hadi ama yaw cevap beklioz(tamam mesaj olsun die attık ama,gerçekten de ne demek bu bilmiooom..sahiden de bu konuyu açtığınız iyi olmuşbakın bana cevap yazmaktan üşeniyolar heraldee)
quote:
Orjinalden alıntı: tatlicadi-sude
quote:
saolasın+rep ne demeeek(al sana bi mesaj konusu
hadi ama yaw cevap beklioz(tamam mesaj olsun die attık ama,gerçekten de ne demek bu bilmiooom..sahiden de bu konuyu açtığınız iyi olmuşbakın bana cevap yazmaktan üşeniyolar heraldee)
üşenmeyin yazın hızlı yazmaya alışırsınız
quote:
2 kere baktım 1 mesaj yazdım. Zarardasın.
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Browser'ı ayarladım, her 5 saniyede bir reflesh (sayfa yenileme) yapıyor.. Yaşasın kötülük.
bence teşekkür beklememek en iisi. Ben beklemiyorum. Teşekkürlerle evin çatısı doldu.
para verin paraa
bir önerim var. Topic kirliliği olmasın. teşekkür okumaktan sıkıldım. Sadece teşekkür etmek isteyen arkadaş pm den atsın. boş boş msj sayısı arttırmak için teşekkür edenler banlansın. Tanıdıkları kendisi ile konuşmasın. Adresi varsa gidip dövelim.
100 sayfalık topicler var. Okuyosun 90 sayfası teşekkür. Burdan sesleniyorum. Teşekkür edenler ya para versin ya da pm den teşekkür etsin. Amaç zaten paylaşım. gerek yok teşekküre
teşekkürün bi değişiğide repp. oda banlansın arkadaşları konuşmasın tek yakalarsak dövelim
quote:
quote:
saolasın+rep ne demeeek(al sana bi mesaj konusu
Parantez açmayı seven feyk.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme