Şimdi Ara

Konyada iyi bir erkek kuaförü arıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
15.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Otorité

quote:

Orijinalden alıntı: ffbbsayy

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Eski Zindankale Ağız ve Diş Sağlığı şimdiki adıyla Beyhekim Ağız ve Diş Sağlığının karşısındaki sokaktan girince sağda idi sanırsam Tevfik ve Okan. Fiyat olarak tuzlu sanırsam orası.
    İstersen aşağı doğru yürü Büyülü Fener Nargile var hatta yanında bi inşaat var iş merkezi inşaatı onun karşısında da var bir berber. Çok iyi traş yaparlar. Mehmet var orda ona ol traşını

benim mekan + benim berber gerçi ben berbere yılda maksimum 2 yada 3 kere giderim ama olsun tavsiye ederim

Tevfik ve Okan mı?

edit:Şu saçı nası tarif edecem

Konyada iyi bir erkek kuaförü arıyorum.

hangisi olduğunu söylememişim büyülü fenerin karşısındaki hocam. fena değildir ama böyle modelleri zor tarif edersin konyadaki berberlere. ya fotoğraf gösterecen yada burak yılmaz saçı falan de belki tutar

Aman hocam Burak Yılmaz dersem apaçi gibi çıkarım

Saçım zaten bu stile acayip benziyor.Sadece yanları biraz daha kısaltacam.Saç hafif dalgalı olunca faullerin orası karışık gözüküyor.Sadece yanlar ve enseyi kısalttıracam ama amerikan gibi olmaması için yani ortada iz kalmaması için ne diyecem berbere onu düşünüyorum.Makasla kat kat kes mi desem?

bence yanları kat kat kısa kes yukarıyı kısaltma de yanları kat kat kısa yap deyince böyle yapıyordu çünkü. ama yine de adam keserken bikaç kez tekrar et falan üstleri kısaltma diye

Tamm gidecem birazdan.Yıllar sonra saç stilimi değiştirecem inş. apaçiye dönmeyiz

jöleletme. jöleletirsen apaçi çıkarsın

Yok zaten berbere hiç saç yaptırmadım şimdiye kadar.Eve gelirim saçı bir güzel yıkarım sonra kuruta kuruta şekil veririm.Jöle kullanmam.Elidorun mükemmel düz kremini ya da wax'ı kullanırım.

• Kentplazadaki berberi deneyen var mi arkadaslar luks biseye benziyodu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler dediğiniz yerleri bulamadım o kadar dolaşmama rağmen.En sonunda lüks görünen büyük bir yere girdim o civarlarda(boştu da ondan).Yanların fotodakinden biraz daha uzun olmasını istiyordum.Tam istediğim gibi oldu.Tavsiyeler için yine de sağol.
  • kipada kuaför vardı adını hatırlayamadım ama orası süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue meth

Gençler dediğiniz yerleri bulamadım o kadar dolaşmama rağmen.En sonunda lüks görünen büyük bir yere girdim o civarlarda(boştu da ondan).Yanların fotodakinden biraz daha uzun olmasını istiyordum.Tam istediğim gibi oldu.Tavsiyeler için yine de sağol.

Banada inereciginiz bi kuafor varmi kentplazadaki lukse benziyor ama zayn malik gibi olmasini istiyorum bende hocam sen hangi kuafore gidiyorsun?

