Yedek Ağırlıklı Bir kadro ile çıkmalıyız zira cok önemli bir macımız var
haydaa bütün maçlar karda oynanıyor gsye gelince trabzon maçını görmediniz galiba
quote:
Orjinalden alıntı: aliss
haydaa bütün maçlar karda oynanıyor gsye gelince trabzon maçını görmediniz galiba
Ulusoy istifa.
bnce yrna ertelenmesi gs nin aleyhine oldu bgn oynansaydı daha iyiydi ama bu havada da oynanması imkansz
ama baska bi tarihe ertelenirse gs icin avantaj olabilr
yarın 1 deymiş
yarına ertelenmesi normal ama görürsünüz yarın da oynanmaz o maç..
yarın öğlen 13:00 almaları ıyı olmus allahtan tekrar 19:00 yapmamıslar.Birde bugun yoğun kar yağışları yarında devam edicek nasıl yarına iptal ettiler.
dün bizim maç oynandı az daha puan kaybediyorduk ama tabii ki gs nin puan kaybetmemesi lazım
inan biz bu macın oynanmasını senden cok istiyorduk aagir
quote:
Orjinalden alıntı: aagir
dün bizim maç oynandı az daha puan kaybediyorduk ama tabii ki gs nin puan kaybetmemesi lazım
kafa yok heralde 1 metre karda topu elle mi hareket ettiriceksin He bizde anELka gibi oyuncu da yok
quote:
olay o değil, puan kaybetmek veya kaybetmemek değil, GS ne sartta olursa olsun Konyayı bir sekilde yener ama bu persembe hayati bir maçları var, amac bu amca daha dinç çıkmak ve de tabi Konya macını daha güzel şartlarda oynamak
quote:
Düne beşiktaşın oynadığı saha ile bu sahayı bir mi tutuyoruz? Akıl var mantık var...
quote:
Orjinalden alıntı: irish
quote:
Düne beşiktaşın oynadığı saha ile bu sahayı bir mi tutuyoruz? Akıl var mantık var...
arada epey fark var.. bir tarafta gerçekten temizlenmeye calısılan bir stad, diğer tarafta kar 30 cm oluncaya kadar hiçbişey yapılmayan, 3-5 kişiyle temizlenmeye calısılan bir stad
konyaspor yetkililerinin beceriksizliği bu koca sahayı bu kadar yağış olduğu bir dönemde bir tane traktörle mi temizleyeceksiniz ?? bursa da oynanan maç iptal edilmedi kayseri de oynanan maç iptal edilmedi ama konyada ki maç hava şartları nedeniyle iptal edildi konya ceza almalı bence yayınlanan fotoğraflar da ne kadar gönülsüz bir çalışma yaptıkları ortada
adnan sezgi nin bir açıklamasını dinledim az önce sanki konya dan başka yerde kar yokmuş gibi konuşma yapıyor ist ye nasıl gideceklerini bilemiyorlarmış ("nasıl geldiysen öyle git" diyesi geliyor insanın) sivas ta oynanan sivas-trabzon maçını hatırlıyorum da ve -15 derece de oynanan sivas-fener maçını çok da geriye gitmeye gerek yok bugün bursa da oynanan maç ve kayseri de oynanan maç.... konya nın sorumsuzluğu yüzünden ertelendi bu maç !!!
peki yarın ne olacak şuanda yağan kar sabah saatlerine doğru tamamen buza dönüşecek...!!!
quote:
Orjinalden alıntı: B-o-o
konyaspor yetkililerinin beceriksizliği bu koca sahayı bu kadar yağış olduğu bir dönemde bir tane traktörle mi temizleyeceksiniz ?? bursa da oynanan maç iptal edilmedi kayseri de oynanan maç iptal edilmedi ama konyada ki maç hava şartları nedeniyle iptal edildi konya ceza almalı bence yayınlanan fotoğraflar da ne kadar gönülsüz bir çalışma yaptıkları ortada
adnan sezgi nin bir açıklamasını dinledim az önce sanki konya dan başka yerde kar yokmuş gibi konuşma yapıyor ist ye nasıl gideceklerini bilemiyorlarmış ("nasıl geldiysen öyle git" diyesi geliyor insanın) sivas ta oynanan sivas-trabzon maçını hatırlıyorum da ve -15 derece de oynanan sivas-fener maçını çok da geriye gitmeye gerek yok bugün bursa da oynanan maç ve kayseri de oynanan maç.... konya nın sorumsuzluğu yüzünden ertelendi bu maç !!!
peki yarın ne olacak şuanda yağan kar sabah saatlerine doğru tamamen buza dönüşecek...!!!
E kisaca ne demek istiyorsun yani ? oynamadan gs klubune 3 puanmi verecek fedarasyon neyi anlatmak istiyorsun sen ?
quote:
Orjinalden alıntı: mancukya
quote:
E kisaca ne demek istiyorsun yani ? oynamadan gs klubune 3 puanmi verecek fedarasyon neyi anlatmak istiyorsun sen ?
diyorki paşa paşa yarın saat 13:00 e kadar bekleyeceksiniz, karar yine erteleme çıkarsa, Konyaya nasıl geldiyseniz aynen öyle geri döneceksiniz, bu kadar basit
quote:
Orjinalden alıntı: mancukya
quote:
benim anlatmak istediğim şu konya yönetimi bu maçın oynanması adına hiç birşey yapmayarak galatasarayın istediğin noktaya getiriyor bu maçı bugün kayseride ve bursada oynanan maçları gördüğünüz zaman insanlar iyi niyetli oldukları zaman neler yapabileceğini görüyoruz
galatasaray bu hava ve zemin şartlarında da yenebilir veya puan kaybedelir benim bunun la alakalı bir yorumum yok
kısaca... ortada bi adaletsizlik var birileri -15 derece de puanlar kaybederken sahalar temizleniyor şartlar düşünülerek saatler gündüze alınıyor fakat bu maçta böyle bir durum olabileceği bilindiği halde hiçbir tedbir alınmıyor.... saha zemini kapanabilir ekipler daha disiplinli ve düzenli çalışabilir traktör yerine kar temizlemek için kullanılan araçlar kullanılabilir fakat ne hikmetse kar yağışından sonra ki ayaz bekleniyor bu gece o yağan kar olduğu gibi donduğunda çözülmesi konya ovasının kuru soğukların da belki de 10 günü bulacak ve birileri konya dan istedikleri puan ve puanlar la değil başka kazançlar la dönecek...!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme