Şimdi Ara

Konustugum kiz erkek ile story atmis. Erkek arkadasinmi diye nasil sorabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yusuf_Ozkan

yo hocam öyle düşüncelere kapılma. sen, ben nasıl arkadaşlarımızla hikaye paylaşıyorsak anı olarak kalması için kız da o şekil paylaşmış. Zaten yazmışsın henüz daha tanışma aşamasındasın, 2-3 yeni yeni yakınlaşmaya başlama aşamasında kız sizi takmasa mesajlarınıza tamam yazarak, random atarak geçiştirdiğini siz de farkederdiniz. Muhtemelen kızın aklına bile gelmemiştir eğer Instagram modelliği yapmıyorsa, sonuçta genelde normal insanların Instagram hesabı gizli ve tanıdıkları ile takipli olur, tanıdıklar da zaten senin o çocukla yakın arkadaş olduğunu bilir. Bu nedenle bu aşamada böyle endişeleriniz normal, daha çok yakından tanımaya başladıkça tüm endişelerinizin yok olduğunu göreceksiniz.

Hocam kafama gözüme gizli kamera ve kulaklık bağlatsam ortamdaki kızlara yürürken beni izleyip talimat verir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mutluluğunuz daim olsun şeklinde bir mesaj gönder. Lakin muhabbetin devamını getiremeyeceğin için hiç yazmayıp akışına bırakmak daha iyi bir fikir gibi geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu yazacaksın “biz böyle konuşuyoruz ama enişte kızmasın” .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dh hocaları bugünler için var hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • story derken::DD:

açık konuşalım. story atan insan maldır. story atan bir kızdan etkilenebilen insan da maldır.

ağzından ' story ' diye bir kelime çıkan biriyle bırak iletişim kurmayı oturduğum banka otursa , bir daha o semte uğramam.

story diyorsun yani. story :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.