Şimdi Ara

Köpek balığı aldım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
21.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Konu 2008 yılının konusu arkadaşın cevap vereceğini düşünmüyorsun heralde :) Yinede ben söyleyeyim aldığın balıklar köpek balığı değil adları pengasus doğal ortamlarda boyu 1-1.5 metreye ulaşabilen akvaryum ortamına uygun olmayan balıklardır.Görme duyusu oldukça zayıftır tütreşimleri algılayarak avlarını bulur ve hareket ederler.Akvaryumdaki dekorlara,camına çarparak yaralanıp ölebilirler.Strese girdiklerinde akvaryumdan rahatlıkla atlayabilirler.Yani anlayacağın akvaryumda beslenmemesi gereken bir türdür bu gibi balıkları bilinçsizce alıp satılmalarına vesile olmayın.
  • teşekkürler. . . bi hevesele aldım bunları okuyunca hevesim kaçtı. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

arkadaşım akvaryum derken havuzdan mı bahsediyosun kafan mı iyi köpek nalıkları vatozlar falan

bu konuda hiç bilgim yok nasıl aldın köpek balığını yavruları küçük olur ama büyürler 1 sene sonra havuz gibi bi yerde yaşamalrı gerekmez mi

bide akvaryumunun resmini buraaya koyabilirmşisin bide fiyatını falan

sen yanlış köpek balıgını diyorsun bu genetigi degistirilmis 15 cm kadar bisey

• quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

teşekkürler. . . bi hevesele aldım bunları okuyunca hevesim kaçtı. . .

hevesiniz kaçmasın bende 2adet pangasus bakmıştım zamanında baya büyüyorlar ama ürkek hayvanlar korktugunda kendini sagdan sola vuruyor sonra 5-10dk baygınlık geçiriyorlar resmen ters düz oluyolardı su içinde :) turuncu japonlarla aynı akvaryumda bakıyordum zamanında
  • bende aynı şekilde 4 adet turuncu japonlarla besliyorum. . .
  • ben köpek balığını astronotuma yem olarak atıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..L1..N1..

quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

arkadaşım akvaryum derken havuzdan mı bahsediyosun kafan mı iyi köpek nalıkları vatozlar falan

bu konuda hiç bilgim yok nasıl aldın köpek balığını yavruları küçük olur ama büyürler 1 sene sonra havuz gibi bi yerde yaşamalrı gerekmez mi

bide akvaryumunun resmini buraaya koyabilirmşisin bide fiyatını falan

sen yanlış köpek balıgını diyorsun bu genetigi degistirilmis 15 cm kadar bisey

Cahil arkadaşım genetiği değiştirilmiş olduğunu nereden çıkarıyorsun ben veteriner hekim öğrencisiyim geçen yıl bu gibi akvaryumda bakılmaması gereken balıklar hakkında sunum yaptım bırakta senden iyi bileyim.Balık bulunduğu hacme göre büyür.Akvaryumda beslenen malawi cikletleri göldeki cikletlerden oldukça ufak kalırlar aynı şekilde aynı annenin yavrularını farklı boyutlardaki hacimlerde gelişime bırakıp büyümelerini beklersen büyük hacimdeki balığın diğerine göre çok daha fazla büyüdüğünü göreceksin.Araştırıp bakabilirsin doğal ortamında yakalanmış 1.5-2 metre boyutlarındaki pengasusları görebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Floozie

ben köpek balığını astronotuma yem olarak atıyordum

Bravo size canlının hayatının sizin için hiç önemi yok mu?1 dakikalık zevkiniz için canlı canlı hayvanları yem edin.Ya cahilsin ya canisin ne olduğuna siz karar verin.
  • Bende yeni challenger beslemeye başladım.Fakat balıkları aldığım kişi rahatlıkla besleyebileceğimi ve büyüme olduğu zaman bile sorun olmayacağını söyledi.Çünkü 2 adet balığım var ve akvaryum büyüklüğü Yükseklik 60 cm- EN 55 cm- Uzunluk 5.50 mt inşallah bi prblemle karşılaşmam...

Köpek balığı aldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taygun34 -- 18 Mart 2015; 10:16:34 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.