Şimdi Ara

Konuşurken kelimeleri yemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi konuşurken bazen kelimeleri tam olarak söyleyemiyorum kızlarla ve hocalarla konuşurken bu daha çok oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?

Not:İlk kez donanım habere konu açıyorum yazımda yanlışlarım olabilir.

• Konuşma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abicim nası bir yanlış noktalama şeklidir yahu! biz burada kurallara uymayanları aramıza almayız!!!
  • tokken konuşmayı dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

tokken konuşmayı dene

adamla dalga geçmesene ciddi bişe soruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

tokken konuşmayı dene

+1 yemek değil o yutmak önce deyimleri öğren.
  • o banada oluyor söyleyeceklerimi beynimde kurguladıktan sonra dışarıya vurum gkladmklghnaerklhnaerh oluyor
  • Bazen bana da oluyor ne dediğimi sadece ben anlıyorum
  • Cekingen ve utangac oldugun icin oluyor bu , cozumu cekingenligin uzerine gidip cekingenlikten kurtulmak , daha rahat davranmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

Cekingen ve utangac oldugun icin oluyor bu , cozumu cekingenligin uzerine gidip cekingenlikten kurtulmak , daha rahat davranmak.

bendede aynı şey var annemle konuşurken bile kelimeleri yutabiliyorum
  • Aslında çok fazla çekingen değilimde utangaç olduğum doğru. Üzerine gidip derken nasıl yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanTekmeAtanFare

Aslında çok fazla çekingen değilimde utangaç olduğum doğru. Üzerine gidip derken nasıl yani ?

Utangacligini yeneceksin , birseyi utandigin icin yapamiyorsan o an dusunmeden yapacaksin ve sonunda bumuymus lan diye yavas yavas yeneceksin , anlatabildim mi ?

• Sa İyi Akşamlar

konuşurken yemek yenmez tamam mı..

Edit : yemek yerken kelimeleri yutmak olarak anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ele7en -- 5 Mart 2014; 21:29:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Eyw anladım saol.
  • Sesli şekilde kitap oku.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde sesli sekilfe kitap oku kendi kendine. sonra bir konusma metni bul ynanin karsisinda kendine sesli sekilde oku. ise yarayabilir

• Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Eyw bundan sonra sesli şekilde okurum.
  • salla gitsin, takma kafaya. Zaten ilk söylediğinde anlamazlar hemen bir "efendim" çakarlar , 2. bir defa tekrar edersin en kötü 3 te anlarlar. Zaten 2. söyleyişinde kendine gelirsin ben ne yapıyorum diye.

Tabi aynı cümleleri 2-3 kere tekrar etmek bazen insanı delirtiyor ama yani boş veeer....

Yada diksiyon filan diyecemde hiç denemedim o diksiyon işlerini.
  • Sherlock Domates kullanıcısına yanıt
    Sesli kitap okuyacağım ve bir arkadaş utandığın için böyle dedi bide onun dediğini yaparım düzelmessede salla gitsin Saol bu arada moral verdi yazdıkların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanTekmeAtanFare

Sesli kitap okuyacağım ve bir arkadaş utandığın için böyle dedi bide onun dediğini yaparım düzelmessede salla gitsin Saol bu arada moral verdi yazdıkların.

bende de oluyorda çok takarsan heycanın artıyor daha fazla saçmalıyor insan

biraz sakin olup yavaş yavaş konuya girip konuşmaya devam et o şekilde sakin sakin, easy man

bence en önemli kısmı konuşmaya yavaş başlamak, ağır ağır, fazlada abartma tabi.

Sonuç olarak herkes mükemmel konuşmuyor, hatta iyi hitap eden kişi sayısı çok az. Ha tabi bu kendini geliştirme demek değil, geliştir kendini konuşma konusunda araştır ama çok takmaya değmez günlük hayatta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.