Şimdi Ara

KONYASPOR - FENERBAHÇE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
3.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nevzatıye

peki bunu ne yapacağız
    mms://213.8.106.59/838978

Tarayıcının adres çubuğuna kopyala yapıştır ve enter la.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nakata

quote:

Orjinalden alıntı: sexai

yorgunlar belli.. zamanla çarşamba pazara alışmaları gerek... 2.yarı koparırız maçı umarım...

tabi tabi siz büyük takımsıınız nede olsa eurosportta 7. gösterilen bi takım hiç yorulurmu
    milanın önündesiniz ya
    orda milan herhafta yapıyo bi hafta içi bi hafta sonu nsıl olcak bu iş şimdi. bahane aramayın arkadaşım bahane aramayın. ozaman cl de maç oynayan takımların hiçbiri şampiyon olamasın demi kendi liginde küme düşsün.

he bide unutmadan sizin kadronuz GENİŞTİ .kemal varya 90+2 de girer atar ikitane
    İnşallah.Ama unutmayın biz kayberdersek sakalımızı yarın siz kaybederseniz kolunuzu yitirirsiniz.Kesilen sakal daha gür uzar ama kol bir daha çıkar mı?

Sokullu

• mms://213.8.106.59/838978
    bununla maç mı izleniyor
    izleniyorsa nasıl
  • quote:

quote:

yorgunlar belli.. zamanla çarşamba pazara alışmaları gerek... 2.yarı koparırız maçı umarım...

tabi tabi siz büyük takımsıınız nede olsa eurosportta 7. gösterilen bi takım hiç yorulurmu
    milanın önündesiniz ya
    orda milan herhafta yapıyo bi hafta içi bi hafta sonu nsıl olcak bu iş şimdi. bahane aramayın arkadaşım bahane aramayın. ozaman cl de maç oynayan takımların hiçbiri şampiyon olamasın demi kendi liginde küme düşsün.

he bide unutmadan sizin kadronuz GENİŞTİ .kemal varya 90+2 de girer atar ikitane

walla kardeş neden güldüğünü anlayamadım.ne var yani biz şimdi konyaya yenilince şampiyonluk yarışınından kopacağımızımı düşünüyorsun. sen gülmeye devam et elin tromsosu devam ediyor uefada sen napıyorsun.

• hiçbirşey olmuyor
  • quote:

quote:

milanın önündesiniz ya

ne dion sen yaaa...kim dedi milanın önünde olduğumuzu...dediğimi anlamadan yorum yapmaya çalışma ok mi? ben kendimce malubiyetin sebebini yazdım sanane.. kaldı ki adamlar yorgun gözüküyo düzelmeleri gerekio ..niye bahane aramayacakmışız... ki..ne alaka yani..ben milana yada baskasına bi şey mi dedim... psv galibiyetini hala kabullenemediysen sana diycek bi şeyim yok.. adamlar yorulamaz mı.. ne adamsınız yaa.. yorum olsun diye yazı yazma ok mi?...

• İlk yarı bittikten sonra başka maça geçtiler inşallah ikinci yarıda tekrar maçı yayınlarlar.

@nevzatiye
    Bu adresi kopyala yapıştır kardeşim aadres çubuğuna mediaplayer yüklüyse otomatik açılır.
  • quote:

hiçbirşey olmuyor

normalde bu adresi yazıp açarsan media player ile maça bağlanıyor ama bende olmadı..

http://canli.turkspor.net/

burdan anında bilgi alabilirsiniz..
  • yok abi media player yüklü ama açılmıyor siz o adresi nerden buldunuz
  • hadi GS liler iyisiniz.. Tek teseliniz KONYA he...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yüzüklerin Efendisi

quote:

peki bunu ne yapacağız

Tarayıcının adres çubuğuna kopyala yapıştır ve enter la.

walla kardeş ben yazıyorum ama başka maç çıkıyor.sorun bendemi acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

hadi GS liler iyisiniz.. Tek teseliniz KONYA he...

tek tesellimiz şampiyonluk
  • valla kardeşim dediğin herşeyi yaptım hiçbirşey açılmıyor media playerde yüklü
    senide meşgul ettim ama siz o adresi nerden buldunuz
  • quote:

yok abi media player yüklü ama açılmıyor siz o adresi nerden buldunuz

http://www.trt.net.tr/wwwtrt/canli.aspx

kardeş burdan dinleyebilirsin
  • quote:

quote:

milanın önündesiniz ya

Ne o saha kotu ondan yeniLdik diye sacmaLarken ne yapıyodunuz siz peki ? ( şu küme düşen takım hakkında diyorum ) Güldürme aLLah aşkına Gs de yorgun Bjk'de yorgun Fb'de. Zaten Konyanın kadrosu gerçekten iyi tam takım oLabiLirLerse bu Ligde iyi bi yerLere geLebiLirLer. + Kimsede sana Cl de oynayan takımLarın hiç biri şampiyon oLamayacak diye bişide soLemedi nerenden uydurduysan bu saçmaLığıı biLemicem. Fb'de her maçı kazanacak diye bi kaide yok heraLde yeniLecek.

• dinlemicem abi izlicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: xTraP

quote:

quote:

milanın önündesiniz ya

Ne o saha kotu ondan yeniLdik diye sacmaLarken ne yapıyodunuz siz peki ? ( şu küme düşen takım hakkında diyorum ) Güldürme aLLah aşkına Gs de yorgun Bjk'de yorgun Fb'de. Zaten Konyanın kadrosu gerçekten iyi tam takım oLabiLirLerse bu Ligde iyi bi yerLere geLebiLirLer. + Kimsede sana Cl de oynayan takımLarın hiç biri şampiyon oLamayacak diye bişide soLemedi nerenden uydurduysan bu saçmaLığıı biLemicem. Fb'de her maçı kazanacak diye bi kaide yok heraLde yeniLecek.

hiç işte konuşayım dioda nolursa hani nerde..geyik abi bunlar ben ne demişim adam ne diyoo

• Adamlar ilk yarıyı yayınladılar ikinci yarıyı yayınlamıyorlar ya.

@nevzatiye
    http://live-foot.com/televisions/israel/livesports1

maç buradan yayınlanıyordu.

Valla ilk yarı yayıın vardı ya.
  • dk. 63.. oyuna olcan girdi az önce.. atmasın 2 tane şimdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somali -- 1 Ekim 2005, 21:23:22 >
  • 2-1
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.