Şimdi Ara

Konya nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konya Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği gelme ihtimali var. Fakat Konya hakkında çok olumlu şeyler duymadım.
    İçkim sigaram vs yok. Öyle çok gece hayatina düşkün değilim bar vs gibi. Ama bi akşamüstü kız arkadaşımla birlikte bi cafede oturmak, bi parkta birlikte vakit geçirmek gibi şeyler de yapmaktan zevk alan birisiyim. Siyasetle çok işim de olmaz. Sizce bana uygun mu Konya? Gezilecek yerleri vs nasıldır çok sıkılır mıyım?

• up
  • hocam o kadar abartıldıgı gibi bir durum yok benim beğendiğim bi şehir.Bir İstanbul degil ama büyükşehir yani kimse kimsenin hayatına karışmıyor.Yaşam için güzel bi yer.Tabi bu ne beklediginize bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dişhekimi00

hocam o kadar abartıldıgı gibi bir durum yok benim beğendiğim bi şehir.Bir İstanbul degil ama büyükşehir yani kimse kimsenin hayatına karışmıyor.Yaşam için güzel bi yer.Tabi bu ne beklediginize bağlı.
    Hocam ben Kütahyadan geleceğim için zaten bana her yer büyük şehir :) beklentim şu: zaten okuldan dolayı çok fazla gezip tozma gibi bi durumum olmayacak. Ama bi bunaldığım zaman kız arkadaşımla olur arkadaşlarımla olur çıkıp eğlenmek, akşam gezmek, tarihi yerleri vs gezmek isterim. Dediğim gibi içkim vs yok. Çok gece hayatım da yok.
    Ayrıca 2. yabancı dil de düşünüyorum. Şehirde bununla ilgili güzel kurslar imkanlar vs var mı?
  • Muhafazakar kesimin öncüleri rize , konya , bayburt

Sehrin secim sonuclarina bak nasıl insanlarla karsilasacagini kestirebilirsin.
  • hocam kurs imkanları var mıdır bilmiyorum ama vardır diye düşünüyorum.Şehir iyidir bence beklentilerinizi karşılar :) peki hocam kütahya nasıldır ben de oranın dişini yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dişhekimi00

hocam kurs imkanları var mıdır bilmiyorum ama vardır diye düşünüyorum.Şehir iyidir bence beklentilerinizi karşılar :) peki hocam kütahya nasıldır ben de oranın dişini yazdım
    Diş bu sene yeni açıldı. Kütahya pahalı bir şehir. Küçük bir şehir. Gezilebilecek, yapılabilecek pek fazla bir şey yok :( Cafelere gidebilirsin, Sera AVM'ye gidip bir gezer çıkarsın. Ya da Kütahya Kalesi'ne çıkarsın. Özellikle cafeleri falan geceleri öğrenciler için çok aktif. Fakat üniversite şehir merkezine arabayla 15-20dk uzaklıkta. Oldukça büyük bir kampüsü var. Şehirden çok bir beklentin olmasın söyleyeyim :)
  • Konya nasıldır?
  • Bir iş gezisi için konyada bulunmuştum.Çarşıda bir dişi sinek beni soktuğu için etraftaki insanlar bir anda benim üstüme koştular. Neymiş efendim dişi sineğe nasıl sokturuyormuşum. Ama nasıl dellenmişler. Biri kadim ejderha nefesi tekmesi atmak için pozisyon almıştı. O can havliyle adanaya aralıksız koştum amünüyüm. Çok tehlikeli bir şehir, aman dikkat edelim efenim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adanao101 -- 15 Ağustos 2018; 0:46:46 >
  • adanao101 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar hep sıcaktan
  • Sıkıldığımda kız arkadaşımla gezerim demişsin. Böyle bir şansın yok. Aynı otobüse bile binemiyorsun halk hemen linç ediyor seni. Başka bir iş seyehatinde bir hanımefendiye yerimi verdim diye beni otobüsün içinde yatırıp dazır dazırr ... ehuhuhum. Bir bayanla aynı oksijeni soluduğun için sana o oksijeni veren ağacı kökten bir yerlerine monta etmeye çalışan bir topluluktur konya.
  • Özelliklerine göre Konya pek sıkmaz seni
  • adanao101 kullanıcısına yanıt
    Abaartma ya amacın ne
  • Dişhekimi00 D kullanıcısına yanıt
    Bende Kütahya disi yazdım.umarim gönlümüze göre bir yer olur
  • insanları fazla muhafazakar ama üniversite ortamı iyi diye duydum millet eskişehir izmir antalya istanbul dışındaki yerlere hep aynı muameleyi yapıyor genel olarak burda asıl ölçüt alınması gereken şey üniversitenin akademik kadrosu sağladığı imkanlar olmalı onun dışında şehir olarak sıkıntılar yasayacagini sanmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.