Şimdi Ara

Konu silinsin Lütfen... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu phantom pain yamasının olayı nedir sürekli görüyorum ama öncesi hakkında bilgim yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

@sinnerclown

Hava hoş o zaman yama da çıkmaz. Translate akar, gerisi resme bakar...  

@alex59

etme bulma dünyası ne yaparsın...

Ne güzel söylüyorsun etme bulma dünyası. Peki senin bu oyunu seven oynamak isteyen insanlara ettiklerin. Umarım bir gün sende ettiğini bulmazsın.

Yine söylüyorum çevirdiğin yamalar umrumda değil paylaş veya paylaşma senin kararın saygı duyarım ama çıkıp bu işlerden elimi ayağımı çektim kimin ne hali varsa görsün diyerek sonra her ay ortaya çıkıp laf sokman saçmalaman saygını yitirtiyor.

Kusura bakma ama Mgs isteği yapan birine çıkıp paylaşmadığın bir çevirinin resmini atıp nispet yapman artık bunları 10 yaşında çocuk bile yapmıyor. Hiç farkında değilsin ama her yaptığın saçmalıkla geçmişte yaptığın güzel işlere değer verenlerin gözünde değerin daha çok kayboluyor.

Neyse sen kendi çapında önlenemez egolarınla takılmaya devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Bu phantom pain yamasının olayı nedir sürekli görüyorum ama öncesi hakkında bilgim yok

Karapatian Bey foruma tripli çünkü buarada ölücülerimiz canını sıkmış hakkını vermemiş yamalarını kullanmışlar bir teşekkür bile etmemisler.Oda demiski siz misiniz öyle yapan verin 15 bin doları vereyim yamayı diyor.Bu arada kaç para la 15 bin dolar.😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 13 Ekim 2020; 16:48:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinnerclown kullanıcısına yanıt
    O şahısların can sıkma nedeni neymiş hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kendisi çevirisini yaptı ama kimseye vermiyor sadece güvendiği kişilere falan veriyor. 

Daha önceki mesajında dediği, ettiğimizi bulmamız lazımmış. Bir nevi ceza gibi. 

• alex59 kullanıcısına yanıt

Etme bulma dünyası dedim, onu yaşayan bilir ağzı olan değil. Ölücü zihniyetin beni anlaması zaten mümkün değil. Ben orasında değilim ama bana yapılanı unutmam unutturmam, her fırsatta yüzünüze vurmaya devam. Siz hem suçlu hem güçlü olmaya devam edin. Bu film öyle bitmez...

Falan arkadaşları çok üzüyor olabilirim ama 1 değil 10 değil 100 değil bize edileni hep sineye çekecek değiliz, onlara olanın da müsebbibi sizsiniz ama suçlu yine biziz, her daim eserinizle övünün ama hiç üzerinize almayın.. Falancı ego kasıyor diye laf ortaya atılıyor, kitabı ortasından okuyan da vay be abi ben seni böyle bilmezdim diye kafa ütülüyor, sayıyor sövüyor. Yapacak bir şey yok keser dönecek sap dönecek, herkes ettiğini bulacak...

O resmin özü "X" şahsın talebine nispet yapmak değil, sömürü zihniyetinin ürettiği eserin dönüp dönüp önlerine gelmesinden ibarettir.

2015 yılında çıkmış bir oyuna adam gibi yama yapamayan, 2020'de uyduruk bir çalışmayla as bayrakları diye coşan zihniyet, dilini överken bile yerin dibine sokan zihniyet... koca ülkede üretemeyen halen elime bakan "bana alternatif olamayan" zihniyet. Lafı sokunca da egocu diye ağlayan zihniyet. Kendi düşen ağlamaz ama ağlayın "Egomu" kendi elleriyle yaratan zihniyet...

• quote:

O şahısların can sıkma nedeni neymiş hocam

Yorum yapmış kendini özetlemiş karapatian Bey.

• quote:

Etme bulma dünyası dedim, onu yaşayan bilir ağzı olan değil. Ölücü zihniyetin beni anlaması zaten mümkün değil. Ben orasında değilim ama bana yapılanı unutmam unutturmam, her fırsatta yüzünüze vurmaya devam. Siz hem suçlu hem güçlü olmaya devam edin. Bu film öyle bitmez...

Falan arkadaşları çok üzüyor olabilirim ama 1 değil 10 değil 100 değil bize edileni hep sineye çekecek değiliz, onlara olanın da müsebbibi sizsiniz ama suçlu yine biziz, her daim eserinizle övünün ama hiç üzerinize almayın.. Falancı ego kasıyor diye laf ortaya atılıyor, kitabı ortasından okuyan da vay be abi ben seni böyle bilmezdim diye kafa ütülüyor, sayıyor sövüyor. Yapacak bir şey yok keser dönecek sap dönecek, herkes ettiğini bulacak...

