Şimdi Ara

Konum takip uygulamasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 1907İZMİR Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hay derdini seveyim butonunu kullanabilirsiniz:) kucuk ama çözemediğim bir sikintim var. Esiminkiyle kendi telefonuma konum takip uygulamasi yuklemek istiyorum (android). gordugum spy uygulamalar konusma vs herseye erisim sagliyor. Bu kadari bence fazla. internet olmasa da gps den karsidaki cihazi takip eden guvenli uygulamalar var midir? Telefon cekmeyen yerlerde birbirimizin yerini bilmemiz bulusmalarda onemli oluyor. Yardimci olana tesekkurlerimi sunarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güvenli gps paylaşma uygulaması olarak whatsapp kullanabilirsin konum paylaşmayı açıp belirli bir süre sana tam konumunu göderir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet olmazsa telefon gpsden belirledigi konumu size nasil gondersin?

• Ornegin maps.me uygulamasi internetsiz calisiyor ve gps ile navigasyon hizmeti var. Bunu uygulama ve birey arasindaki bir hizmet. Belki kisiler arasi da gps etkilesimi veren uygulama vardir diye dusunuyorum.
    Internetle calisan önerileriniz varsa ona da acigim

• quote:

Orijinalden alıntı: elfelendil

Ornegin maps.me uygulamasi internetsiz calisiyor ve gps ile navigasyon hizmeti var. Bunu uygulama ve birey arasindaki bir hizmet. Belki kisiler arasi da gps etkilesimi veren uygulama vardir diye dusunuyorum.
    Internetle calisan önerileriniz varsa ona da acigim
    Dediğiniz gibi bu tur konum uygulamalarının cogu bir suru izin istiyor. Sadece amacınız telefonun yerini ogrenmekse ortak bir google hesabına giris yapıp bu uygulamayı deneyebilirsiniz.Tabii internet ve konumun açık olması gerekiyor. Uygulamanın ana amacı calınırsa, kaybolursa telefonun yerini göstermek.
    play.google.com
    Google Cihazımı Bul - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.adm&hl=tr

Konumu gormek isteyince karşı tarafta bildirim cıkıyor, ayarlardan kapatılabilir herhalde

• Sayın @elfelendil GPS uygulamaları tehlikeli olabilir.Her şeye erişim izni vermeyin lütfen.
  • taha178 kullanıcısına yanıt
    Onun da yorumlarinda pek cok olumsuzluk var. Cihazlarini yanlislikla sifirlamislar bu uygulama yuzunden. Iphone da cok kolaydi ama android de bildiginiz arayip bulamiyorum. Garip...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.