Şimdi Ara

Konuyu açacak başka biryer bulamadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gitti gidiyo sitesi üzerinden aşağıda resimleri olan saatler 150 ile 200 arası satılıyor.yurt dışı garantisiz ve sıfır diye.

Yahu bu saatler mağazalarda 350 den aşağı yok.Dolayısıyla bu saatler sahte olabilirmi.? Ben ordan aldım sahte değildi diyen olursa alıcam mamasını satim.

• Haa birde hangisi daha güzel.?
  • Daha önce alıp kazıklanan yok herhalde
  • Üstteki daha iyi bence. daha karizma. siyah oldugu icin olabilir.
  • Satıcıyı araştır gittigidiyor gibi sitelerde hertürlü mal olur birde görerek alsan daha iyi olur
  • Evet güzel siyah gerçektende.Banada cazbeligeliyor.Ama g.gidiyordakiler gerçekmi.İşte önemli olan orası. Yoksa bir saate asla 350 400 tl vermem.
  • Satıcının referanslarına bak. Ben almıştm seiko saat 170 liraya. Orijinal, gidip mağazasından onaylattım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

Üstteki daha iyi bence. daha karizma. siyah oldugu icin olabilir.

Evet bencede ustteki daha guzel. Kim satiyor soylede original mi cakmami belli olur
  • Abi işte işin garip tarafı herkez satıyor.Siteye girin casio saatlere bol miktarda göreceksiniz.Crom olan daha çok var siyah pek az.

Bazıları saati alınca 10 işgünü içinde teslim ederiz diyo.Direk yurt dışından geliyomuş.Bazılarıda hemen teslim diyor.
  • gitti gidiyorda ürüne baktıgın sayfada sag tarafta 'satıcıya soru sor ' idi yanlış hatırlamıyorsam, oradan bu ürünün faturalı mı değil mi çin malı mı gibisinden sorular sorabilirsin.bence çin malıdır
  • casionun replikalarını hiç görmedim. o çocukluğumuzda çoğu kişide olan plastik saat vardı onunkileri gördüm bi tek.

bu arada 2. si

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sicknessss -- 20 Eylül 2010; 1:27:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasım04

gitti gidiyorda ürüne baktıgın sayfada sag tarafta 'satıcıya soru sor ' idi yanlış hatırlamıyorsam, oradan bu ürünün faturalı mı değil mi çin malı mı gibisinden sorular sorabilirsin.bence çin malıdır

Dostum sormaya gerek yok 1. Yoğurduna ekşi demez. 2. Ürünler direk yurtdışı dedarikçisinden geldiği için fatura matura yok.

Kutulu garanti belgeli yastıklı vs. Ama hepsinin üzerinde çince yazıyor.Kutu içeriği tam ama.

@sicknessss arkadaşın dediği gibi zamanında plastik çakmalar vardı ama CASIQ falan yazardı.Ben arkadaşın brinde çakma ve birebir imitasyon G_Shock modelini gördüm.
  • arkadaşım aldı armani saat orjinal oldğnu iddaa etsede %100 kaliteli çakma fiyat farkı bu kadar fazla olamaz satıcıda kar payını koysak bu saatler 50 70 arası geliyor olması lazım ki buda imkanz
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkmazmustafa

quote:

Orijinalden alıntı: kasım04

gitti gidiyorda ürüne baktıgın sayfada sag tarafta 'satıcıya soru sor ' idi yanlış hatırlamıyorsam, oradan bu ürünün faturalı mı değil mi çin malı mı gibisinden sorular sorabilirsin.bence çin malıdır

Dostum sormaya gerek yok 1. Yoğurduna ekşi demez. 2. Ürünler direk yurtdışı dedarikçisinden geldiği için fatura matura yok.

Kutulu garanti belgeli yastıklı vs. Ama hepsinin üzerinde çince yazıyor.Kutu içeriği tam ama.

@sicknessss arkadaşın dediği gibi zamanında plastik çakmalar vardı ama CASIQ falan yazardı.Ben arkadaşın brinde çakma ve birebir imitasyon G_Shock modelini gördüm.

dediğim gibi bence çin işi.alma boşver

• armani saat aldım 1 sene olacak nerdeyse, Tr'deki şuan fiyatı 1000 tl. saat orjinal, hiçbir sorun yaşamadım saat ile. satıcının profilini inceleyip öyle al
  • Eyvallah arkadaşlar.Vazgeçtim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.