Şimdi Ara

Konuya bir film bırakın. Sürekli güncellenecek ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    accepted

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • splinterfalcon4798 kullanıcısına yanıt
    2 gün önce izledim
  • Tam gerilim sayılmaz ve 2003 yılında çekilmiş ama Dogville filmini kesinlikle tavsiye ederim. Psikolojik yönü aşırı baskın bir film resmen her karakteri ve yaşantılarını sonuna kadar keşfediyorsunuz. Başta filmin çekildiği mekan tiyatro sahnesi gibi olduğu için önyargılı bakmıştım ama filmin ilk 30-40 dakikasından sonra çok yanlış düşündüğümü anladım. Yakın zaman önce izledim ve izlediğim en iyi filmler arasına girdi diyebilirim. Psikolojik filmleri sevdiğim için herhalde. Yani herkese hitap eden bir film de değil ama dediğim gibi psikolojik filmleri seviyorsanız ilk iş izleyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • a clockwork orange

kill bill 1-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 28 Kasım 2016; 20:20:22 >
  • +
  • Cinayet gecesi
    Anthony hopkings

• The way way back. Herkesin izlemesi gereken film. Bizim kültüre cok benzettim ben o tatil yerindeki ortam hemen hemen aynı düşünce yapıları benzer.

• Türk dram filmi iftarlık gazoz'u izleyebilirsiniz dönem filmi 80 leri anlatıyor,Cem yılmaz oynuyor.
  • Nefesini tut
  • Yıl olmuş 2016 hala filmleri türkçe ismiyle yazıyorlar google'dan aratmak zorunda kalıyor. İğrenç iğrenç çeviriyorlar zaten.

Son çıkanlardan önerim Solace

Anthony Hopkins'in oyunculuğuna hayran kalmıştım bu filmde. Resmen yaşıyor adam karakteri.
  • Güzel filmler ekledim listeme, konuyu takip ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Das Kabinett des Dr. Caligari

Alman dışavurumculuğunun en iyi ve ilk örneğidir kendileri. Robert Wiene, Krauss gibi isimleri barındırır. Film, döneminin sıradan oda filminden biri olacakken Fritz Lang'ın ufak bir dokunuşu ile sinema tarihinde yerini üstlere taşıdı. Senaryosu Alman sineması için nimet olan Carl Mayer'e aittir. Çerçeve bir öykü yazmamıştı ve film ilk ve son sahneleri öykü dışındaydı. Lang'ın dahil olmasıyla hikaye de baştan aşağı değişti. Otoriteye başkaldırının konu edindiği hikaye, otoriteye başkaldırmanın delilik olduğuna evrildi. Ve bu film ile literatüre Kaligarizm terimi girdi.

Kozmos- Reha Erdem

Diğer eklemek istediğim film ise Kozmos'tur. Ciddi anlamda felsefe barındırır. Dünyanın zıtlığı üzerine ufak bir yolculuk. Başlangıç sahnesiyle bunun sinyali verilir. Kapkaranlık gökyüzüne karşılık bembeyaz yeryüzü. Ve kozmos bilinmeyen bir şeylerden kaçmaktadır. Ölüyü diriltmesiyle de kozmosun ermiş olduğuna kanaat getiren köylülerin, kozmostan bekleneni alamayınca onun meczup olduğuna karar verirler. Bir anlamda Adem cennetten kovulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 4 Aralık 2016; 0:28:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fotoğraflarına baktım hemen indiriyorum kotayı aşmadım daha ama olsun

Cin,Şeytan yok demi
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Karakterler boyalı suratlara sahip mütemadiyen. Korku filmi sayılmasına sebep olacak kadar da gerilim bulunmakta. Ve filmde "çılgın" insanlar cirit atmakta. Uyarayım sessiz dönemin filmidir. Ve ara yazılar var içinde. İngilizceniz ya da Almancanız varsa sorun olmayacaktır ama yoksa Youtube'un altyazı sistemi Türkçe olarak sunuyor. Ara yazılar önemli olduğu için belirtmem gerekti. İyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 4 Aralık 2016; 0:30:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +++
  • ++
  • ++
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.