Şimdi Ara

Konya Maçı Yüzünden Travma Geçirdim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. Bazı arkadaşlar 8-0’lık Liverpool maçına atıfta bulunmuş. Yetmemiş, “öğretmenlik stajı” yapacağımı belirttiğim halde yaşıma gönderme yapmış. Basit polemiklere girmeyecek yaştayım. Bunu belirtmek isterim. Bayern maçında ne yapacaksın demişler. Arkadaşlar, sorunum zaten burada başlıyor. Ben beklentilerimin kurbanıyım! Gücümüzün yetmediği, fark yememiz olası maçlardan bir beklentim YOK. Benim beklentim, kadro kalitemize oranla yüksek. Kağıt üstünde Beşiktaş’ın kadrosu gerçekten muhteşem. Ben bunu sahaya yansıtamamış olmamızdan ötürü mutsuzum. Bu yüzden üzgünüm. Kuduracak bir durumum da yok. Beni bir tek Beşiktaş ilgilendiriyor. Kim hak ediyorsa, o şampiyon olsun. Beni anlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cigano -- 19 Şubat 2018; 20:52:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü oynayarak kaybetsek bende üzülmeyecem ama sezon başından beri o kadar saçma sapan maçlar kaybettik ki. Ya kaleci saçma sapan goller yiyor yada forvetler saçma sapan goller kaçırıyor. Rahat 20 puan fazlamız olması gerekirdi bu sene.

Sadece Başakşehir ve Trabzonspor karşısında iyi değildik bu sene bide Fenerbahçe maçı malum saymıyorum o maçı.

20 puan fazlamız olması gerekirken şuan liderin ve diğer takımların gerisindeyiz şaka gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wernher von Braun

Onlar bize 8 atıp 3 puan aldılar ama biz onları avrupadan eledik

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Kötü oynayarak kaybetsek bende üzülmeyecem ama sezon başından beri o kadar saçma sapan maçlar kaybettik ki. Ya kaleci saçma sapan goller yiyor yada forvetler saçma sapan goller kaçırıyor. Rahat 20 puan fazlamız olması gerekirdi bu sene.

Sadece Başakşehir ve Trabzonspor karşısında iyi değildik bu sene bide Fenerbahçe maçı malum saymıyorum o maçı.

20 puan fazlamız olması gerekirken şuan liderin ve diğer takımların gerisindeyiz şaka gibi geliyor.

he canım 20 puan fazlanız olması gerekıyordur :) halamın bıyıgı olsa amcam olurdu alışın bunlara :) 2 senedeki olamaz malesed
  • thanatos13 kullanıcısına yanıt
    komik bir şey göremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.