Şimdi Ara

Kopegimle ilk gece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 aylik erkek labrador sahibi oldum kendi odamda kaliyo etrafini cevirdim kucuk bi alanda simdilik heryeri gazete ile kapladim cisi kakasi icin cisini yaptida kakasini daha yapmadi. Tam bir gazete dusmani kendisi yaninada 2 tane kullanmadigim kazagimi attim disleri kasindigindan heralde agzinda surekli parcalamaya calisiyoe biraz hareketli oglumuz :D onerileriniz nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• insallah sokağa atmazsınız bir heves ile alıp.
  • Kardes adam yeni aldigi kopegi niye sokaga atsin ?
  • Aynen oyle yavrumuz suan ailenin en gozdesi annem benle ilgilenmiyo onla ilgilendigi kadar kopegimize simdiden otur komutunu ogrettim tuvaletini istedigimiz yere yapiyo onuda ogrendi cok akilli bi kipek bitek disleri yeni cikiyor diye pacalarimizi isiriyo onuda gormezden geliyorum

• İşte YENİ aldığı köpek.. Yeniliği geçince.. ? ? ? Ya eve başka gözde bir nesne gelirse..
  • beytullahozdemir kullanıcısına yanıt
    Adam size mutlulugunu paylasmis sizin dediginiz seye bak adamin kafasinda oyle bisey olmasada zorla sokuyosun
  • Ayazmert01 A kullanıcısına yanıt
    Bu arada kardesim kopegin tualeti yemegi yikanmasi vs vs bu tarz seylerle annen ilgilenirse kopek anneni asil sahibi olarak gorur haberin olsun
  • Hiç olmamış şey gibi davranma ;) ......

• Ben anlamiyorum bu insanlari kafalarinda ne dusunce varsa illa baskasininda dusuncesi oyle diye saydircaklar tuvaletiyle banyosuyla bende ilgileniyorum surekli orda demek istedigim annemin onu cok sevdigi ki bu baktigimiz ilk kopegimizde degil isyerimizde ciftligimizde 4 tane kopegimiz var 2 gunluk heves degil yani bizimkisi

• Başlığa ve yazdıklarına bakarsak ilk kez köpek sahiplenmiş birisinin yazısı... kime sorarsan sor... inşAllah dediğin gibi geçici heves değildir ;)

• Ayazmert01 A kullanıcısına yanıt
    Illa hani kopek bakmak zordur kopegini bi hevesle alip sokaga aticaksin falan filan triplerine giriyolar gereken cevabi vermissin
  • Yorumları kaldıramıyorsunuz sonra konu açıyorsunuz.. Nasıl iş..

Bilinçli düşünüp yazsanız hiç sıkıntı yok.. Biz kötü ihtimali düşünerek yazdık.. Sizde mantıklı bir şekilde kendinize uyanı yazın bu kadar basit.. Biz tribe girmiyoruz sadece temenni ederek yazıyoruz ama Siz tribe girip o nerden çıktı aklımızda yok zorla sokuyorsunuz falan gibi cümleler kuruyorsunuz... Fark bu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.