Lütfen bilgili birisi cevap verebilirse sevinirim çünkü yaşadığım yere yakın veteriner yok kaldım öylece. Bi golden kırması köpek edindim dünyalar tatlısı bir şey şuan 4 aylık sayılır 1 haftası kaldı ancak köpeğim yemeden içmeden kesildi hiç hareket etmiyor havlamıyor. Nedendir ve ne yapmam gerekir ?
genclik asisi oldumu hemen veterinere gotur benim kopekte oyleydi olumden zor donderdik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Arkadaş yaşadığım yerde veteriner yok diyor.
Gözlerinde veya burnunda akıntı var mı? Dışkısı nasıl? Eğer bunlarda bir sıkıntı yoksa benim bilgimi de aşıyor. İnternetten veteriner numaralarına bakın arayıp sorun bence.
Köpeğin patileri ve burnu soğuk mu? Üşütmüş olabilir benim köpeğimde sizinkinden 1 ay büyük aynı şeyleri yaşadık. Üşütmüş ve ishaldi. Yaklaşık 3 kilo verdik ama şu an sapasağlam. Dışkısını sürekli kontrol edin.
Teşekkür ederim hepinize sadece bi soğuk algınlıymış yaşadığım yerde hayvansever bi hanfendi yardımcı oldu. Gençlik aşısını da hemen hastalığının bitişinde vurdurduk :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme