Şimdi Ara

Konuyu siliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AKadaşlar seviyesiz eleştiriler geldiği için konuyu siliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endorfin789 -- 29 Ekim 2012; 19:16:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güldürdü
  • arkadaş ne çok asabi ergen varmış forumda ya. git sen operatör olda sen daha önce getir o zaman.
  • yaww bir kişi şu açılan konulara bir el atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: endorfin789

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

arkadaş ne çok asabi ergen varmış forumda ya. git sen operatör olda sen daha önce getir o zaman.

Sen ergen takipçisimisin bu teknolo forumu buraya yazmıycazda nereye yazıcaz?

evet ergen takipçisiyim. senin gibi ergenler yüzünden forum özelliğini kaybetti. suyu çıktı. git twitter a yaz. buraya yazınca bir şey mi oluyor.
  • Sen avrupa birligi uyesi bir devlet misin :) hiddetlenme bos yere batik ulke dediklerin piyon degil sadece.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaş ne çok asabi ergen varmış forumda ya. git sen operatör olda sen daha önce getir o zaman.

evet ergen takipçisiyim. senin gibi ergenler yüzünden forum özelliğini kaybetti. suyu çıktı. git twitter a yaz. buraya yazınca bir şey mi oluyor.

Arkadaşım hiç seninle uğraşacak halim yok ben sadece Türkiyeden iphone 5 almak istiyorum o yüzdende serzenişte bulunmak istedim o kadar sen neden hiddetleniyorsun operatör temsilcisimisin?

forum kullanıcısıyım. gereksiz konulara da karşıyım bu kadar basit. serzenişte bulunanacaksan aç camı bağır belki daha yararlı olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mesajlarımı kim siliyor?
    7 ay önce açıldı
    Silinmiş Konuyu Görebilmek ?
    13 yıl önce açıldı
    Konuyu çözdüm silinebilir.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım hiç seninle uğraşacak halim yok ben sadece Türkiyeden iphone 5 almak istiyorum o yüzdende serzenişte bulunmak istedim o kadar sen neden hiddetleniyorsun operatör temsilcisimisin?

forum kullanıcısıyım. gereksiz konulara da karşıyım bu kadar basit. serzenişte bulunanacaksan aç camı bağır belki daha yararlı olur.

Ya kardeşim senin başka işin yokmu git sende camdan bağır burada milletle uğraşacağına zoruna gittiyse git başka konulara bak

senin gibi gereksiz ergenleri buldum mu başka işim varsada bi kenara bırakıyorum genelde. Senin gibiler kullancakya o iphone hiç gelmesin daha iyi.

• Sabırlı olmak lazım. Gelir elbet üllkemize de..
  • Konuya bakar misiniz? Tuketim cilginligindaki son nokta..

• Cok istiyorsan sabredemiyorsan 3000e her yerde var git al

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.