Şimdi Ara

Konuyu Silebilirsiniz Mod arkadaşlar Zahmet olmazsa.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Verdigmiz Rahatsızlıktan dolayı Özür dileriz , Herkese iyi Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royalty* -- 1 Ağustos 2009; 16:38:21 >

• Merak etme bi kaç yıla kalmaz mod konuyu editler
  • Aha ömerimde aynı dertten muzdarip murat kardeşim çok güzel kişisel mesaj atıosunda ne diye almayı açmıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonhanedan -- 31 Temmuz 2009; 17:35:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonhanedan

Aha ömerimde aynı dertten muzdarip murat kardeşim çok güzel kişisel mesaj atıosunda ne diye almayı açmıyorsun

Berkay Şimdi bide bu Suçu bize atar. Arkadasından konuşmazsak gelecegi yok.
  • Sorma kardeşim oyunda da böyleydi bu
  • i m here guys :P mrt.ozman@gmail.com berkay ve omer ekleyın benı anacım :D ayrıca tşk ederım bole bı konu actıgın ıcın omerım

ayarlarına bakmadım bu profılın... dıerının sıfresını unutmustum bunla gırıp msj atım dedım..
  • bu konu 15-20 sayfa olunca modlar siler konuyu
  • Bilinçsiz tuketıcıler olarak sevıoruz bole konular acmayı...ama en azından char acıcam ne skıll verım vay efendım 50 silke char arıorum gıbı rutin konular deıl..eskı dostların bırbırını bulması hoş bi olay azda olsa anlayıs beklerız yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxNosferatuxx

Bilinçsiz tuketıcıler olarak sevıoruz bole konular acmayı...ama en azından char acıcam ne skıll verım vay efendım 50 silke char arıorum gıbı rutin konular deıl..eskı dostların bırbırını bulması hoş bi olay azda olsa anlayıs beklerız yani

Banlayacaklarsada bu konuyu açtım diye banlasınlar Muratım Boşver takma kafana Ben sizi buldum ya yeter. Öncelik her zaman Dostlarımındır benim gözümde , onların Muhabbeti herşeye deger.Siz siz olun Dostlarınızı hiç birşeye degişmeyin.

Neyse konu Silinebilir artık Biz ulaşmak istedigimize ulaştık.

• Silinir silinir
  • Adamımsın vesselam ömerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.