Bildirim
Konya'da FTTH İsteyenler Bu Konuya Baksın
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben anlayamadım Konya'dakilerin ne ayrıcalığı varmış? Ayrıca bu ilan ne kadar güvenilir?
Bu konuyu bi inceler misin dostum? @FiaAjans -
İl müdürlüğünde hangi pozisyonda bilmiyorum yarın keşif için geleceğini söyledi bizzat görüşeceğim kendisiyle daha detaylı bilgilendiririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarikbaran42 -- 7 Nisan 2021; 17:58:19 > -
Site olmasa böyle bir afiş göremezdik.
Ayrıcalık orada.
-
Etiketlediğim arkadaşın müstakil evi var Konya'da. Bir baksın olayı ne bu işin.
Aslında güzel bir hareket, ama söz konusu telekom olunca altından bir şey çıkmak zorunda. Kaldı ki müdürlüklerin istek üzerine altyapı çekmesi çok nadir bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 7 Nisan 2021; 18:7:30 > -
Konya'da yaşıyorum 2 ay öncesinde sitenin fiber dönüşümü için başvuru yaptık ofise davet ettiler.
Apartman yönetiminin karar alıp bina içi tesisatı değiştirmesi (BAGA) halinde fiber getirebileceklerini söylediler ama sağ olsun yöneticimiz gidip görüşmedi.
Bilgi için teşekkürler bir kez daha şansımı deneyeceğim.
-
Kavuştunuz mu fibere efenim?
Etiketlediğim arkadaşın adresine merkeze uzak diye olmaz demişler. Ben halen neyin ne olduğunu anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 28 Nisan 2021; 21:41:6 > -
Fiber altyapı tamamlanmış tatbikatlara başlayacağız dediler 1-2 ay sonra kavuşabilecekmişim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarikbaran42 -- 28 Nisan 2021; 21:43:33 > -
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, bir bina daha bakırdan kurtuldu :) Temennim tüm ülkenin fibere kavuşabilmesi (DH adminleri hariç, onlar dial-up kullansın).
-
Teşekkür ederim umarım dünya standartlarına erişiriz ülkecek
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Etiketlediğim arkadaşın müstakil evi var Konya'da. Bir baksın olayı ne bu işin.
Aslında güzel bir hareket, ama söz konusu telekom olunca altından bir şey çıkmak zorunda. Kaldı ki müdürlüklerin istek üzerine altyapı çekmesi çok nadir bir şey. |
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- internet altyapısı yok ne yapmalıyım
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- zyxel vmg3312-b10b arayüz şifresi
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- türk telekom alt yapı yoksa ne yapılır
- türk telekom e-sim ücretli mi
- zyxel modem kurulumu
- ağda kayıtlı değil ne demek
- turkcell abone sayısı
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X