O resmin özü "X" şahsın talebine nispet yapmak değil, sömürü zihniyetinin ürettiği eserin dönüp dönüp önlerine gelmesinden ibarettir.

2015 yılında çıkmış bir oyuna adam gibi yama yapamayan, 2020'de uyduruk bir çalışmayla as bayrakları diye coşan zihniyet, dilini överken bile yerin dibine sokan zihniyet... koca ülkede üretemeyen halen elime bakan "bana alternatif olamayan" zihniyet. Lafı sokunca da egocu diye ağlayan zihniyet. Kendi düşen ağlamaz ama ağlayın "Egomu" kendi elleriyle yaratan zihniyet...

Ölücü zihniyet? ben hak eden ekiplerin yamasını daima para verip aldım kimsenin emeğini sömürmedim.

Sende kafa pırıl pırıl ölücü diye diye kendin ölmüşsün farkında değilsin.

Kendi emeğine saygı gösterilmedi diyerek başkasının translate veya değil yaptığı bir çabaya uyduruk diyerek başta sen başkasının emeğine uğraşına saygı duymuyorsun o halde başkaları niye senin emeğine saygı duysun.

Yıılar önce seninle aynı oyunu çeviren Taner içinde aynı hakaretler edildi. Biz o zamanda ortaya çıkan ne olursa olsun emeğe saygı dedik kendisine yapılanlara tepki gösterdik tartışmaya girdik hatta ceza bile aldık ama kimsenin emeğine senin gibi tek laf etmedik kimseyi hakir görüp aşağılamadık.

Kim suçlu kim güçlü bilmem derdiniz belli diğerleri gibi şakşakçı olmamamız dokundu size.

Ben her zaman neysem oyum yıllardır hiç değişmedim emeğe saygılı hak edene hakkını veren karşısındakine içindekini çekinmeden söyleyen.

verdiğiniz para kadar konuşun... sanki o emeğin karşılığını verebilecek paranız var. Tabii aldıkları paralar yasal değil o bile çok onlara...

Translate acizliktir, ona emek falan diye sayıklama. ben dilimi 3 paralık eden her çabaya tepkimi gösteririm. Saygı duymam gerekiyormuş, bari düşünürken küçülmeyin be...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 13 Ekim 2020; 18:13:25 >
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt

Abi herkes yediğinden ikram eder. Bu eve gelen misafire ikram edilen yemek için de geçerlidir, özel bir günde alınan bir hediye için de geçerlidir, bir oyuna yapılan çeviri yaması için de geçerlidir...

• Ahahaha ben yorum yazana kadar damlamış bile :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karapatian bey fabrika ayarlarına döndü.Bir iki ay sonra gorusruz.(Ayrıca as bayrakları muhabbeti Gazi Mustafa Kemal'in sözüne atıftı.Sizi rahatsız ettiyse zihniyetim üzgünüm.)

• quote:

verdiğiniz para kadar konuşun... sanki o emeğin karşılığını verebilecek paranız var. Tabii aldıkları paralar yasal değil o bile çok onlara...

Translate acizliktir, ona emek falan diye sayıklama. ben dilimi 3 paralık eden her çabaya tepkimi gösteririm. Saygı duymam gerekiyormuş, bari düşünürken küçülmeyin be...

O zaman ya insanları sizin tabirinizle dilimizi 3 paralık eden translate yamalara muhtaç etmeyin ya da en azından insanlar oyunları biraz daha anlasın diye çaba gösterenleri rahat bırakın aşağılamayın.

Translate yapan insanların oyun oynayan kitleye saygısı var onlar oyunları biraz olsun anlayarak oynasın diye çabalıyor. Yaptıkları bir çeviriyi bir başka ekip translate harici yapıp yayınlarsa anında yamayı kaldırıyor.

Kimseye art niyetleri yok tek dertleri istekte bulunan insanlara anladıkları ellerinden geldiği kadar yardım etmek.

Sana uzak ama bu bile benim onların verdiği sözde uyduruk emeğe saygı duymama yetiyor.

Bunlarla küçüleceksem varsın küçüleyim. Sizin gibi iki üç yamayı kasasına saklayıp sonra dünyayı ben yarattım kafasındakilere yalakalık yapıp yama peşinde koşacağıma bu uyduruk iş yapanların emeklerine kişiliklerine daha çok değer veririm onlarla küçülürüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: kullaniciadi12

Bu mesaj silindi.

Hayatımda hiç kimseyi bloklamadım. Herkes insan herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım.

Ama şu bir gerçek kendi doğrularını başkalarına kabul ettirmeye çalışanları başkalarının düşüncelerine saygı duymayanları adam yerine koymam.

