Şimdi Ara

Köpeğimi Tüfekle..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alman çoban köpeği kırması bi köpeğim var burada bakamadığımdan köye verdim kuzen bakıyo her hafta sonu da gidiyorum bugün kuzenim aradı köpeği bi adam tüfekle öldürdüğünü söyledi sebebi çocuğunu kovalamış uysal bi köpektir yoldan geçene bile kuyruk sallar kim bilir çocuk köpeğe ne yaptı da kovaladı bunun için köpeği öldürmesi mi gerekirdi (SADECE PAYLAŞMAK İSTEDİM)

• Ne acımasız insanlar var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık insanlık diye birşey kalmadı !
  • bunun gibilere keskin nisanci tufegi. sokcan yaa sokcan sonrada tetigi cekcen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savcılığa şikayet edip hakkında dava açabilirsin yada boşver savcılığı al bi levyeyi bi tarafına tak
  • Yazık cidden yazık ya...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bzm tanidiada aynisi oldu kotu insnlar war..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rüyamda köpek saldırdı
    2 ay önce açıldı
    Kedimi sokağa bıraktım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Savcılığa başvur o adamı süründür hee olmaz diyorsan arkadaşın dediği gibi levyeyi onun bi tarafına sok
  • Sorsalar ona da bize de insan derler ama ..
  • şerefsiz herif
  • Azina kurekle vurcan

• Eğer kovaladıysa vuracak tabii ki.Adamın çocuğundan veya herhangi bir insanın canından değerli değil köpeğin canı.Ama keyfine öldürdüyse insanlık suçudur

• quote:

Orijinalden alıntı: bertugeymen

Alman çoban köpeği kırması bi köpeğim var burada bakamadığımdan köye verdim kuzen bakıyo her hafta sonu da gidiyorum bugün kuzenim aradı köpeği bi adam tüfekle öldürdüğünü söyledi sebebi çocuğunu kovalamış uysal bi köpektir yoldan geçene bile kuyruk sallar kim bilir çocuk köpeğe ne yaptı da kovaladı bunun için köpeği öldürmesi mi gerekirdi (SADECE PAYLAŞMAK İSTEDİM)

O çocuğun o adam üzerindeki etkisinden kaynaklanır. Zamanında ağırlığını koysaydi o adam o köpeği vuramazdi. Şiddeti sevmem ama bazen işe yarıyor. Doğrular şahsen benim köyümde kimse o hareketi yapamaz.
  • O çocuğun o adam üzerindeki etkisinden kaynaklanır. Zamanında ağırlığını koysaydi o adam o köpeği vuramazdi. Şiddeti sevmem ama bazen işe yarıyor. Doğrular şahsen benim köyümde kimse o hareketi yapamaz. Bi tane arkadaş demiş kovaladiysa vuracak tabi diye adam ne diyor kardeşim nasıl oluyorsun yoldan geçene kuyruk sallayan bir köpek diyor sen ne diyorsun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.