Yazın 2.5 ay ya da 2 ay bahçeli evde bakacağım fakat yaz bitince okul zamanı (apartman mecburen) sitede oturuyoruz site güvenliği pek iyi değil apartmanın dışında bahçe var oraya koymayı düşünüyorum kulübe yapıp ama çalınma ihtimali de var.Evde beslemek istiyorum ama ailem izin vermiyor ve bende açıkçası pek sevmiyorum evde beslemeyi hem hayvanın özgürlüğünü kısıtlamış oluyorum hemde tuvaletiyle uğraşmak zor iş sizce hangi tip bir köpek almalıyım alırsam ne yapayım bu durumda. yardımcı olursanız görüşleriniz önemli benim için şuan
quote:
Orijinalden alıntı: dodotr1010
Yazın 2.5 ay ya da 2 ay bahçeli evde bakacağım fakat yaz bitince okul zamanı (apartman mecburen) sitede oturuyoruz site güvenliği pek iyi değil apartmanın dışında bahçe var oraya koymayı düşünüyorum kulübe yapıp ama çalınma ihtimali de var.Evde beslemek istiyorum ama ailem izin vermiyor ve bende açıkçası pek sevmiyorum evde beslemeyi hem hayvanın özgürlüğünü kısıtlamış oluyorum hemde tuvaletiyle uğraşmak zor iş sizce hangi tip bir köpek almalıyım alırsam ne yapayım bu durumda. yardımcı olursanız görüşleriniz önemli benim için şuan
Yeriniz müsait değilse hiç bulaşmayın sonra ailem izin vermedi bakamadım okulum var diyip salıcaksanız hiç almayın köpekler ilgi bekliyor ben 5 senedir köpeğime göre düzenimi tatilimi gezmelerimi ayarlıyorum lütfen yazımı iyi okuyun eğer bunlardan birinde eksiklik görürseniz almayın unutmayın hayvanlarında duyguları var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Aynen sonradan bahaneler çıkarıp köpeği salacağınıza hiç başlamayın. Ancak geçici bakıcılık yapabilirsiniz. Barınaklar ve veterinerler ellerinde çok sahipsiz hayvan olduğunda sadece bir süre bakması için geçici bakıcı/sahip ararlar. Gidip bunları araştırabilir sadece yaz ayı için bakabilirsiniz.
Yazın 2.5 ay ya da 2 ay bahçeli evde bakacağım fakat yaz bitince
diye başlayınca gerisini okumaya gerek yok ... Bence de bu işe hiç bulaşma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme