Şimdi Ara

Kopek isirdi acillllll [Doktora Gittim...] Yardım Edin Lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
8.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kopegin kuduz olup olmamasi asiya ne kadar devam edilecegini yani tedavi suresini belirler. Tedavi seklinde hic bir farklilik yoktur. Korkulacak bisi yok yani...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlemelisin bence.

• La ne kadar süt , ne kadar paranoyaksınız be

edit : yok bişey devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolySon -- 25 Ocak 2013; 16:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhnkrc

Gece geldim otoparka sevdim kopehi parmagima daldi hemen cektim siyirdi cok az kanadi eve geldim hemen anti bakreriyel sabunla yikadim kolonya doktum sonra peceteyle tuttum buz koydum ama kopek asili dedi adam tetanoz da oldum doktor bitek kuduz ihtimali olabilir dedi kopekte sevimli bir kppek sahipli olacagini sanmiyorum doktora gitsemmi scaba bisey varmidir yorum yazarmisiniz

Edit derisini soydu sadece ama biraz kanadi

Doktora gittim arkadaşlar köpeğin ve kendimin aşı karnesi ile köpeğin kuduz aşısı 6 ay falan geçmiş ama köpek öyle kaduza benzemiyor otoparktan dısarı çıkmıyor dün ısırdıktan 1 saat sonra aşı olmuştum 2 aşı daha olucam 3 gün ara ile tetanoz aşım vardı zaten birde köpeği 10 gün gözleyin dedi ben onu anlamadım benzer durum yaşayan varmı korkuyorum cok :( Olur birde yara için antibiyotik verdi elimdede ufak bir şey zaten ondan bulaşırmı

Öncelikle geçmiş olsun.

Benzer bir olayı ben yaşamıştım, kediydi benimki. Seviyordum filan tırmalamıştı elimi deri kalkmıştı kan bir damla geldi gelmedi yani. Ben gene de sağlık ocağına gittim tetanoz ve kuduz aşısı oldum. Bayağı bir evham filan yapmıştım bence sen git aşını ol ihtimali olmasa bile emin o o evham içini kemirir durur. Ben en ufak bir seğirmeyi artık kuduza, tetanoza bağlar olmuştum en iyisi aşıları olmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

quote:

Gece geldim otoparka sevdim kopehi parmagima daldi hemen cektim siyirdi cok az kanadi eve geldim hemen anti bakreriyel sabunla yikadim kolonya doktum sonra peceteyle tuttum buz koydum ama kopek asili dedi adam tetanoz da oldum doktor bitek kuduz ihtimali olabilir dedi kopekte sevimli bir kppek sahipli olacagini sanmiyorum doktora gitsemmi scaba bisey varmidir yorum yazarmisiniz

Doktora gittim arkadaşlar köpeğin ve kendimin aşı karnesi ile köpeğin kuduz aşısı 6 ay falan geçmiş ama köpek öyle kaduza benzemiyor otoparktan dısarı çıkmıyor dün ısırdıktan 1 saat sonra aşı olmuştum 2 aşı daha olucam 3 gün ara ile tetanoz aşım vardı zaten birde köpeği 10 gün gözleyin dedi ben onu anlamadım benzer durum yaşayan varmı korkuyorum cok :( Olur birde yara için antibiyotik verdi elimdede ufak bir şey zaten ondan bulaşırmı

Öncelikle geçmiş olsun.

Benzer bir olayı ben yaşamıştım, kediydi benimki. Seviyordum filan tırmalamıştı elimi deri kalkmıştı kan bir damla geldi gelmedi yani. Ben gene de sağlık ocağına gittim tetanoz ve kuduz aşısı oldum. Bayağı bir evham filan yapmıştım bence sen git aşını ol ihtimali olmasa bile emin o o evham içini kemirir durur. Ben en ufak bir seğirmeyi artık kuduza, tetanoza bağlar olmuştum en iyisi aşıları olmak.

Çok saol kardeşim ısırdıktan en geç 1 saat sonra aşı oldum 3 gün arayla tekrar olucam. tetanozu 2 ay once olmustum doktor gerek yok dedi aşıları olunca sıkıntı olmuyor demi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F70B31AD -- 25 Ocak 2013; 16:38:43 >

• O yüzden sordum

• Yardım edin dua edin arkadaslar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

quote:

Öncelikle geçmiş olsun.

Çok saol kardeşim ısırdıktan en geç 1 saat sonra aşı oldum 3 gün arayla tekrar olucam. tetanozu 2 ay once olmustum doktor gerek yok dedi aşıları olunca sıkıntı olmuyor demi?

Ne kadar kısa sürede olursan o kadar iyi. Ben tetanozu 1 hafta sonra filan olmuştum galiba

• UP

• Up

• Yokmu kimse ?
  • Geçmiş olsun. Allah, beladan esirgesin.

Aşını yaptıysan korkacak bir şey yok. Köpekte zaten kuduz değildir büyük ihtimal.

Bu arada Cami'ye namaza git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

Diyelim köpek kuduz, sabunla yıkayınca geçeceğini falan mı düşündün ciddi ciddi?

kuduzu bilmemde tetonozda hemen sabunlu su ile yıkıyınca problem olmuyor diye biliyorum bi ara kolumu kestirmiştim paslı demire paranoyak olmuştum bütün bilgileri araştırdım bence şu anda dünyada bulunan en kötü hastalık ölmek için yalvarırsın. birde hocam ısırılan yerde hissizlik varsa hemen hastaneye koş kuduz belirtisidir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.