Bildirim
Köpekbalığı için kışlık lastik önerisi ve 10000 bakım ücretleri
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
10 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: japonadam
Merhaba,
Ankaraya ilk kar yağdı, aracın üstünde Dunlop lastikler var hala acaba
kışlık olarak hangi marka ve model lastik öneriyorsunuz birde aracım 10000 km ye
yaklaştı Ankarada hangi servisi önerirsiniz, en son 10000 bakımı kaça yaptırdınız?
Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler..
Good Year UG7
Nokian WR
LAssa Snoways
Bunlar pahalı gelirse
Kumho
MArshall
Ama ben ankara için GY UG7 yada Nokian alırdım.
Bu da dün yazan bir arkadaştan alıntı..
quote:
Orijinalden alıntı: BaNDiTT
Cumartesi akşamı Bursa şehir merkezine kadar inen karın cazibesine dayanamayıp ertesi gün (12 Aralık 2010 Pazar) Uludağ'da sezon açılışını yapmaya niyetlendik. Yeni performans lastiklerim (Toyo Proxes CF1) kuru ve ıslak zeminde çok iyi yol tutuyordu. Karda tutunmalarının vasat olacağını düşünerek zincirleri de attım bagaja. Tavana boardları da bağlayıp 4 kişiyle koyulduk yola. Karla kaplı zeminde 1-2km ilerleyip virajlı yokuşlara gelince su koyuverdi lastikler. Aracı yolun biraz genişlediği yerde kenara çekip zincirlerimizi taktık. Bu halde bile ilerlemekte zorlanıyorduk. Aracın arkası her an savruldu savrulacak halde oteller bölgesine kadar vardık. Yolda kar lastikleriyle bile ilerlemekte güçlük çekip üzerlerine zincir takan araçlar vardı. Zincir takmış 4x4'ler hakeza... Yalnız yolda bir araç dikkatimi çekti. Kar lastikleriyle kaptırıp gitti yanımızdan. Otellere varınca yanına park ettim. Gidip lastiklerine baktım bi merak. Good&Year UltraGrip 7+ vardı üzerinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 14 Aralık 2010; 9:56:26 >
-
Bu Lada samara ile kisin daga cikmak buyuk cesaret :)
Ben hala 2009 model mitsubishi aracimda marsa basarken "acaba" diyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalyst -- 14 Aralık 2010; 11:14:00 > -
@synth; senin colt yok muydu? sattın mı yoksa?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uisik34 -- 14 Aralık 2010; 11:49:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: uisik34
@synth; senin colt yok muydu? sattın mı yoksa?
Colt duruyor.. Ben başka bir konudaki başkasının mesajını ekledim. Uludağ'a zincirle zor çıkan birinin yanından geçen aracı merak edip, lastiğine bakması ve GY UG7 çıkması.. -
edit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 3 Ocak 2016; 19:00:20 > -
dunlop graspic ds3 aldım, fiyat farkının çok olması sebebiyle 60 yerine 55 yanak tercih ettim -
Ankarada oldukça fazla servis varmış. Ben ŞEREF OTO ya gittim. Liste fiyatı 215 TL,190 TL liraya yaptırdım.
Yaklaşık 1 saatte bütün işlemlerim bitti. -
Petlas taktırdım tanesi 150 tlden memnunum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X