Şimdi Ara

konularda nerelerdesiniz ? ygs, lys veya ikisini de bitiren var mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
2.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygs den hafta sonları 3 dershanenin deneme sınavına giriyorum, Cuma-Pazar-Pazartesi.Çalışacağım bir konu yok sadece lys den soru bankası çözüyorum+lys denemesi.
    Bu zamana gelipte halen konu çalışanlar yüksek bir puanın hayaliyle yaşayıp kendilerini avutmasinlar bence biraz realist olun.Konuyu bilip 1-2 test cozmekle olmaz ben gecen yıldan beri çözüyorum dolu dolu kitaplar bitirdim anca oturdu yerine.Bugün konu çalıştım test çözdüm oh bitti bu ders deyin ben sizi sınavda görecem nasıl afallayip kalırsınız..Diyeceğim o ki tıp, diş hekimliği, eczacılık + 460 üstü mühendislikler ve tm de hukuk isteyenler şu an belli.Bu bölümlerin altı için yarış devam ediyor bu saydıklarım için yarış bitti kimlerin kazanacağı şimdiden belli sayılır +450 yapanlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlymann

Ygs den hafta sonları 3 dershanenin deneme sınavına giriyorum, Cuma-Pazar-Pazartesi.Çalışacağım bir konu yok sadece lys den soru bankası çözüyorum+lys denemesi.
    Bu zamana gelipte halen konu çalışanlar yüksek bir puanın hayaliyle yaşayıp kendilerini avutmasinlar bence biraz realist olun.Konuyu bilip 1-2 test cozmekle olmaz ben gecen yıldan beri çözüyorum dolu dolu kitaplar bitirdim anca oturdu yerine.Bugün konu çalıştım test çözdüm oh bitti bu ders deyin ben sizi sınavda görecem nasıl afallayip kalırsınız..Diyeceğim o ki tıp, diş hekimliği, eczacılık + 460 üstü mühendislikler ve tm de hukuk isteyenler şu an belli.Bu bölümlerin altı için yarış devam ediyor bu saydıklarım için yarış bitti kimlerin kazanacağı şimdiden belli sayılır +450 yapanlar..

Kesinlikle alakası yok ne yani simdilerde 430 yapan ya da 410 yapan gidemeyecek mı tıp fakultesine..Sen degil miydin saga sola tıp istiyorum olur mu diyen..Rakip elemeye calisma.Çalışan hakkını alır insallah de kenara cekil.

• quote:

Ygs den hafta sonları 3 dershanenin deneme sınavına giriyorum, Cuma-Pazar-Pazartesi.Çalışacağım bir konu yok sadece lys den soru bankası çözüyorum+lys denemesi.

Ben 2010 ygs de son 1 ay çalışarak 428 aldım ayrıca konu anlaşıldı mi her soru çözülür fazla soru çözmek hız kazandirmak içindir ayrıca nasıl bu kadar bencil konuştuğunu anlamadım sadece soru çözmekle iş bitmiyor sınavda gününde olmak önemli

• Benim fikrime bencil diyen adama bak hele ne yazmış.Sınav gunü gunünde olmak önemliymiş ne gunü ? avutma kendini heyecan olur fakat sorulara başlayınca bildigini yaparsın kendini kandirma boş yere.Ben şu an istediğim bölümün puanını yapamıyorum fakat benim girdiğin denemenin degeri yüksek eğer kendimi kandırmak istesem TODER e girerdim.Kendi dershanemde 420 alıyorsam orta halli dershanelerde bu 450 leri geçiyor rahat.Ben realistim kendimi avutamam.Ha istiyorsanız mutlu olmayı alın pi analitik denemelerini fulleyin sevinin, tabi 4 ay sevinirsiniz anca.

• İTÜ Matematiğe 1 tek soru bankası bile çözmeden girdim.. Sadece arada bir çözdüğüm yaprak testlerle. Çok soru çözmekle bunun hiç alakası yok. Çok soru çözenler ve bu şekilde hazırlananlar genelde kaybeden taraf oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 22 Kasım 2012; 17:45:25 >
  • quote:

Benim fikrime bencil diyen adama bak hele ne yazmış.Sınav gunü gunünde olmak önemliymiş ne gunü ? avutma kendini heyecan olur fakat sorulara başlayınca bildigini yaparsın kendini kandirma boş yere.Ben şu an istediğim bölümün puanını yapamıyorum fakat benim girdiğin denemenin degeri yüksek eğer kendimi kandırmak istesem TODER e girerdim.Kendi dershanemde 420 alıyorsam orta halli dershanelerde bu 450 leri geçiyor rahat.Ben realistim kendimi avutamam.Ha istiyorsanız mutlu olmayı alın pi analitik denemelerini fulleyin sevinin, tabi 4 ay sevinirsiniz anca.

Ben 15 senelik matematik öğretmiyim ve senin gibi öğrenci çok gördüm sınava girince bir gaz sancin tutar soruları bile gözün görmez , ayrıca ben dusunemeucegin kadar realistim çünku öönümde örnekler cok

• Kariyeri yüksek olmayan birisinin dediğini sadece yorum olarak görürüm kesinlikle dikkate deger gereği duymam..Ben kendim bildigim gibi sizde bildiginiz gibi çalışın görürüz ilerde.

