Şimdi Ara

Konya'da İçki Satışı Yasaklandı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ayrıca neden meramda kapatılıyor onu da anlamış değilim
    bire ilde içki yasaklanacaksa tüm ilde yapılır

haber asparagasa benziyor
  • offf offf ne diyem ki

lise-2 den beri osmanlının dağılma ve çöküş döneminin tekrarını yaşadığımızı düşünürüm.herhalde yanılmıyorum
  • yanlışım yok..benim akrabalarım efes&cola grubunun bandırma bölgesi genel dagıtıcısı..dedigin yerler yazlık mekanlar sadece yazın üst düzeye cıkar orda alkol tüketimi..genel olarak tr geneli kişi başına düşen en fazla alkol tüketimi bandırmada olur
  • Öyle diyorsan öyle olsun abicim ne diyim ben eminim Muğla'nın 1. olduğundan Hürriyet'ye yazdı yani bor mu :D
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Nihonjin

Mok için sanki iyi bişeymiş gibide itiraz ediyolar iyi olmuş valla uzun zamandır yaptıkları tek olumlu hareket.

forumu alkolikler sarmış zaten haberde kasıt var alkole filan yasak gelmemiş adamlar resmen vergi kaçırıomuş. bazı önyargılı alkol tiryakisi(kendi beynini yok eden) kişilerde gaza gelmiş. hem yasaklarlar normal bişe neden uyuşturucu yasak o zaman onada karşı çıkın

• Lütfen etik ve ahlaki kurallar dışına çıkmadan, polemiğe girmeden, genelleme yapmadan mesaj atalım, aksi takdirde gerekli işlemler yapılacaktır...
  • bu tür haberler dönem dönem çıkar
    yok konyada içki yasaklanıyomuş,
    yok maraşta cami yakılıyomuş vs. vs..
    bunların hangi dönemlerde ve niye çıktığına dikkat etmek lazım
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Cehennemden_Cennete

olumlu hareketmiş iyi oLmus

Bu ülkenin atatürk'ün koyduğu ilkeleri oku açta
    Laikl Demokratik İslam devleti

Bunun anlamını biliyorsun ne desem boş

Sen önce doğruyu yanlışı öğren ondan sonra bana kaynak göster.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: CoNeWaR

Lütfen etik ve ahlaki kurallar dışına çıkmadan, polemiğe girmeden, genelleme yapmadan mesaj atalım, aksi takdirde gerekli işlemler yapılacaktır...

şikayetimi dikkate aldığınız için teşekkürler

ama yeniden belirteyim
    konyada herhangi bir içki yasaklanma olayı YOK
  • ii de yasaklanmış olsa önce fabrika kapatılır konya-bozkır karayolunun bilmem kaçıncı kilometresinde kocaman harflerle EFES PİLSEN diye tabelası bilem varr hemide koskocaman bi fabrika yaaa ayrıyetten yobaz diyene sanki içki ii bi b*k da tartışmasını yapıyonuzii bişi olsaydı haram olmazdı + batmanmış muglaymış ne farkeder çok içiyonuz die boyunuz mu uzuyor iyiki ençok içki konyada tüketilmiyo allaha şükür

• Konu kilitlenmiştir...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.