o oyunda haklı bile olsan yaptığın çocukça hareket yüzünden haksız durumdasın. bir kişiye sinirlenip tüm takımın oyununu mahvetmek nasıl bir mantıktır? Kaldı ki jungle sana neden kill bıraksın kill bırakmıyorsa sende farm yap rakibin yokluğundan faydalanarak. gangden sonra kill alamadıysan zaten 2 asist + 15-20 minion yapmış olman lazım buda 2 kill almış kadar kasmanı sağlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Bununiçinburdayım
quote:
Orijinalden alıntı: WhenJunkCaptain
quote:
Orijinalden alıntı: amet42
Beyler arkadaş ekledi bir oyun attık. Karşı takım trolldü ama iyi de oynadılar tris çıkmasa bizi yenerlerdi.
Oyunun ilk başlarında lanede oynuyorduk lee sin 2 kere gang gelip ezreale kill bırakmak yerine killi kendi alınca bizim ez sinirlendi ve küfüre hakarete başladı.
Sonrasında birkaç kez bodoslama adamların arasına girip girip öldü ve kasmalarına yardımcı oldu (10 dead boşuna deil yani :) )
"Oyunu taşı bakalım lee" diyip birkaç dk afk durdu basede. Ben "bi de takıma adam arıyorsun diye beni çağırdın, önce kendin adam ol" dediğimde zorla mı çağırdım gelmeseydin dedi.
Küçük kamplardan birini keserken yanıma geldi ben de ilk skille aldım kamptaki yaratıkları gold lazım olduğu için , bu yüzden bana küfür etti.
Arkadaşla oynadığım oyundan izlenimlerim. Karşı takım troll olmasa kesinlikle oyunu kazanamazdık.
İzlenimlerim bunlar, isteyen arkadaşla takım olup tencere kapak devam edebilirler.
Herkese iyi oyunlar
edit : bkz. arkadaşın doğru bildikleri
Arkadasın dedikler doğrudur trolledim. Peki junglenin amacı nedir ? Benim bildiğim lanelere karşı tarafın beklemediği zamanlarda gelip laneye yardımcı olup kasılmalarını sağlamak değilmidir.Bizim teamdeki lee sin ise tam tersini uygulayıp bütün killeri topladı ve middeki kişiye blue banada red bırakmamıştır.Tr deki çoğu junglenin anlayışı önce ben kasılayım diğerleri naparsa yapsındır.Eğer doğru jungle anlayışı bu ise arkadaşa göre o zaman çoğu teamde kendine yer bulamaması çok normaldir.Ayrıca oyundaki en kolay rolde support olduğundan arkadaşımız bu rolü kendine beğendirmiştir.Saygı duyarım.Hala takımımızda oynamak isteyenler varsa buyursunlar gelsinler onlarlada oyun atalım ama şunuda hatırlatmakta yarar var.Karşıma gene böyle bir jungle çıksın ve bende adc oynıyayım gene aynı şekilde trollerım.Fakat oyunu bitiren hamleyi benim yaptığımıda arkadaşın söylemesini beklerdim.Karşı takım bizim nexus kulelerine dalarken ben doğup 3te3 yaptıktan sonra takımı atağa kaldırıp oyunu bitirmiştim.Olayın gerçeği budur.
1. Jungleye 2. Laneye
şuraya gelip de olgun adam taklidi yapmayın. Ve de support madem en kolay rol?Niye herkes ben beceremem diyor? Tahminimce içlerindesin. Neyse seninle ağiz dalaşina girmeyim şimdi.
Her rolü beceririm ama bi support işini yapamıyom supportu herkes kolay sanıyo ama bence en zor rollerden biri ayrıca jungle iyiki sana kill bırakmamış çünkü tahminim 15 yasındasın ve her an annen ekmek almaya yollayabilirdi seni ve aldıgın killer bir işe yaramazdı böle adamlar çok geldi takımıma
Support en kolay rol diyen adamdan ne hayır beklersiniz. Gerçek supportluk yapmak diğer rollerden bile üstün durumda olabilir. Ormancıda kill almaz diye bişey yoktur 3-5 kill aldıktan sonra çok iyi eşyalar alınca sizede çok rahat kill bırakır. Kill bırakmasa bile zaten assist almış oluyorsunuz daha bunu anlayamadılar. Karşı taraf öldüğü için exp ve altın kaybedicek siz o arada zaten arayı açıcaksınız. Görende gelip karşıya 2 kill + çift buff verdi zanneder.
Genelde oyun oynamasını bilmeyen, tam beceremeyen kişiler takıma zararım olmasın diye support alıyorlar çünkü etkisiz eleman olarak düşünüyorlar. Sonucunda ADC bile kasamıyor. Yeteneklerini tutturamayan, ne zaman ne atacağını bilmeyen, ward atmaya giderken ölen, kill almaya çalışıp arkadaşlarını geride bırakan, full hp ile en önden kaçan supportlar oldukça ve bunun böyle oynanmasını gerektiğini düşünen adamlar oldukça bu iş böyle devam eder.
Adam gibi support oynamak yetenek ister, bilgi ister, hızlı düşünme kabiliyeti ister. Sona alıp sürekli W basıp abi heal atıyorum işte ya demek değildir. Böyle pro falan olunacağını düşünüyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: KomançeroKazım
quote:
Orijinalden alıntı: WhenJunkCaptain
Fikirlerinize saygı duyarım fakat burda bana laf yapanların çoğu takım nedir daha onu bilmeyen en yükseği muhtemelen gold olan adamların dediğini takıcak biriside değilim
ya bi sg forumdan ya. Silver 5 sin gelmiş millete akıl vermeye çalışıyosun
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme