Arkadaslar oncelikle merhaba 20 yasinda universite ogrencisiyim yillardir hep kopek alma hayaliyle yasadim fakat ailemin sert tavirlari falan buna engel oldu. Yok ebde kopek beslenmez tuyleri cart curt. Sonunda kanlarına girebilip yinede iznimi alabildim surekli arastiriyorum fakat bi karara varamiyorum. Apartmanda bakilabilcek bakimi kolay cok duy dokmeyen ve komsulari rahatsiz etmeyen cins onerilerinizi alabilirmiyim? Ailemi sinir etmesin lakin kopek konusunda tedirginler ki inaniyorum yavru alinca hemen alisicaklar ama bakimi kolay olsun. En cok istedigim husky idi fakat uluyolarmis ve cok tuy sokuyo jack russel kucuk fakat fiyatlari biraz pahali labrador, dogo hosuma gitti onerileriniz neler :)
küçük birşey istiyosan pug veya buldog tavsiye ederim ikiside sevimlidir. Köpek alıcaksanız iyi düşünün derim çünkü büyük veya küçük olsun 2 sininde bakımı zor köpeğe tuvalet eğitimi verene kadar evin her yerini bok götürür . Kedi alın bence tuvalet editimi vermene gerek yok kumunu koy kendi yapıyor kendini temizliyor sadece çok tüy döküyor türsüz kedi alırsanız tür sorunuda kalmaz.