Şimdi Ara

Köpek besleyeceğim tavsiyelere açığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitede 1+1 eve çıktım evde yalnız olmak istemiyorum. Evde besleyebileceğim bir köpek almak istiyorum. Chow chow ve Pug baktım. Chow chowlar büyüyünce şirinliğini kaybediyor ve evde duracak gibi değil yani. Pug almak istiyorum 1200 TL'den satılıyor maalesef. Başka sahibine sadık + çok ilgilenen + evde beslenebilecek bir köpek cinsi önerisi olan var mı? Teşekkürler.

• Hocam ev içinde köpek beslememeniz daha uygun olur.Kedi yada daha küçük hayvanları tercih edebilirsiniz,Kedi sizi gayet memnun eder ilgilenmezseniz gider biyerleri tırmalar yada yatar uyur.Köpek öyle değil ilgi ister her gün dışarı çıkmak ister gezdirmek ister.Tabi yine de sizin tercihiniz.

Ayrıca kedi alırım derseniz sokaktan veya barınaktan alın lütfen öyle daha güzel görünüyor diye o kadar para döküp ırk almayın sokaktan alacağınız sağlıklı bir kedi diğer ırkların yaptığı her şeyi yapabilir iç-dış parazit aşısını yaptırırsın biter sağlığını da etkilemez böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abradolf Lincler -- 28 Ağustos 2016; 19:37:18 >
  • wardstone kullanıcısına yanıt
    Tek başına köpek bakmak baya zor onu baştan söyleyeyim okula gitmeden önce okuldan geldikten sonra en az yarım saat bir saat dışarı çıkarman lazım taraman lazım düzenli veterinere götürmen lazım eğitim vermen lazım bir sürü şey fakat yapabilirim diyorsan Maltese Terrier,Havanese ve diğer Terrier türleri bakabilirsin tüy sorunu koku sorunu pek olmaz bu türlerde büyük köpekler kadar egzersiz ihtiyacı da olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeamoNZ

Hocam ev içinde köpek beslememeniz daha uygun olur.Kedi yada daha küçük hayvanları tercih edebilirsiniz,Kedi sizi gayet memnun eder ilgilenmezseniz gider biyerleri tırmalar yada yatar uyur.Köpek öyle değil ilgi ister her gün dışarı çıkmak ister gezdirmek ister.Tabi yine de sizin tercihiniz.

Ayrıca kedi alırım derseniz sokaktan veya barınaktan alın lütfen öyle daha güzel görünüyor diye o kadar para döküp ırk almayın sokaktan alacağınız sağlıklı bir kedi diğer ırkların yaptığı her şeyi yapabilir iç-dış parazit aşısını yaptırırsın biter sağlığını da etkilemez böylece.

Hocam şu an ailem bir kedi bakıyor zaten chinchilla cinsi dişi.. Sevdirmiyor oynamıyor kedi gibi değil resmen hapiste volta atan insanlara benziyor kimseyle konuşmuyor dışarı çıkınca korkuyor psikopat mıdır nedir anlamadım 2 defa köpek baktım şimdiye kadar küçükken. 2'sinde de yaşım küçük olduğu için tüy döken cinslere baktığımız için astım/bronşitim azıtmıştı sahiplendirmek zorunda kalmıştım.Şimdi tek başıma izmir gibi bir yerde yaşamaya korkuyorum yıllardır köpek bakmak istiyorum köpeğin istediğinden daha fazla ilgileneceğime eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: strange01

Tek başına köpek bakmak baya zor onu baştan söyleyeyim okula gitmeden önce okuldan geldikten sonra en az yarım saat bir saat dışarı çıkarman lazım taraman lazım düzenli veterinere götürmen lazım eğitim vermen lazım bir sürü şey fakat yapabilirim diyorsan Maltese Terrier,Havanese ve diğer Terrier türleri bakabilirsin tüy sorunu koku sorunu pek olmaz bu türlerde büyük köpekler kadar egzersiz ihtiyacı da olmaz.

