Şimdi Ara

Köpek Alacağım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
59.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Köpeklerle ilgili bilgisi iyi olan arkadaşlara ;
    1-En güçlü köpek
    2-En dayanıklı köpek
    3-En sadık köpek
    4-En zeki köpek
    5-En sevimli köpek(Göreceli)
    Hangisidir ?

Bu arada bu Dogolar cok sevimsiz.
  • dark lord bu özelliklere uyan tek köpek kangaldır belki rottweiler ama sivas kangalında bu saydıklarının hepsi var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Menethil

dark lord bu özelliklere uyan tek köpek kangaldır belki rottweiler ama sivas kangalında bu saydıklarının hepsi var.

Hepsini tek köpekte sormadım.Ayrı ayrı yani en güçlü köpek hangisi , en zeki köpek hangisi gibi...
  • ya bende apartmanda beslemek istiyorum,büyük bir bahçesi var bizde zeminde oturuyoruz evin iki kapısı var bir bahçeden birde binadan,bize ait kimsenin kullanmadığı bir giriş var,şimdi ben köpek alırsam binadakiler mutlaka arıza yapacaklar haklı olarak.ama galiba imza olayı varmış bunu biliyormusunuz yani en az kaç kişiden imza alsam kimse karışamaz.ben köpeği kendi kapımın önüne koyacam kimse görmez.rahatsızda etmez zaten.

konuyu açan arkadaş kusura bakma senin konuya yazdım ama yeni konu açıp kirlilik olmasın diye kesin ve net bir cevap yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

herkes pittbul tavsiye ediyor ama o köpeğinde tehlikeli rakibi var
    ve 2 pitbull bir boğa ile başa çıkamamış!

BU RESİMLERDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ GERÇEK ORTADA

http://www.farkliyiz.com/forum/f52/2-pitbul-bogaya-karsi-gozlerinize-inanamayacaksiniz-2748/

senin hesabına göre boğa alsa daha iyi eder.

neden illa yırtıcı parçalayıcı ne kadar yaratık varsa örnek veriyorsunuz?

timsah alsın o zaman eve kimse yaklaşmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GODIVA -- 2 Ağustos 2008; 19:57:44 >

• kesinlikle dogo güçlü-sağlam-zeki-sadık-bakımı kolay
  • labrador retriwer yada alman kurdu alabilirsin sana hiçbiri uymadıysa
  • quote:

Orjinalden alıntı: T.P.C

Golden retriever dışında köpek almak salaklıkdır şuna bak ne kadar tatlı

Köpek Alacağım

katılıorm bencede golden al evi koruyacak diosn bende şimdi bi alman kurdu bide ingiliz seteri war ama ben bi labrador hastasıyım

• 1-En güçlü Dogo
    2-En dayanıklı Kangal
    3-En sadık K9
    4-En zeki Golden
    5-En sevimli Chow chow
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Lord_

Köpeklerle ilgili bilgisi iyi olan arkadaşlara ;
    1-En güçlü köpek
    2-En dayanıklı köpek
    3-En sadık köpek
    4-En zeki köpek
    5-En sevimli köpek(Göreceli)
    Hangisidir ?

Bu arada bu Dogolar cok sevimsiz.

1-bnce mastiftir
    2-bull terier
    3-bütün köpekler sadıktır ancak bunda cins yerine dişiler daha sadık olur....
    4-colie ler dünyanın en zeki köpekleridir
    5-bnce boston terierler güzel hayvanlar

ama bnm seçimim dogo argentino, cane corso, napolitan mastif ten yana olurdu. presa canariolarda çok güçlü köpeklerdir... ancak bazı arkadaşlar burda "dövüş köpeği" olarak rottweilerları önde gelen köpeklerden saymışlar. ancak rottlara gelene kadar bi çok köpek var araştırılırsa... tabi bu yorumdan asla köpek dövüşlerini destekliorum manası çıkarılmasın. kaldı ki alcaın köpeği bu kriterlere göre almamalısın. sonuçta bu senle en az 10 sene yaşayacak. bu sorular yerine, hangi büyüklükte olmalı? eğitilebilirlik önemli mi? dişi mi erkek mi? kısırlaştıracak mıyım? kulak-kuyruk kesimi yapılacak mı? nerden alcam? nası eğitcem? gibi bi çok soru daha amaca yönelik olacaktır. ayrıca napolitan mastifinde suratı bi çok insana itici gelebilir ama o yawruyu elinize alınca onu büyütünce, aranızda o bağ kurulunca hiç bi köpek sahibinin her hangi bi tür hakkında sevimsiz diebilceini sanmam. son olarak tüm köpek alcaklara çok iyi düşünmelerini tavsie ederim, çünkü bazı insanlar "hiç olmasza sokağa salmam ama beledieye veya veterinere veririm o bi aile bulur" die düşünüolar. ancak bu yolla veterinere veya beledieye verilen hayvanların en az %60 ı uyuşturuluo. geri kalanıysa hayatları boyunca büyük bi psikolojik travmayla yaşıo...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.