Arkadaşlar sokakta çoook sevdiğim bir köpek var maddi durumumuzdan dolayı eve getiremiyorum ara sıra sokakta birşeyler veriyorum ama çok seviyorum çünkü biz bu evimizi alırken o evimizin önündeydi sürekli yemek yiyebiliyordu ama ne olduysa artık sitemize gelmiyor 2 sokak ileride duruyor hep.. Ne kadar uğraşsamda getiremedim 3 yavrusu varda 2 si nereye gitti bilmiyorum şimdi 1 tane var.. Yetişkin köpek DİŞİ. yavrusu ise ERKEK. Şimdi sorum şu ben bu köpekler hakkında daha fazla bilgi edinmek için türünü öğrenmek istiyorum ( cins mi tür mü her neyse pek anlamam ). Resmini koyuyorum bir yardımcı olur musunuz ? Yavrunun resmi var sadece elimde.. Annesi bunun büyüğü hiçbir fark yok.. Göğüs kafeslerinin arkasındaki kalçaya yakın yeri birbirine yapışmış çok açlar :((( Yardımcı olun türünü ( cinsini her neyse ) söyleyin :(
Beagle olabilir
LegendClarkL
kullanıcısına yanıt
Kardeş galiba karışık.. %80 Beagle %20 Başka cins çünkü,, herşeyi beagle'a benziyo fakat renkleri aşırı uymuyor.. İnternette buna benzer beagle bulamadım hepsi beyaz-kahverengi.. Demekki sokak köpeği oldugundan beagle ve başka bir cins çiftleşmiş ama %80'i beagle olmuş...