Bu da bir nevi blok ama ne yazıkki bu forumda bunlardan çok var kendi doğrularını kabul ettirmeye çalışan başkalarının konusuna salça olup sonra tartıştığı kişileri bloklayıp zafer kazanmış komutan edasıyla dolaşanlar.

Hayır dostum benim böyle çocukça işlerle işim olmaz. Sonuçta burdaki insanlarda gerçek gerçek hayatta nasıl zararlı insanları uzaklaştırıp tanımıyorsam burda da aynı şekilde tanımıyorum oluyor bitiyor.

• Sen önce nikimi düzgün yazmayı öğren sonra da alışverişi kestiğin mantıkla tekrardan bi tanışmayı dene. Alakalı alakasız her yazdığım yoruma yırtık dondan çıkar gibi atlıyosun... Sana cevap veren, adını anan var mı? Bloklusun bir kere. Derdin ne de "yırtık dondan çıkmak" deyimini sürekli gerçekleştirmeye çalışıyosun...

Yediğiniz çanağa etmeyin ki 3 kuruşluk işlere bel bağlamayasınız. Siz bindiğiniz dalı kesip yerçekimine suç buluyorsunuz. Hem suçlusunuz hem de güçlü. Böyle yüzsüz yüzsüz konuşuyorsak o da sayenizdedir... biz efendilikten iyilikten başka bir şey bilmezken kıymet bilecektiniz, o toksik zihniyetinizle milleti zehirleyip edeceği iyilikten soğuttunuz, efendiliğimizi de bozdunuz, bizi de bozdunuz. Paralıyı da gizliyi de korumalıyı da çakmayı da çıkmayan yamayı da icat ettiniz ettirdiniz... Şimdi kimseyi horlamayın, asın bayraklarınızı acziyetinizle coşun...

• sinnerclown kullanıcısına yanıt

Atamızı da alet etmişsiniz işte daha ne deyim size? İnsan diline öyle mi sahip çıkar? Bir de övünüyorsunuz...

• quote:

Yediğiniz çanağa etmeyin ki 3 kuruşluk işlere bel bağlamayasınız. Siz bindiğiniz dalı kesip yerçekimine suç buluyorsunuz. Hem suçlusunuz hem de güçlü. Böyle yüzsüz yüzsüz konuşuyorsak o da sayenizdedir... biz efendilikten iyilikten başka bir şey bilmezken kıymet bilecektiniz, o toksik zihniyetinizle milleti zehirleyip edeceği iyilikten soğuttunuz, efendiliğimizi de bozdunuz, bizi de bozdunuz. Paralıyı da gizliyi de korumalıyı da çakmayı da çıkmayan yamayı da icat ettiniz ettirdiniz... Şimdi kimseyi horlamayın, asın bayraklarınızı acziyetinizle coşun...

Kafanda kurup gel bakalım daha nereye kadar kurup geleceksin. Animusprojesi ücretli yama işine girdiğinde en çok ben karşı çıkıp eleştirdim çünkü bunun bu durumlara geleceğini en baştan anlamıştım.

Ben bunlara tepki gösterirken çeviri işleri şimdiki boyuta gelmesin diye çaba gösterirken senin o arkadaşım dostum dediklerin bunların elinden tuttu biz tepki gösterirken bizi beleşçi ölücü gösterip bunlara çanak tuttular. Yazdığımız mesajlar silindi haksız yere cezalar alıp susturulduk ama animusu destekleyenler arttı sonuçta bu işler para işine döndü işin içine para girince koruma sistemleri çıktı.

Bunu gören animusun 2 senede yama çevirisi yaptığı halde kazandığını gören hemen her ekip işi paralıya ve koruma sistemine çevirdi ve sonuç şimdiki gibi oldu.

Animus hakkında neler yazdığımı şimdiki yaşananlara karşı uyarılar yaptığımı mutlaka hatırlayan çıkacaktır onlarda yazsın.

Kısaca kurma kafandan ben burda bu konuda suçlanacak en son adamım çünkü.

Ben ne anlatıyo'm sen ne anlıyo'n da anlatıyo'n. Siz bu işin savunucusu değilsiniz zaten azmettiricisisiniz. Millete rahat batıyordu da bu kadar alengirli işlere giriştiler. Bi' 23'e hayrınız dokundu adamları bezdirerek ekmeklerini kazanmaya yönelttiniz. 10 yıldır hayrına iş yapanlar ne yapsın... Bana da neredeyse silah zoruyla bi' bağış butonu koydurdular onu da burnumdan getirdiniz, yıllardır üzerimde ne hakkınız vardı da bir türlü yaranamadım - açtırdınız kutuyu söylettiniz kötüyü, yine ben kötü oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 13 Ekim 2020; 19:39:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.