Şimdi Ara

Konya vs Kayseri Hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Konya vs Kayseri Hangisi ?

(En Son Oy Tarihi: 22.12.2024)
Giriş
  • Hangi amaçla gideceğin önemli üni için gideceksen Konya ulaşım vs. kolay Ankara'ya hızlı tren var.AMA yaşam için diyorsan yaşanmaz.

Arkadaş Konyaya geldiğim ilk gün kavga ettim dedim birisi böyle hepsi değildir meğersem çoğu öyle, o kadar çok şey gördüm ve yaşadım ki buranın insanlarının dünyada tek olduğunu düşünüyorum.Elbette numune sayılacak kadar tenzih ettiğim insanlar vardır ama geneli için söylüyorum yaşanacak yer değil.

NOT:Aranızda ve diğer bölümde de çok sevdiğim Konyalı insanları tenzih ederim.
  • New york donught u yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yobaz v. üçkağıtçı konusu olmuş bu biraz.

Konyalı sayılmam sanırım ama baba tarafım Meramlı, 70 yıldır Konya'da yaşayan akrabamız yok. Bir kaç kez gittim, ciddi söylüyorum yaşanacak yer değil. Mevlana müzesini gör, etli ekmek ye memleketine geri dön. Fazlası yok. Kayseri de(İzmir'e kıyasla konuşuyorum) yolları çok bakımlı, çok düzenli şehircilik anlayışları var. Ama yaşanılası bir şehir değil.
  • Konyalıyım ama 18 senedir kayseride yaşıyorum . Kayseri gayet güzel bir şehir . Gelip gören bilir . Ama insanları biraz problem ama hepsi değil . Konyadan güzel bir şehir ama kayseri kadar değil . Kayseri konyaya göre 3 kat daha hızlı gelişiyor alt yapı ve şehirleşme olarak . Eğitim seviyesinde az daha artırsa daha iyi olacaktır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartmann -- 21 Kasım 2013; 21:55:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ikiside cop

• Konya'yı da gördüm ama açıkcası bana pek ilgi çekici gelmedi Kayseri'de yaşıyorum aslında memnunum tabi bir Ankara kadar gelişmiş değilse de genede baya gelişiyo tabi Ankara'nın birçok yerinde gecekondu var ve Kayseri'de çarpık kentleşme yok çok şükür yani KAYSERİ

• ikisi de çöp

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.