• onlymann iyi güldürdün,tecrübeliyim diye geçinen bir tecrübesizsin. :)
    Ayrıca 420 yapıp da böyle atıp tutma kardeşim buradaki tecrübeli abilerinin 480-490larla deneme sınavlarına girenlerin sözlerine itibar etmeyi saygı duymayı bil.
  • onlymann in nedense tıp isteyenlere karşı bir garezi var. merak etme herkese yetecek kadar kontenjan var
  • quote:

Kariyeri yüksek olmayan birisinin dediğini sadece yorum olarak görürüm kesinlikle dikkate deger gereği duymam..Ben kendim bildigim gibi sizde bildiginiz gibi çalışın görürüz ilerde.

Kariyeri yüksek olmayan derken? Zavallim benim konuşupta daha fazla kendini belli etme istersen bunların hepsini tecrubesizlikteten söylüyorsun ama sen de yaşayarak ogreneceksin merak etme...

• Öğrenciniz olmayı çok isterdim. Idealist olmak çok önemli bi erdemdir bana göre. Belki beni 1 kişi geriye atacak sıralamanız ama umarım başarırsınız.

• quote:

Bu adamı önemsemeyin , rakip elemek için yapıyor. Çok realist bir düşünce değil son gün öğrendiğiniz 1,2 şey bile size 4,5 soru yaptırır. YGS okadar zor bir sınav değil temel bilgilerin %60'ı ve geriye kalan kısım yani %40lık kısım tamamen yorumdur. Konuyu çok iyi öğrendiyseniz yaparsınız.

• Yazmayayım dedim ama onlyman senin bi ayarın yok mu abi ne biçim tutarsız bi adamsın sen bir lafın bir lafını tutmuyor bari milletin moralini bozma
  • quote:

Orijinalden alıntı: RüzgarGülü1903

Yazmayayım dedim ama onlyman senin bi ayarın yok mu abi ne biçim tutarsız bi adamsın sen bir lafın bir lafını tutmuyor bari milletin moralini bozma

:D
    +12345

• En ilginç yaklaşım benim bunları rakiplerimin moralini bozmak için yazdığım..Bu kadar saçma bir düşünce kombinasyonu olamaz, benim moral bozmaya ihtiyacım yok ki burada bana rakip olacak düzeyde en fazla birkaç kisi vardır onlar zaten demek istediğimi anlıyorlar.Bu karsı çıkanların kim oldugunuda soyleyim geleceğe umutlu bakan kisiler.Başarı umutla olmaz çalışmakla olur.Lütfen alıntı yapmadan görüşlerinizi yazın çünkü sayfayı takip etmeyecegim yeterli bu kadar muhabbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlymann -- 22 Kasım 2012; 19:38:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cetger

Öğrenciniz olmayı çok isterdim. Idealist olmak çok önemli bi erdemdir bana göre. Belki beni 1 kişi geriye atacak sıralamanız ama umarım başarırsınız.

Teşekkür ederim belli olmaz sıralama çünkü siz ibenden her anlamda daha şanslısiniz çünkü beyinleriniz genç girdiğim bütün 12 leri motive etmeye çalışıyorum amstrad emin ol çoğu o kadar bilinçsiz ki tabii ben düz lisede görev yapıyorum

• quote:

Yav heee heeee...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKopru -- 22 Kasım 2012; 19:47:45 >

• quote:

En ilginç yaklaşım benim bunları rakiplerimin moralini bozmak için yazdığım..Bu kadar saçma bir düşünce kombinasyonu olamaz, benim moral bozmaya ihtiyacım yok ki burada bana rakip olacak düzeyde en fazla birkaç kisi vardır onlar zaten demek istediğimi anlıyorlar.Bu karsı çıkanların kim oldugunuda soyleyim geleceğe umutlu bakan kisiler.Başarı umutla olmaz çalışmakla olur.Lütfen alıntı yapmadan görüşlerinizi yazın çünkü sayfayı takip etmeyecegim yeterli bu kadar muhabbet.

bilerek alıntı yapıyorum ki psikolojinin durumunu gör:

18 ekim de açtığın konu:

Arkadaslar tıp fak. istiyorum görüşlerinize ihtiyacım

Merhaba arkadaslar, mezuna kaldım çünkü Tıp Fakültesi'ni okumayı istiyorum.Gecen lysden 340 gibi bir puan aldım dershanede daha iyi yapıyordum son zamanlar fakat heycaninda etkisi büyük sınavda malesef.Bu yıl ilk ygs denemelerimde 360-385arasindayim fakat gecen yıl hocalarımdan bazıları mezuna kalanların en fazla 10-20 puan yükselttiklerini veya azalttiklarni söylemişti hep kafama takılıyor kazanamazmiyim diye hep sıkıntı ediyorum kendime..Bunları düşünmekten yoruldum yardıma ihtiyacım var güven gerekiyor birazda nasıl sağlayabilirim manevi olarak zayıfım lütfen yardım edin arkadaslar.Her türlü öneri, eleştiri paylaşın hepsine ihtiyacım var.Açık olabilirsiniz kazanamazmıyım.

21 kasım da açtığın konu :

Ygs hayal mi oldu yorumlarınızı bekliyorum..

Merhabalar hedefim tıp fakültesine yerleşmek, mezunum fakat hesaplarımın biraz gerisindeyim.Benim hepsalarima göre Kasım-Aralik gibi 440 lari bulmakti fakat halen 400 gibi bir puandayim.Sizce Ocak ayına kadar olurmu bu iş.Yorumlarınız değerli benim için..

ve şimdi yazdıkların ???

bir gecede tüm kitapları bitirdin mi yoksa öz güven hapı falan mı yuttun?

ufaklık seni....

• quote:

Lysde ayrıntı soru çıkmaz pek o yüzden bi konudan oturup onlarca test çözmenin alemi yok konuyu bilmek yeterli boş boş konuşup milletin aklını bulandirma

• :D @HAYATist supersiniz :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.