mesaj at mayıda acıkla rmısın acaba ben atamıyom teknolociyle aram yokta pek?
Konunun en altında (üstünde de olur ama genelde alttaki kullanıldığı için üstteki dedim) ''cevapla'' ve ''hızlı cevap'' seçenekleri bulunur bunlardan herhangi birine tıklayıp mesajını yazdıktan sonra ''tamam'' tuşuna basman yeterli
Not:Flood yaptım kusuruma bakmayın:(
Flood Nedir - Neden Flood Yapılmamalıdır
Flood internet aleminde farklı anlamlara gelmektedir. Bir webmaster gözüyle bakarsak flood; kısa zamanda fazla sayıda bağlantı kurarak siteye zarar verme anlamını taşır. Chat ve Irc ortamında ise aynı mesajı tekrar tekrar veya boş mesajları sık sık göndererek sohbet ortamının bozulması olarak tanımlanabilir.
Fakat forum ortamlarında floodun biraz daha değişik bir açıklaması var. Forum sitelerinin mantığı "beraber" konuşmak bazı fikirleri tartışmak vs... üzerine kuruılan mesajlaşma sistemleridir. Bu mesajlaşma sistemi instant mesajlaşmaya (chat, msn, icq gibi...) benzemez.
Forum sitelerinde "bireye" değil tüm forum kullanıcıları geneline hitap etmek önemlidir. Forum içindeki konuların erişilebilmesi ve okunması kolay ve hızlı olmalıdır. Öncelikle Chat ile Forum kavramlarının ayırtedilebilmesi açısından bu açıklama onemlidir.
alıntıdır
birisi dalga geçmeden konu nasıl açılır anlatabilir mi? ben mi göremiyorum "yeni konu aç"butonunu ..yoksa
üst konu olmalı
quote:
Orijinalden alıntı: efpa
birisi dalga geçmeden konu nasıl açılır anlatabilir mi? ben mi göremiyorum "yeni konu aç"butonunu ..yoksa
öyle bir buton yok,sana "yeni mesaj" butonunu verelim
quote:
Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates
YUH be arkadaş
güzel paylaşım +rep
Çok güzel paylaşım çok teşekkürler +reppp
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
quote:
Orijinalden alıntı: Asetil CoA
quote:
Önce üye olmak gerek tabi.
Konunun yararlı olduğunu düşünüyorum.Üst konu yapar mısın?
Yapmam.
/>
quote:
Orijinalden alıntı: efpa
kaderimiz aynı kardeş bende konu açamıyom o butonu bende göremiyom :)
bi yardım eden yokmu şu koca forumda :(
Çok güzel anlatmışsınız ama o ok ile gösterdiğiniz yerde bende yeni mesaj diye birşey yok bunun sebebini öğrene bilirmiyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: KYgt
quote:
Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates
YUH be arkadaş
Millet yazım kurallarına uyacağım diye bilmeden öğrenmeden ne saçma yerlerden -de, -da ayırıyorlar yeni yeni ek üretiyorlar (gele meyeceğim, söylen mez, bile miyorum vs.) Ama bu şuana kadar gördüğüm en saçmasıydı tebrikler.
çok yararlı konu
quote:
Orijinalden alıntı: numan75
bu butona tıklanmıyor
Buralarda harçaniyorsun sen!
;
videolu olarak anlat daha açıklayıcı olur
Emege saglik + rep terazine tikladim eci
Videolu sesli anlatmazsan hakkımı helal etmem.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Asetil CoA
quote:
Önce üye olmak gerek tabi.
Konunun yararlı olduğunu düşünüyorum.Üst konu yapar mısın?