Şimdi Ara

Konudan cidden anlayan birisi yardım etsin toplama PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 senedir aynı pc kullanıyorum artık değiştirmenin zamanı geldi toplama pc düşünüyorum ama kandırılırım diyede çok korkuyorum malum bu işlerden pek anlamıyorum şimdi i5 işlemcili intel core 2 gb ekran kartı 4 gb ram çift çekirdekli bi pc yi 1000-1350 arasında bulabilir miyim bide toplama bilgisayar alınırken nelere dikkat edilmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: raamjz

5 senedir aynı pc kullanıyorum artık değiştirmenin zamanı geldi toplama pc düşünüyorum ama kandırılırım diyede çok korkuyorum malum bu işlerden pek anlamıyorum şimdi i5 işlemcili intel core 2 gb ekran kartı 4 gb ram çift çekirdekli bi pc yi 1000-1350 arasında bulabilir miyim bide toplama bilgisayar alınırken nelere dikkat edilmeli

birden fazla kişi tarafından test edildi, denendi, onaylandı ve beğenildi

1250-1350 TL Bütçe En İyi Oyun Bilgisayarı !!

http://forum.donanimhaber.com/m_90189241/tm.htm

bir sorun veya sıkıntın olursa gel yardımcı olurum.

• bi sorum olcak konudan alakasızda çift çekirdek olup olmaması önemli mi bide araken goruyorum çift çekirdek olup olmadıgı yazmıyor bile bilmediğimden soruyorum bu çift çekirdek gunumuzde her pcde oldugundan yazma gerkesınımı duymuyolar mı yoksa olmaya bilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: raamjz

bi sorum olcak konudan alakasızda çift çekirdek olup olmaması önemli mi bide araken goruyorum çift çekirdek olup olmadıgı yazmıyor bile bilmediğimden soruyorum bu çift çekirdek gunumuzde her pcde oldugundan yazma gerkesınımı duymuyolar mı yoksa olmaya bilir mi

Cift cekirdegi felan bosverin yukaridaki sistemi alin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa ordakiyle aynı mı çünkü kasa hoşuma gitmedi yada sistemi kaldıracak başka kasa onerır mısınız yani resimdekiyle aynıysa baska tavsiye istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.