Şimdi Ara

konvers aldım, ss'li / değiştirdim, yine ss'li (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

Converse'e bez parçası diyenler var ya gülüyorum. Bezine falan bakmayacaksın, ayakkabı güzel mi güzel. Siz gidin metal ayakkabı giyin.

Ayrıca ayaklarım taraklı olduğundan Converse'i giymekte epey zorlanıyordum ve hiç rahat değildi. Bir de tabanları ince, sanki çıplak ayakla dolaşıyorsunuz, yere bastığınızı hissediyorsunuz.

conversi ehlyiet aldıktan sonra gaza basma seviyesini ayarlamak için alıcagım yeri hissetmesinin güzelligi orada hassas olunca pedaldada kolay olucak sanırım . sonradan zorluk cıkarırmı bilmiyorum . çıkarmaz demi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

quote:

Converse'e bez parçası diyenler var ya gülüyorum. Bezine falan bakmayacaksın, ayakkabı güzel mi güzel. Siz gidin metal ayakkabı giyin.

Ayrıca ayaklarım taraklı olduğundan Converse'i giymekte epey zorlanıyordum ve hiç rahat değildi. Bir de tabanları ince, sanki çıplak ayakla dolaşıyorsunuz, yere bastığınızı hissediyorsunuz.

conversi ehlyiet aldıktan sonra gaza basma seviyesini ayarlamak için alıcagım yeri hissetmesinin güzelligi orada hassas olunca pedaldada kolay olucak sanırım . sonradan zorluk cıkarırmı bilmiyorum . çıkarmaz demi ?

İyi de, yürürken çok zor oluyor. Ayakları ağrıyor insanın.

• quote:

quote:

quote:

valla geçen sene giyerken alısmıstım sanırım agrımıyordu . yazdan beri adidas türleri giyiyorum daha fazla agrıyor kaslarım özellikle conversle yoktu böyle birşey. nese sonuc en iyisi yaz için converse .

• Ayakkabı bile değişti başlık hala aynı taktım şu başlığa konvers değillll converse
  • quote:

quote:

quote:

quote:

valla geçen sene giyerken alısmıstım sanırım agrımıyordu . yazdan beri adidas türleri giyiyorum daha fazla agrıyor kaslarım özellikle conversle yoktu böyle birşey. nese sonuc en iyisi yaz için converse .

Nasıl ağrımaz abi ya? Ayağın sürekli zemine temas ediyor. Kemikleri ağrır insanın. Kastan bahsetmiyorum. Ayak kemiğinden bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenomenozgur

Ayakkabı bile değişti başlık hala aynı taktım şu başlığa konvers değillll converse

Değiştiyse yine Converse ile değişti.
  • Hocam converselr ortopdik degil ama agri konusuna gelince ben giyiyordum ve uzun sure giyilince agri yapabiliyor bendede. Ama adidas puma ve hummel marka ayakkabilarimda oldu tabani inceyse bunlarda agri yapabiliyor conversin avantajiysa hafif. Uzun suredir giymiyorum ama tasarım olarak hos bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bacakların kilolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassadam

Hocam converselr ortopdik degil ama agri konusuna gelince ben giyiyordum ve uzun sure giyilince agri yapabiliyor bendede. Ama adidas puma ve hummel marka ayakkabilarimda oldu tabani inceyse bunlarda agri yapabiliyor conversin avantajiysa hafif. Uzun suredir giymiyorum ama tasarım olarak hos bence

Ya zaten olay tabanın inceliğinde bitiyor. Converse değil olay. Ama Converseler'in hepsinin tabanı ince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lonelyboyusa

bacakların kilolu

Pek sayılmaz.
  • Eşşeğe altın semer vursan, eşşek yine aynı eşşek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.