en son kullandığım telefon k750i ydi ve bu telefondan çok memnundun sonra n70 andım ve aldığımada pışman oldum neden çünkü bana sony e.k750i yi çok arattı özellikle kamera konusunda sonrada ses kalıtesi hangi nokia yi alırsanız alın ses hep borudan çıkıyomuş gibi geliyo nese lafi fazla uzatmim s.e. sesi ve kamerası çok iyi tipleri kutu gibi nokia malzeme berbat ses berbat kamera idare eder (n70)...4 ay önce motorola slvr L9 almaya kararverdim ama daha once hiç moto kullanmamıştım ama moto tlfnların stiline ve şekline hep hasta olmuşumdur.öncelikle moto slvr L9 un bendeki izlenimleri şole telefonun sesi çok iyi hoparlör k750i ile aynı kalıtede kamera çözünürlüğü 1600/1200 8x yakınlaştırmalı modlar gece gündür güneşli bulutlu vs..pozlama var fakat otomatık odaklanma yok zaten bu sadece sony de var.ama video cekim mükemmel video çözünürlüğü352x288 buda bir telefon için çok iyi n70 kullanırken onun çozunurluğu 176x144 dü...sonuç olarak l9 almak isteyipte kafaları karışan arkadaşlara belki bu yazım yardımcı olurrr...
L9 un boyutları biraz büyük. Motorola ülkemizde pek tutulmasa da iyi telefonlar yapıyor. Ben zamanında E365 kullanmıştım zamanında baya bi sükse yapmıştı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme