df ve taloslu ss mütiş seninkini de merak ettim link i tekrar koyarmısın ?
herkes beğenmek zorunda değil bu kadar alıngan olma hadi bekliyorum linki
quote:
Orjinalden alıntı: MiNin
quote:
Orjinalden alıntı: psyco_oki
resimler bölümüne koy bunu! hemde beğenmeyenerin eleştirilerine karşı çıkmıssın bunları herkes yapabilir eğer herkes yapip buraya koysaydı buranın halini bi de sen düşün resimler ve vidyolar bölümü boşunamı duruyor?
ben kötü yorumlara açığım ama biri gelipte bana ban gibi tek +1 smileyler yaparsa Kuralları çiğnemiş olur. resimler ve vidyo değil video : neden koymadım çünkü bu bir video veya resim olmadığı için gülelim diye koydum
sonuçda gülmek içinde olsa içinde resim bulunduruyor bu msj ın o zmzn git mizah bölümünwe koy
yaw beyenmeyen yazmasın
@MiNin
Adamlar fikirlerini söylüyolar komik değil güzel değil falan diye niye saldırganlaşıyosun yok şikayet ettim yok ban yiyeceksin falan diye gerek yok bu tavırlara
Beğenmediğimizi söylemezsek nasıl ifade edicez zorla beğendik mi diycez ? @MiNin sen çok sinirlisin biraz dısarı çık hava al bence ..
linki koymamış haram demiş git deiştirme
quote:
Orjinalden alıntı: king_of_harlem
yaw beyenmeyen yazmasın
neden yazmasın adam kötü düşüncelrede açığım demiş
@minimimmi ne öle bişi
olum sen nebiçim adamsın hem kötü yorumlarınızada açığım demişsin hemde beğenemdim diyenlere yok şikayet edildin yok beğen miosan yazma yani kısaca görmemişin bi topici olmuş üsütüne üstlük bide forumda 1767637637236471203 . kez verilişi davranışın çok çocukça
manyak seyler bunlar yaf
bi ara hatırlatında güleyim
@minin
sen çok havalarda geziyosun rütbeleri senden düşük olduğu için bazı arkadaşları çopk küçümsüyosun unutma sende bir zamanlar öyleydin binbaşı olmak için nasıl topiclet açtığını bilmiyorum ama hala aynı kafada gidiyosun
GÜZEL Bİ ÇALIŞMA
gÜzELL
KARDEŞ BU ÇOK KOMİK BİŞİYY YAW
quote:
Orjinalden alıntı: KiLL4YoU
Birde bunu deneyin;
(Ç)alıntıdır...
daha varmı bundan çok hoşuma gitti ya
Fena deil daha önceden de verdiler ama
o neydi yaw altta felancor clandan sa millet mi yazmış
Güzel mis
Msjini neden editledin?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme