Konu dışında takılanların çoğu gifleri stoklamıştır. Konusu gelsinde atıyım diye. (kendimden biliyorum) Buraya gif fotoğraf ne varsa atın benden 3 tane geliyor :D http://i.capsspot.com/s/2/7/205970.gif
quote:Orijinalden alıntı: Serius Maniac Konu dışında takılanların çoğu gifleri stoklamıştır. Konusu gelsinde atıyım diye. (kendimden biliyorum) />
quote:Orijinalden alıntı: Koiosquote:Orijinalden alıntı: Amedra /> hakkaten yürü oğlum gibi bişey diyo lan Alıntıları Göster The Big Lebowski izleyenler bilir
quote:Orijinalden alıntı: Koiosquote:Orijinalden alıntı: Amedra /> hakkaten yürü oğlum gibi bişey diyo lan Alıntıları Göster Diğerleri Bilindik Komik Şeyler Bir Bu Var Komik Olmayan
quote:Orijinalden alıntı: Serius Maniac quote:Orijinalden alıntı: erkut17500 Bunlar mı gif? gif nasıl koyuluyor bilmiyorum ki olum o zaman niye konu açıyon
quote:Orijinalden alıntı: M.A.L.quote:Orijinalden alıntı: Serius Maniac quote:Orijinalden alıntı: erkut17500 Bunlar mı gif? gif nasıl koyuluyor bilmiyorum ki olum o zaman niye konu açıyonAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: M.A.L. quote:Orijinalden alıntı: Serius Maniac quote:Orijinalden alıntı: erkut17500 Bunlar mı gif? gif nasıl koyuluyor bilmiyorum ki olum o zaman niye konu açıyon millet gif koysun gülelim diye
quote:Orijinalden alıntı: Serius Maniacquote:Orijinalden alıntı: M.A.L. quote:Orijinalden alıntı: Serius Maniac quote:Orijinalden alıntı: erkut17500 Bunlar mı gif? gif nasıl koyuluyor bilmiyorum ki olum o zaman niye konu açıyon millet gif koysun gülelim diye Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Serius Maniacquote:Orijinalden alıntı: n55s-s1194v /> hahahahaha Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Serius Maniac quote:Orijinalden alıntı: erkut17500 Bunlar mı gif? gif nasıl koyuluyor bilmiyorum ki />
quote:Orijinalden alıntı: Guest-63B0840C9quote:Orijinalden alıntı: sniper23 Hoca naptın sen ya.Alıntıları Göster