Şimdi Ara

Konu silinebilir !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.990
Cevap
38
Favori
207.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

dolar dusuyo bakalım fiyat da dusecek mi

Umarız düşer
  • Bekliyorum. Çıktıktan sonra da acelem yok 1 ay kadar daha beklerim. Yorumlara göre alırız 850 tl bu özelliklere sahip bir telefon için hatasız olması durumunda pahalı bir meblağ değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercelik

Bekliyorum. Çıktıktan sonra da acelem yok 1 ay kadar daha beklerim. Yorumlara göre alırız 850 tl bu özelliklere sahip bir telefon için hatasız olması durumunda pahalı bir meblağ değil.

Katılıyorum aynen ben de sınavlarımdan dolayı bana engel olmaması için yazın almayı düşünüyorum.
  • arkadas nası firma bu ya bi bilgi verin su ay cıkacak deyin su su ozellikler deyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

arkadas nası firma bu ya bi bilgi verin su ay cıkacak deyin su su ozellikler deyin

Özellikleri ilk mesajda belirtmiştim videoda var zaten elite videosunda ise ramı 1gb dan kullanıcıların istekleri üzerine 2gb olması gerektiğini anlayıp 2gb olarak satışa sunulacağını söyleniyor tabi ramı değişince de satışa sunulma zamanıda biraz gecikeceğinden bahsediyor Ama marta yetiştireceklermiş.

• Arkadaşlar imzamızı oluşturduk kopyalayıp imzanız kısmına yapıştırmanız yeterli!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOVISTAR -- 14 Şubat 2014; 21:45:53 >
  • Arkadaşlar imzayı kullanmanız önemli çünkü konunun reklamının yapılması lazım.Bizler GMD 2 kullanıcı adayları olarak bu imzayı kullanalım ve konuya katılımı arttıralım

• önce alayım imzamı atarım hemen:)
    makine iyi bence disco 1 i şarjdan dolayı bunla değiştirecem.merakla bekliyorum.4.4.2 kitkat gelirse buna (belki yetişir belli olmaz) yine o dönemin f/p cihazı olur rahat rahat.ama elite için zor çünkü o batarya ile şansı çok az.disco 2 ile elite arasında bir karşılaştırma yapılsa puanlama olsa 100 üzerinden 90 sa elte 70 80 i geçemez belki çünkü elite hem hdmi yokluğu hem batarya ile o sınıf için büyük eksileri olan bir cihaz.ama disco 2 için bunlar sorun değil başa oynamıyor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: reaper2346

önce alayım imzamı atarım hemen:)
    makine iyi bence disco 1 i şarjdan dolayı bunla değiştirecem.merakla bekliyorum.4.4.2 kitkat gelirse buna (belki yetişir belli olmaz) yine o dönemin f/p cihazı olur rahat rahat.ama elite için zor çünkü o batarya ile şansı çok az.disco 2 ile elite arasında bir karşılaştırma yapılsa puanlama olsa 100 üzerinden 90 sa elte 70 80 i geçemez belki çünkü elite hem hdmi yokluğu hem batarya ile o sınıf için büyük eksileri olan bir cihaz.ama disco 2 için bunlar sorun değil başa oynamıyor çünkü

Elite zaten bataryası düşük diye herkes olumsuz bakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: reaper2346

önce alayım imzamı atarım hemen:)

Aynen katılıyorum

• general mobile fiyat ve çıkış tarihi hakkında net bir bilgi verebilse keşke. ürün tanıtımı vs. gibi şeylerde başarısızlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: player07

aga 849 çok ya neden mi gm yi biz yüksek performans/iyi fiyat diye seviyoruz 750 civarı çıkarsa kasa kelitesi idare eder,video incelemekleri ve yorumlar olumlu olursa alırım

Artık belli bir müşterileri hazır bence disco2 750 yi geçmemeli,
    Disko 1de 600 e düşmeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatın artık benim için çok aşırı önemi yok.yani 800 altı her fiyat bu cihaz için iyidir.çünkü bu cihaz artık tecrübeye dayalı üretilmiş ve upgrade edilmiş bir makina.elite de sınıfının ilk cihazı.temkinliyim onun için discovery 2 yi 3 evetle alıyorum(kamera, şarj, işlemci artı RAM)

• onumuzdeki hafta belli olur birseyler
  • discovery yi elden çıkardık 2. sini bekliyoruz.

24 şubattan sonra neler olur göreceğiz piyasayı.

ama 750 civarı cıkarsa gmd 2 kaçmaz.Alırız.

Beni de ekleyebilirsiniz yani.

• çok yakında değil anca yazın çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: torsito

discovery yi elden çıkardık 2. sini bekliyoruz.

24 şubattan sonra neler olur göreceğiz piyasayı.

ama 750 civarı cıkarsa gmd 2 kaçmaz.Alırız.

Beni de ekleyebilirsiniz yani.

Eklendi

• quote:

Orijinalden alıntı: Traktorrrrr

çok yakında değil anca yazın çıkar

Elite inceleme videosunda da d2 videosunda da Muzaffer Bey mart ayına yetişecek diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MOVISTAR

quote:

Orijinalden alıntı: Traktorrrrr

çok yakında değil anca yazın çıkar

Elite inceleme videosunda da d2 videosunda da Muzaffer Bey mart ayına yetişecek diyor.

imkansız.yaza doğru anca çıkar demedi demeyin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.