Şimdi Ara

Konyalı Portlandlılar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teşekkürler arkadaşlar güzel mesajlar için

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Kusura bakma ama sitenin ismi kotu

pardon ya bi daha olmaz

bilenler bilir konyalı portlandlılar nereden gelir. bilmeyene kötü gelse de bir önemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabonis -- 10 Ocak 2011; 8:03:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap
    Konyalıportlandlı'lar nba stüdyo'ya soru gönderen bi gruptu. Blog ismini oradan alıyormuş :) ben de favorilere ekledim..

...
  • facebook'tan takip edebilirsiniz artık arkadaşlar. sonunda baskıya dayanamadım açtım bir sayfa facebook için:

http://www.facebook.com/pages/Konyali-Portlandlilar-Blog/183313468353603
  • İşte hep globalleşen dünya yüzünden oluyor tüm felaketler. Halbuki madem Konya dasın Konyaspor'u destekle değil mi ? Yanlışmıyım arkadaşlar ? Ayrıca Konyaspor'da geçen sene ligde fena değildi. Sen git hem Konya'da otur hem Portland'ı destekle. Töbe töbe. Bence vatan hağinliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WTF !

İşte hep globalleşen dünya yüzünden oluyor tüm felaketler. Halbuki madem Konya dasın Konyaspor'u destekle değil mi ? Yanlışmıyım arkadaşlar ? Ayrıca Konyaspor'da geçen sene ligde fena değildi. Sen git hem Konya'da otur hem Portland'ı destekle. Töbe töbe. Bence vatan hağinliği.

zeki

konya geçen yıl 2. ligdeydi ... cok küfretme isteği duydum ama ban korkusu üstün geldi.

hem konyalı hem portlandlıyım mutluyum
  • Takaslarla ilgili son haberleri ilk kez bu blogda okudum.
    Merak ettiğim nokta, editörleri acaba Türkiye'de mi yaşıyor? Keşke Euroleague maçlarını da yorumlasalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi permanganat26 -- 25 Şubat 2011; 20:29:24 >
  • vaay, uzun zamandır takip ettiğim bi blog. sahibinin dh'den olduğunu bilmiyordum yanlız dünden beri giremiyorum bende bi sorun var ama çözemedim
  • Eskenes'in yazılarını beğenmiyorum.Kendi görüşüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: permanganat26
    Takaslarla ilgili son haberleri ilk kez bu blogda okudum.
    Merak ettiğim nokta, editörleri acaba Türkiye'de mi yaşıyor? Keşke Euroleague maçlarını da yorumlasalar..

Türkiye'deyiz. Euroleague maalesef 6 senedir doğru düzgün izlemediğim için yorum yapacak seviyede değilim. Soner (Eskenes) biraz daha iyi takip ediyor ama o da pek iyi değil. Euroleague için Maliano'yu öneririm.

quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle
    vaay, uzun zamandır takip ettiğim bi blog. sahibinin dh'den olduğunu bilmiyordum yanlız dünden beri giremiyorum bende bi sorun var ama çözemedim

blogger, digiturk sağolsun kapatıldı erişime. DNS ile girilebiliyor. Gerçi sen sorunu 1 hafta önce yazmışın o zaman birşey yoktu bildiğim kadarıyla.

quote:

Orijinalden alıntı: Ulas.
    Eskenes'in yazılarını beğenmiyorum.Kendi görüşüm.

Ne gibi eleştirilerin var mesela alabilir miyim? Sabonis'i beğeniyor musun peki =P

• Blogger'a OpenDNS ile de giremiyorum.Google DNS çalışıyor,buradan duyurayım dedim.Üstte "Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir." yazmasına rağmen altında blog çıkıyor.
  • benim gibi internet özürlü birine de anlatabilir misiniz şu open dns olayını
  • bağlantının özelliklerine giriyorsun, internet protokol versiyon 4'e giriyosun. aşağıda dns kullan veya kullanma diye iki yer var kullanma seçiliylken zaten aşağıdaki 2 kutucuk inaktiftir bişey yazamazsın. dns kullan diyorsun, 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 veya 208.67.222.222 ve 208.67.220.220 yazıyorsun. bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabonis

bağlantının özelliklerine giriyorsun, internet protokol versiyon 4'e giriyosun. aşağıda dns kullan veya kullanma diye iki yer var kullanma seçiliylken zaten aşağıdaki 2 kutucuk inaktiftir bişey yazamazsın. dns kullan diyorsun, 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 veya 208.67.222.222 ve 208.67.220.220 yazıyorsun. bu kadar

Tamamdır arvydas, çözdüm mevzuyu

• Hayır kendi bloğum da gitti. En az 5 milyon insanın kullandığı bir sistemi 2-3 tane futbol gerizekalısı yüzünden çöpe atmanın ne anlamı var. Bu ülkenin adaletini de, zihnini de, zihniyetini de......
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabonis

bağlantının özelliklerine giriyorsun, internet protokol versiyon 4'e giriyosun. aşağıda dns kullan veya kullanma diye iki yer var kullanma seçiliylken zaten aşağıdaki 2 kutucuk inaktiftir bişey yazamazsın. dns kullan diyorsun, 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 veya 208.67.222.222 ve 208.67.220.220 yazıyorsun. bu kadar

bende böyle zaten.bloga giriyo ama blogda herşey birbirine girmiş arkada gene bu siteye erişim engellenmiştir yazısı var...üstteki giriş paneli yok...nefret eder oldum bu ülkeden.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.