Şimdi Ara

Konya'da okumak o kadar kötü mü özellikle kızlar için?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım konya'da okumaya gidecek diye depresyona girdi neredeyse, konya'da okuyanların yorumlarını videolarını izliyormuş herkes pişman; aşırı yobazlar varmış, şort giyen kızlara laf atıyorlarmış.. cidden bunlar doğru mu ya ben şehir önemsiz sonuçta yerlilerle değil öğrencilerle takılıyorsun diye düşünüyordum hem konya çoğu iç anadolu, doğu şehrinden iyi değil mi?

• Arkadaşımın kuzenine de zamanında etek giydi diye çok laf etmişlerdi hocam ama erkekti belki o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 12 Ağustos 2024; 17:51:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • siyah çarsaf giyerse sikinti olmayacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam 2010 esprisi

• Ada Lovelace A kullanıcısına yanıt
    Saka bir yana cok sanmam hocam eskiye göre suan gayet gibi bu yaz geçmiştim normaldi ortam yani

• inşallah öyledir

• Vardir mutlaka o tiplerden ama cok sorun olacagini dusunmuyorum yilda belki 2 3 kere dayilardan bi sinirli bakis yer o kadar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben de öyle düşünüyorum

• Konyalı olarak cevap vereyim illaki denk geleceksin böyle yobaz tiplere maalesef şehir yobaz dolu ama Şöyleki ben muğla'da yaşıyorum saçım uzun diye laf eden yobaz dayılar muğladada var kısacası nereye gidersen git illaki birisine denk gelirsin

Zaten arkadaş ortamı cafelerde takılacağın için fazla denk gelmezsin fakat merkeze Alaaddin'in tepesi olsun mevlana olsun oralara gezmeye gittiğin zaman ters ters bakan dayıları görmen mümkün.

Hangi okula gideceksin Bılmıyorum ama

1. Selçuklu üniversitesi
    Bosna çarşıda cafeye gidersiniz gezecek yeri pek yoktur ama bosna dediğimiz yer komple üniveriste öğrencisi dolu amcaları görürsünüz ama onlarda artık umursamıyorlar yavaş yavaş yobazlıktan kurtuldular 🤣
    2.karatay uni merkeze yakındır yaşlı kesim fazla yoktur. Ama çokta emin değilim
    3.konya teknik üni.
    Selçuklu üni ye yakın yine Bosna'da bulunan bir yer önceden Rixos a ait gökdelen otelin altında yine bosna için dediklerim geçerli.
    4.necmettin erbakan üni.
    Yerleşkesi biraz tepede kalıyor ama Konya'nın elit kısmına yakın güzel yerdir gezilecek yerlere yakındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakBey42 -- 12 Ağustos 2024; 17:41:48 >

• BurakBey42 kullanıcısına yanıt

ayrıntılı mesaj için teşekkürlerr hocam arkadaşıma da attım

• konyaya arkadaşımın köyüne gitmiştim önceki yaz 2 aylığına pek bir fark göremedim kötü insan her yerde var, ahlak edebiyatı yapan da keza metropolde de karşılaşırsın. o bize anlatılan kadarlık bir durum yok bence

• Türkiyenin en muhafazakar sehri hocam

• Ada Lovelace A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• Loky19 kullanıcısına yanıt

yok be, güneydoğu kadar değildir urfa antep mardin falan

• HOCAM KONYA'DA DİS OKUYORUM HİC MEMNUN DEĞİLİM CİDDEN Bİ DE BARTINDAN GELMEME RAGMEN

• çeka1 kullanıcısına yanıt
    Sen amasya diste degil miydin hocam yav

• Tıp diş falan okunuyorsa tamam ama diğer bölümler için konya çekilmez be hocam

• Amasyada yiyemedim hocam konyaya geçtim :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.