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Desert Rat

Up

Yakada nalbant salim var dene bence 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: Gordion_56

quote:

Orijinalden alıntı: Desert Rat

Up

Yakada nalbant salim var dene bence 😀

Eminmisin ? Kentplazada ertan gulpinar felan varmış nasılki sole işten anlayan düzgün bana uygun bi kesim yapicak bi kuaför bulamadık

• Gar'ın orada feridiye karakolun sokağında Toni Men var bayadır oraya gidiyorum memnunum, hizmet anlayış iyi durumda. Ali var giderseniz ikizlerin selamı var derseniz ilgilenir. Ama lüks bir mekandır, 25 tl saç kesimi bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 21 Ekim 2015; 14:29:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Gar'ın orada feridiye karakolun sokağında Toni Men var bayadır oraya gidiyorum memnunum, hizmet anlayış iyi durumda. Ali var giderseniz ikizlerin selamı var derseniz ilgilenir. Ama lüks bir mekandır, 25 tl saç kesimi bilginiz olsun.

hocam konyada bayram bal a gittim adam rezil etti saçımı kent plaza idare eder ama 20 tl yi hak etmiyor amatörlerle çalışıyor bana saç ve sakal konusunda iyi biri lazım bayağı uzadılar sana güvenip gidicem inşallah kötü çıkmaz senin selamınla gidicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Gar'ın orada feridiye karakolun sokağında Toni Men var bayadır oraya gidiyorum memnunum, hizmet anlayış iyi durumda. Ali var giderseniz ikizlerin selamı var derseniz ilgilenir. Ama lüks bir mekandır, 25 tl saç kesimi bilginiz olsun.

hocam konyada bayram bal a gittim adam rezil etti saçımı kent plaza idare eder ama 20 tl yi hak etmiyor amatörlerle çalışıyor bana saç ve sakal konusunda iyi biri lazım bayağı uzadılar sana güvenip gidicem inşallah kötü çıkmaz senin selamınla gidicem

Kim kesti sizi ? mehmet topak mı mehmet uğur mu ? fatih vardı sanırım bir de. Bende 1.5 yıl gittim. İlk 6 ay iyidi sonradan tadı kaçtı en son bildiğin koyun kırpara döndü.

Öncelikle tarzınızı yaşınızı yaşam stilinizi bilemediğim için yanlış yönlendirmiş olmayayım ben 28 yaşındayım işimde gücümde bir bireyim. :)

Bir tek bunu buldum böyle kesiyor benim saçımı. Umarım memnun kalırsın Mehmet serkan doğan yönlendirdi beni dersen gerekeni yapıcaktır.

Biralı benim, diğeri ali karaca toni men'in sahibidir ve ona traş olmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 26 Ekim 2015; 20:43:34 >

• Binkonuttda oval carsinin arkasinda kuafor adem var adem beye var bi deneyin

• Styric kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu onerdiginiz yer uzun saca aliskin bir yer mi ? Saclarim baya uzun benim kaburgalarima kadar geliyo fakat erkek kuaforlerinin onceden berbat etmelerinden dolayi pek guvenemiyorum. Eger uzun sac kesmeye aliskin bi yerse kosa kosa gidip kestiricem

• quote:

Orijinalden alıntı: paix10

Hocam peki bu onerdiginiz yer uzun saca aliskin bir yer mi ? Saclarim baya uzun benim kaburgalarima kadar geliyo fakat erkek kuaforlerinin onceden berbat etmelerinden dolayi pek guvenemiyorum. Eger uzun sac kesmeye aliskin bi yerse kosa kosa gidip kestiricem

Sahibinin saci soyledigin kadar uzun olmasada omuzlarindaydi yanlis hatirlamiyorsam. Sonradan kisaya dondu. Gorusmenizde fayda var. Ben tavsiye ederim.

• Styric kullanıcısına yanıt
    yeni başlayan bir elemana kestirmiştim bayram bal da isimlere çok hakim değilim. 21 yaşındayım bende üniversite öğrencisiyim. Tren garına giderken görüyordum. Bugün arayıp ali beyden bir randevu alayım denemekten zarar gelmez. tavsiyeler icin tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

yeni başlayan bir elemana kestirmiştim bayram bal da isimlere çok hakim değilim. 21 yaşındayım bende üniversite öğrencisiyim. Tren garına giderken görüyordum. Bugün arayıp ali beyden bir randevu alayım denemekten zarar gelmez. tavsiyeler icin tesekkurler

Umarım memnun kalırsın arkadaşım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.