Şimdi Ara

KÖPEĞİMİN CİNSİN NEDİR SÖYLERMİSİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu köpeği bir vetrerinerden ücretsiz bir şekilde sahiplendim resmini görünce aşık oldum ona tek sorun sağ arka bacaktan ameliyat olmuş 2 kere şuanda eklemleri çok alt tarafın bacağını kıramıyor veteriner zamanla eklemin oluşacağını ve geçeceğini söyledi ama anlamadım

KÖPEĞİN BABASI DOBERMAN ANNESİ HUSKY OLDUĞUNU ÖĞRENDİM AMA EMİN DEĞİLİM NE BUNUN CİNSİ(MELEZ OLDUĞUNU BİLİYORUM).

2. RESME DİKKATLİ BAKARSANIZ SAĞ ARKA BACAĞINI KIRAMADINDAN ÖNE ATTIĞINI GÖREBİLİRSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyconee1 -- 29 Aralık 2012; 22:48:20 >

• BEYLER
  • 2. resimde yüz porili olarak doberman kanı taşıdığı belli gözlerine baktığımda ise sibirya kurdu kanını da taşıdığını anlamıştım. Yani yazıyı okumadan baktım ve aynı bende tahmin etmiştim ama tamamen doberman safkanlık standartları hakkında bilgim yok. Ama görünürde bencede doberman ve husky melezi ve sanırım babası doberman annesi huskydi. Tipide bence gayet sevecen bacağınıda farkettim ama köpeği duygusal açıdan bir arkadaş olarak sahiplendiyseniz hiç bir sorun olmaz hatta farketmezsiniz bile. Gayet tatlı bir köpeğiniz va bende sevdim valla.
  • Teşekkür ederim o benim canım ben ona ömürlük kucak açtım umarım hep yanında olacağım etrafımdakilerin yorumuna göre beni çok sevdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.