Şimdi Ara

konu silinebilir cevabımı aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kısa keseyim bu iki tablet arasında kaldım bütçem ikisine de yetiyor ama

bu arkadaş boyutuyla favorim konumunda
    http://www.hizlial.com/samsung-galaxy-note-n5105-16gb-8-3g-android-beyaz-tablet/02.049.1271.0018

ama bu biraz daha pahalı
    klasik türk işi niye daha pahalı ?

http://www.hizlial.com/samsung-galaxy-note-n8005-101-3g-16gb-android-40-tablet-pc-gri/02.049.1271.0009

ilkini alırsam ikinisini almadığım için pişmanlık duyarmıyım veya ilkini alırsam neler kaybederim detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim çünkü akıllı telefon ve tablet konusundaki bilgim çok sınırlı hangi işlemi iyidir hangi ekran kartı daha iyidir uygulamarda şişme donma yaparmı bir anlatırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutunkolonyasi -- 28 Eylül 2013; 3:47:32 >

• Her ikiside Note tablet ve işlevleri tamamen aynı.
    Biri daha büyük ekran diğeri ele kolay oturur ve dikine de kullanılabilir.
    Her ikisi de 1280x800 resolution olduğu için küçük ekranlı olan daha net görüntü verecektir.
    Çizim, foto edit vs gibi profosyonel işler yapmayacaksanız bence Note 8.0 hem kolay taşınabilir olması hem de fiyatı az olması nedeni ile tercih edilmeli...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel, göz alici bir ekrana bakmak isterseniz Note 10 2014 versiyonu bekleyin derim. 1 ay icinde alinabilir olacakmis.

Bunun disinda Nexus 10 (ve 7) öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas_sas

Her ikiside Note tablet ve işlevleri tamamen aynı.
    Biri daha büyük ekran diğeri ele kolay oturur ve dikine de kullanılabilir.
    Her ikisi de 1280x800 resolution olduğu için küçük ekranlı olan daha net görüntü verecektir.
    Çizim, foto edit vs gibi profosyonel işler yapmayacaksanız bence Note 8.0 hem kolay taşınabilir olması hem de fiyatı az olması nedeni ile tercih edilmeli...

çok teşekkür ederim hocam sanırım note 8 alacağım ama çizim foto edit için note 10 al demişsiniz bu dediklerinizi note 8 le hiç mi yapamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatherman

Güzel, göz alici bir ekrana bakmak isterseniz Note 10 2014 versiyonu bekleyin derim. 1 ay icinde alinabilir olacakmis.

Bunun disinda Nexus 10 (ve 7) öneririm.

hocam 22 senelik ömrümde ilk defa doğru düzgün para biriktirebildim 1 ayda sanırım harcarım bu parayi idarem pek kötüdür birde sanırım note 10 2014 versiyonu biraz pahalı olabilir bende hazır bu sıralar indirimdeyken kaçırmak istemiyorum sanırım
    edit : çok sanırım demişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutunkolonyasi -- 27 Eylül 2013; 13:45:20 >
  • 8" ekranlar yeterince büyük aslında.. mesela bana yetiyor.. ama bazı insanlar olmuşken en büyüğü olsun diyor 10" ekrana koşuyor.. en güzeli bi mağazaya gidin ve ikisini de elinize alın bi tutun.. uzaktan karar vermeyin
  • Arkadaşlar hepinize Teşekkürler note 8 aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    Konu silinebilir mi
    8 yıl önce açıldı
    Konuyu çözdüm silinebilir.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.