onun dışında devamsızlık alan hocalar da sadece BA olan notu AA yapayım, DCyi CC yapayım modunda takıldıklarından devamsızlık alıyor.

• Şu üniversitede kızlar teklif ediyomuş olayını anlamıyorum. lisede hiç bi kızdan teklif almadınız mı ? Egomu tatmin etmiyorum gayet ciddiyim ben 9.sınıfta 5-6 tane teklıf aldım dıger senelerdede aldım.

Not : Kız meslek lisesi mezunuyum :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akcura

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

bu tuvalet konusu nasıl tam olarak yani çıkıp gidiyor muyuz direk?

İstediğin gibi girip çıkabilirsin. İzin istemene gerek yok, gülerler. :) (Tabii bunu sınıfça tören hâline dönüştürmeyin. )

Üniversitede ilköğretim ve lisedeki gibi tenefüs sistemi de yok bu arada. Ders araları var; ama ara vermek, verilecekse de ne zaman ve ne kadar verileceği hocanın elinde. İsterse hiç ara vermeden dersi sonuna kadar işleyebilir, isterse dersi normalden erken bitirebilir...

Tamam hocam, iyiymiş ya

peki kafamıza göre çıktığımızda, tekrar kafamıza göre gelebiliyormuyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: bsvrdm

quote:

quote:

quote:

İstediğin gibi girip çıkabilirsin. İzin istemene gerek yok, gülerler. :) (Tabii bunu sınıfça tören hâline dönüştürmeyin. )

Üniversitede ilköğretim ve lisedeki gibi tenefüs sistemi de yok bu arada. Ders araları var; ama ara vermek, verilecekse de ne zaman ve ne kadar verileceği hocanın elinde. İsterse hiç ara vermeden dersi sonuna kadar işleyebilir, isterse dersi normalden erken bitirebilir...

Tamam hocam, iyiymiş ya

Hocasına bağlı; ama genel olarak evet. Ayrıca derste kılık kıyafet soranlar olmuş, ben kışın bereyi kafamdan çıkarmadan tamamladım 2-3 ayı . Bir hocam beren çok güzelmiş demişti bir kaç ders uyarı maksatlıydı belki ama onu çıkart falan kimse demedi, diyemezlerdi de...

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzgunner23

quote:

Orijinalden alıntı: bsvrdm

quote:

quote:

quote:

Tamam hocam, iyiymiş ya

Hocasına bağlı; ama genel olarak evet. Ayrıca derste kılık kıyafet soranlar olmuş, ben kışın bereyi kafamdan çıkarmadan tamamladım 2-3 ayı . Bir hocam beren çok güzelmiş demişti bir kaç ders uyarı maksatlıydı belki ama onu çıkart falan kimse demedi, diyemezlerdi de...

Ya bu çıkma girme olayı var mı harbiden ? :D Bizde bir dersten kafana göre çıksan hoca ağzına ederdi yani çok tip hocalar vardı

quote:

Orijinalden alıntı: Corvette'eVuranŞahin

İlk sene mutlaka bir yerlerden pilavlı sohbet teklifi geliyor diyolar,doğru mu ?

Benim sıkıntım ; çok ciddi iletişim problemlerim var.Nasıl arkadaş edineceğim,bilmiyorum.Muhtemelen tek takılacağım

Hocam aynı sorun bende de var ya ben de nasıl arkadaş bulacağımı hiç bilmiyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain.America -- 9 Ağustos 2012; 4:42:53 >

• aynen ben de yalnız kalıcam sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya beyler niye yalnız kalacaksnz bu kdar asosyal olmayın elbet kafa dengi çıkar böyle düşünürsenz çok sıkıcı bi üni sizi beklyr girişimci olun eğlenmek istiyorsanız herşeye girmeyin ama
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.