ayrıca neden meramda kapatılıyor onu da anlamış değilim bire ilde içki yasaklanacaksa tüm ilde yapılır
haber asparagasa benziyor
offf offf ne diyem ki
lise-2 den beri osmanlının dağılma ve çöküş döneminin tekrarını yaşadığımızı düşünürüm.herhalde yanılmıyorum
yanlışım yok..benim akrabalarım efes&cola grubunun bandırma bölgesi genel dagıtıcısı..dedigin yerler yazlık mekanlar sadece yazın üst düzeye cıkar orda alkol tüketimi..genel olarak tr geneli kişi başına düşen en fazla alkol tüketimi bandırmada olur
Öyle diyorsan öyle olsun abicim ne diyim ben eminim Muğla'nın 1. olduğundan Hürriyet'ye yazdı yani bor mu :D
quote:
Orijinalinden alıntı: Nihonjin
Mok için sanki iyi bişeymiş gibide itiraz ediyolar iyi olmuş valla uzun zamandır yaptıkları tek olumlu hareket.
forumu alkolikler sarmış zaten haberde kasıt var alkole filan yasak gelmemiş adamlar resmen vergi kaçırıomuş. bazı önyargılı alkol tiryakisi(kendi beynini yok eden) kişilerde gaza gelmiş. hem yasaklarlar normal bişe neden uyuşturucu yasak o zaman onada karşı çıkın
Lütfen etik ve ahlaki kurallar dışına çıkmadan, polemiğe girmeden, genelleme yapmadan mesaj atalım, aksi takdirde gerekli işlemler yapılacaktır...
bu tür haberler dönem dönem çıkar yok konyada içki yasaklanıyomuş, yok maraşta cami yakılıyomuş vs. vs.. bunların hangi dönemlerde ve niye çıktığına dikkat etmek lazım
quote:
Orijinalinden alıntı: Cehennemden_Cennete
olumlu hareketmiş iyi oLmus
Bu ülkenin atatürk'ün koyduğu ilkeleri oku açta Laikl Demokratik İslam devleti
Bunun anlamını biliyorsun ne desem boş
Sen önce doğruyu yanlışı öğren ondan sonra bana kaynak göster.
quote:
Orijinalinden alıntı: CoNeWaR
Lütfen etik ve ahlaki kurallar dışına çıkmadan, polemiğe girmeden, genelleme yapmadan mesaj atalım, aksi takdirde gerekli işlemler yapılacaktır...
şikayetimi dikkate aldığınız için teşekkürler
ama yeniden belirteyim konyada herhangi bir içki yasaklanma olayı YOK
ii de yasaklanmış olsa önce fabrika kapatılır konya-bozkır karayolunun bilmem kaçıncı kilometresinde kocaman harflerle EFES PİLSEN diye tabelası bilem varr hemide koskocaman bi fabrika yaaa ayrıyetten yobaz diyene sanki içki ii bi b*k da tartışmasını yapıyonuzii bişi olsaydı haram olmazdı + batmanmış muglaymış ne farkeder çok içiyonuz die boyunuz mu uzuyor iyiki ençok içki konyada tüketilmiyo allaha şükür
Konu kilitlenmiştir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme