Şimdi Ara

konuyu silin lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Derp

Maestia tabii ki.
    AION 'da çoğu mapte karakterler havada kalıyor, vuruş hissi berbat ve güncellemeler çok aşırı boş ve geç geliyor.
    Ayrıca P2W, para veren kazanıyor. Geçen 49 level adam geldi 65 levelimi kesti gitti, sırf oyuna para vermiyorum diye bu kadar acı çekilir mi? Markette hazır itemlar satılıyor, benim aylarca zaman harcadığım seti adam 500 liraya hemen alıyor. Çok adaletsizlik var, Türkiye sunucusuna güvenip başlamanı kesinlikle önermem, Allods gibi olacak para basan kazanacak. Üstüne üstlük birde 25GB kim indirecek o kadar?

49 lvle mi öldün

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

quote:

Maestia tabii ki.
    AION 'da çoğu mapte karakterler havada kalıyor, vuruş hissi berbat ve güncellemeler çok aşırı boş ve geç geliyor.
    Ayrıca P2W, para veren kazanıyor. Geçen 49 level adam geldi 65 levelimi kesti gitti, sırf oyuna para vermiyorum diye bu kadar acı çekilir mi? Markette hazır itemlar satılıyor, benim aylarca zaman harcadığım seti adam 500 liraya hemen alıyor. Çok adaletsizlik var, Türkiye sunucusuna güvenip başlamanı kesinlikle önermem, Allods gibi olacak para basan kazanacak. Üstüne üstlük birde 25GB kim indirecek o kadar?

49 lvle mi öldün

/>

Birde bir önceki mesajlara bakmayı becerebilseniz

• Derp'in dalga geçmek için attığı yorumun bu kadar ciddiye alınacağını beklemiyordum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

quote:

Maestia tabii ki.

49 lvle mi öldün

/>

Birde bir önceki mesajlara bakmayı becerebilseniz

lanet olsun cok gercekciydi ama

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.