Şimdi Ara

Köpeğim safkan kangal mı yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Köpeğim safkan kangal mı yardım lütfen Köpeğim safkan kangal mı yardım lütfen Köpeğim safkan kangal mı yardım lütfen
     Köpeğim safkan kangal mı yardım lütfen Köpeğim safkan kangal mı yardım lütfen

Güncel konu yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dagestan Volkodav -- 31 Mayıs 2014; 0:44:04 >

• Hayır.
  • Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    Akbaş kangal kırması olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dagestan Volkodav

Sanmam, sokak köpeği ve kangal kırması gibi geldi bana.
  • Sivasliyim, babam veteriner. Kirma bu. Ama kuyrugunun dik durmasi coook kirma olmadigini gosteriyor. Kulaklarindada av kopegi gibi bir kirmalik var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Sanmam, sokak köpeği ve kangal kırması gibi geldi bana.

yaşadığım yerde sokak köpeği yok akbaş kangal malaklı alman çoban köpeği gibi safkan ırklar var alabai de dahil
  • Dagestan Volkodav kullanıcısına yanıt
    ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dagestan Volkodav -- 31 Mayıs 2014; 0:38:26 >
  • Quaick kullanıcısına yanıt
    Bende sivasın sarıca köyündenim : )) babana köpeğin resimlerini gösterebilirsin o daha iyi bilir bizden. http://i.hizliresim.com/djDklQ.jpg bu resimdeki köpeğinde babası kangal annesi kars çoban kulaklarının kesildiğini farzet bunada benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dagestan Volkodav -- 31 Mayıs 2014; 0:46:11 >
  • güzel bir anadolu çoban köpeği ben beğendim güle güle besleyin.
    orjinak saf yada has mı değilmi diye düşünmeyin çoban köpeğinin görevini iyi yapanı verdır diğerleri safta olsa kıymetsizdir.
    sen sürü koruma yaptırmayacaksan seviyor olman yeterli köpeğin hiç saf suf olaylarını kafana takma
  • saf kan olmadığı belli.
  • eğer köpeğini seviyosan saf olup olmaması önemli değil. sen sevginle, ilginle bakmaya devam et. karşılığını muhakkak alacaksın.
    bu arada güzel bi çoban köpeği olacağa benziyo maaşallah nazar değmesin
  • Saf olmadığı çok belli kangalların tırnakları siyaha çok yakın bir renktedir ama çok tatlı köpek görevinide iyi yapacağına emin gibiyim

saf olmaması seni korkutmasın sonuçta o da bir canlı ve emin ol görevini çok iyi yapar
  • quote:

Bende sivasın sarıca köyündenim : )) babana köpeğin resimlerini gösterebilirsin o daha iyi bilir bizden. http://i.hizliresim.com/djDklQ.jpg bu resimdeki köpeğinde babası kangal annesi kars çoban kulaklarının kesildiğini farzet bunada benziyor

bende Karslıyım bizim böyle bir köpeğimiz yok :)
  • kardeşim inanmiyacaksın benim köpeğimin aynısı ama benimkimin kulakları kesik ve kuyruk tarafı biraz daha inik vyapılı bir köpek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.