Şimdi Ara

KÖPEĞİMİZ KAYBOLDU LÜTFEN BAKINIZ !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

şaka şaka umarım bulunur ama orası istanbul alan satar kardeş,amerikadaki kowboyların boğalara kaybolmasın diye bastığı mühürden basmak lazım,demirci ustasına gidip mühür yaptırın kızgınken basın,başka çare yok ama köpeğide acıtır yapmasan bir türlü yapsan bir türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 30 Aralık 2011; 11:36:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HastaManyak

Ayyyyyy ne tatlı bu böyle yaların bunu

• Güncel arkadaşlar hala arıyoruz.. :(

Up
  • Cok tatli lan bu goldenlar. Ama onu bulan cep yapar buyuk ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Çok büyük geçmiş olsun. Bizim rotumuz da 1 hafta önce kayıplara karıştı. (Kumburgaz) Zor bir durum. Umarım bulunurlar...

KÖPEĞİMİZ KAYBOLDU LÜTFEN BAKINIZ !!!

Konuyla alakası yok ama burağın abisi misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Çok büyük geçmiş olsun. Bizim rotumuz da 1 hafta önce kayıplara karıştı. (Kumburgaz) Zor bir durum. Umarım bulunurlar...

geçmiş olsun hocam ama endişelenmeyin buna birşey olmaz, aç kalırsa 1-2 çocuk filan yer

• Bu ülkede Golden kaybolacak ve geri dönecek. Zerre ihtimal olarak, bir yardımsever bulup getirebilir. Yoksa bu köpeğin geri dönmesi çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruderock

ARKADAŞLAR ÇOK SEVDİĞİMİZ BİR ABİMİZİN KÖPEĞİ KAYBOLMUŞTUR, ÖZELLİK İSTANBUL AVRUPA YAKASI ŞİŞLİ-OKMEYDANI TARAFINDA OTURANLAR VARSA DİKKAT ETMELERİNİ RİCA EDİYORUZ.

BİLGİLER AŞAĞIDAKİ GİBİDİR:

ALİCE Kaybolmuştur Cinsi GOLDEN Boynunda Nazar Boncuklu Tasması Vardır Ve Künyesi Mevcuttur
    Künyede Adı Ve İletişim Bilgileri Vardır Göreniniz Varsa Lütfen Bu numaraya ulaşın 0532 562 42 51

ŞİŞLİ - OKMEYDANI CİVARINDA OLMASI İHTİMALİ YÜKSEK, SALI 11:00 GİBİ KAYBOLDU..

TASMASI ÇIKARILDI İSE TELEFONA ULAŞAMAZ BULAN İNSANLAR... ANCAK ALİCE (ALİS) DİYE ÇAĞRILIRSA BAKACAK VE GELECEKTİR... BENZETTİĞİNİZ BİR KÖPEK OLURSA ADI İLE SESLENİRSENİZ VE GELİRSE ALİCE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜP BİZİ ARAMANIZI ÖNEMLE RİCA EDERİZ... 0532 562 42 51

Haw haww

• Daha gencecikmiş, umarım tasmasında adres numara yazıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay calm

alice benim olacak binecem üstüne vuracam kırbacı vuracam kırbacı

Ailece benim olacaklar vuracam kırbacı diye okudum.

Umarım bulunur.Takip.
  • yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Orijinalden alıntı: ruderock

ARKADAŞLAR ÇOK SEVDİĞİMİZ BİR ABİMİZİN KÖPEĞİ KAYBOLMUŞTUR, ÖZELLİK İSTANBUL AVRUPA YAKASI ŞİŞLİ-OKMEYDANI TARAFINDA OTURANLAR VARSA DİKKAT ETMELERİNİ RİCA EDİYORUZ.

BİLGİLER AŞAĞIDAKİ GİBİDİR:

ALİCE Kaybolmuştur Cinsi GOLDEN Boynunda Nazar Boncuklu Tasması Vardır Ve Künyesi Mevcuttur
    Künyede Adı Ve İletişim Bilgileri Vardır Göreniniz Varsa Lütfen Bu numaraya ulaşın 0532 562 42 51

ŞİŞLİ - OKMEYDANI CİVARINDA OLMASI İHTİMALİ YÜKSEK, SALI 11:00 GİBİ KAYBOLDU..

TASMASI ÇIKARILDI İSE TELEFONA ULAŞAMAZ BULAN İNSANLAR... ANCAK ALİCE (ALİS) DİYE ÇAĞRILIRSA BAKACAK VE GELECEKTİR... BENZETTİĞİNİZ BİR KÖPEK OLURSA ADI İLE SESLENİRSENİZ VE GELİRSE ALİCE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜP BİZİ ARAMANIZI ÖNEMLE RİCA EDERİZ... 0532 562 42 51

Haw haww

Binbaşılığından utan...

• malesef güncel arkadaşlar hala arıyoruz..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stenia

quote:

Orijinalden alıntı: evliya-ı rap

quote:

Ayyyyyy ne tatlı bu böyle yaların bunu

ağzımda kola vardı hıhıhığh diye güldüm

bende senin mesaja kahkaha attım hocam

ayrıca; maşallah çok güzel köpekmiş. İnşallah bulunur yada sahiplenecek insan gerçek sahibini aratmaz..

Bende seninkini gördüm ve güldüm hocam

bamyaları koruma ve yaşatma cemiyeti misniz? Birbirinizinkine bakıp bakıp gülüyonuz

• son günlerde bu vakalar iyice artmaya başladı bir çete köpekleri kaçırıp ya organlarını alıyorlar yada bacaklarını kesip insanlara mama dilendirip payın %80ini alıyorlar

çete üyelerinden 2 si

buda elebaşları

bir grup alman kurdu ve kangallarda bu çetelerle çok büyük mücadeleler veriyorlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.