Daha önce Terrier baktım hocam küçükken. Şimdi Pug konusunda yoğunlaştım ailem de onay veriyor açıkçası
    O zaman bir sorun yok pug evde en kolay bakılan ırklardandır tuvalet eğitimini biraz zor alır onun dışında sıkıntı olmaz sanırım. 900-1000 tl ye falan iyice araştırırsanız bulabilirsiniz aslında.
    Fransız veya ingiliz bulldog bakabilirsiniz.2 tür de evde rahatlıkla bakılabilir.Pug ve ingiliz bulldog yerine fransız bulldoga yönelmenizi tavsiye ederim.İçlerindeki oyuna en yatkın enerjik tür o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strange01

O zaman bir sorun yok pug evde en kolay bakılan ırklardandır tuvalet eğitimini biraz zor alır onun dışında sıkıntı olmaz sanırım. 900-1000 tl ye falan iyice araştırırsanız bulabilirsiniz aslında.

Bugün köpeğe bakmaya gittim hocam 8 ağustos doğum günü. Köpek safkan mı acaba? Sahibi safkan diyor ama siz de bir bakın istedim.
    http://i.hizliresim.com/OE7bE3.jpg
    http://i.hizliresim.com/yVLWVM.jpg

Yüksek ihtimalle öyledir pug pahalı bir köpek olduğu için kimsenin başka bir ırkla çiftleştireceğini sanmıyorum yavruları baya para eden bir köpek sonuçta
  • Hocam derslerin falan olunca uğraşamayabilirsin göz önüne al.kedi daha mantıklı bence de
  • metallica17 kullanıcısına yanıt
    Hocam kedi zaten var ailem bakıyor pek hoşlanmıyorum açıkçası. Dost değil yani geziniyor kendi kendine sadece.
  • Pug kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir gibi yer derken ? Sanki dag basindan bahsediyorsun ;)) ev arkadasi olcak 1tane arkadasin yokmu kopek ariyosun kardesim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

İzmir gibi yer derken ? Sanki dag basindan bahsediyorsun ;)) ev arkadasi olcak 1tane arkadasin yokmu kopek ariyosun kardesim.

Arkadaş yerine dost arıyorum :) Muğla'da ailemle yaşadım şimdiye kadar şimdi tek başıma yaşayınca büyükşehirde izmri gibi yer demem normal :D
  • Ufak cinsleri sevemedim bir türlü. Bi beagleları biraz seviyorum o kadar.

İmkanım olsa rottweiler beslerdim ama ev küçük ve kalabalığız olmaz evde.
    Ben jako papağan düşünüyorum kesin alacağım araştırma yapıyorum şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 2 Eylül 2016; 20:21:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Ufak cinsleri sevemedim bir türlü. Bi beagleları biraz seviyorum o kadar.

Hocam papağan çok sövmesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Ufak cinsleri sevemedim bir türlü. Bi beagleları biraz seviyorum o kadar.

Hocam papağan çok sövmesin?

Bende çok sövüyorum
    Bizim ufaklıklara kötü örnek oluyorum ama hep babam yüzünden kafa yapısı olarak çok benziyorum ne yazık ki bu konuda da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsan dostunu satın alır mı ya? Bence kedi ya da köpek sahiplenin. Hem sahipsiz hayvanlara da sahip çıkmış olursunuz.

• Chow chowlar büyüyünce şirinliğini kaybediyor ne demek? Sen şirinliğine göre mi köpek alacaksın? almasın şöyle tipler köpek falan be. Yok 1200tlymişte fazlaymış kardeşim git barınaktan al. Şöyle petşoplara para yedirtmeyin ulan yazık orada olan köpeklere. Ayrıca ünideymişsin anladığım kadarıyla -tiple ilgilendiğine göre- senin bakacağın falan yok sadece heves etmişsin alma, hayvana yazık etme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.