Şimdi Ara

Köpekle Karşı Karşıya Gelseniz Naparsınız? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
9
Favori
3.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sende ona bağır tekme tokat giriş, korksun köpek senden. Eğilip beklersen ağız burun bırakmaz sende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup548

quote:

Orijinalden alıntı: buzgibilimonata

quote:

quote:

Yaşlar 10 falan herhalde ne saçma sapan insanlarsınız sokak köpekleri millet gelsin de onları ısıralım diye beklemiyor.Hiçbir sokak köpeği durup dururken ısırmaz.Özel mülkte koruma amacıyla beslenen köpeğin koruma alanına girerseniz o zaman size köpek zarar verir onun dışında sizle alakaları olmaz.Böyle saçma salak yorum yapanlar köpeklerden daha hayvan ve onlardan daha tehlikeli.

Hayvan derken dikkat et beni kimsenin mülkü olmayan alanda kaç kere köpek kovaladı ,küçüklüğum köpekten korumakla geçti ne zaman ekmek almaya markete gitsem hep köpek kovaladı.

Her köpek aynı huyda ve zekada değil.

Bilip bilmeden konuşmayın!!1!11!

Sizin önceden yazdıklarınızı okumadım.Söylemim öldürürüm yok kafasını keserim vs diye atıp tutanlara.Eğer sizde öyle gereksiz gereksiz yorumlarda bulunduysanız yazdıklarım sizin içinde geçerli.

Hayvan psikolojisinin yanında insan psikolojisin temel düzeydeki derslerini de aldım.Köpeklerden gerçekten korkan insanları anlıyorum köpek saldırı amacında değilse dahi hayvanın hareketlerini ters anlayıp yanlış davranışları sergiliyor.

Haberi okuyun insan mı tehlikeli köpek mi siz karar verin. http://www.mynet.com/haber/yasam/izmirde-kopege-vahset-614387-1

Eğer bana zarar verirse bende ona zarar veririm...

Bitmiş cümlenin sonuna neden ''...'' konulur anlamıyorum.

Amacım yazım yanlışlarını belirtmek değil.Eğer öyle olsaydı ''de bağlaç görevinde kullanılmış,ayrı yazmanız gerekir'' derdim.

• o sana havlarsa sen ona havla ve peşinden koş bu sefer kendi kaçar . denendi %garantili
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecegelen06

quote:

Orijinalden alıntı: İsimSoyisim

quote:

ıssız biryer ve köpekler kendi çekimim

http://www.youtube.com/watch?v=AqTW-WRmA2I

Hocam sen ne yaptın onlar yanina gelene kadar saldirmayacaklarini nerden anladin

o gördüğünüz sadece bir grup, onlar gibi birsürü köpek grubu var o dağlarda.o gördünüz köpeklerin şuan hiçbiri yaşamıyor.o videoyu 2 yıl falan oldu çekeli hepsi öldü ama aynı şekilde başka bir nesil var şuanda orada, yaklaşık 30 kadar var. hepsi zararsız başı boş köpekler.kimi açlıktan,hastalıktan kimide insanlar tarafından öldürülüyor.çok üredikleri için sürekli yeni nesil geliyor. ben onlara haftada bir evimde biriktirmiş olduğum ekmek,kemik,tavuk artıklarını götürürüm.

Takdir ettim. Köpeklere fısıldayan adam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yussagi

o sana havlarsa sen ona havla ve peşinden koş bu sefer kendi kaçar . denendi %garantili

o senin dediğin tırsak köpekler için dediğin tutmazsa zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaykiraz66

quote:

Orijinalden alıntı: yussagi

o sana havlarsa sen ona havla ve peşinden koş bu sefer kendi kaçar . denendi %garantili

o senin dediğin tırsak köpekler için dediğin tutmazsa zaten

son çare zaten bu ama işe yaramış zamanında işe yaramassa da zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: DontEnter

Eğer karşınızdaki bir alman kurduysa sadece havlar bir şey yapmaz.

Eğer karşınızdaki bir dogo ise kaçın ve kurtulun.

Eğer karşınızda bir kangal varsa boşuna kaçmayın, zaten o sizi bulur.

• Saldırırsa basarım tekmeyi nefs-i müdafaa. Fazla büyük değilse hötlerim gider.

• KANGALSA İŞE YARAMAYABİLİR!!!
  • quote:

ıssız biryer ve köpekler kendi çekimim

http://www.youtube.com/watch?v=AqTW-WRmA2I

Yalan köpeklere fısıldayan adam bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Çok ciddiyim garip garip sesler çıkartıp üstlerine doğru koşuyorum. Genelde kaçıyorlar Baktım diş falan çıkartıyorlar bu sefer tekme atıyorum yalnız 3 senelik köpek tekmeleme kariyerim boyunca anladım ki köpeklere tekme atmak baya zor. Hayvan çekiyor kafasını hemen. Tabiri caiz ise maçta topa vurur gibi vuracaksınız yoksa isabet ettirmeniz çok zor. Acelem varsa yerden taş alıp atarmış gibi yapıyorum genelde yiyorlar

Köpekler kolay kolay insana saldırmaz. Havlar ama saldırmaz. Sonuçta hayvandan kat kat büyüksünüz, kol, bacak gibi köpeklerde olmayan bir sürü organınız var ve köpekten yüksekteniz. Sizde köpeğin yerinde olsanız saldırmassınız. Baktınız saldıracak birşey yapamıyorsunuz, göz temasını sakın kesmeyin yavaş yavaş geri çekilin.

Eğer saldıran cins kangalsa sakın kaçmayın. Baya kovalıyor çünkü şerefsizler. Tecrübeyle sabit Elinizde sopa falan varsa kendinizi savunun, olduğu bölgeden uzaklaşmaya çalışın. Kangallar sadece yuvalarına ve sürülerine yaklaşınca saldırmaya başlıyorlar. Bölgelerinden ayrılınca geri dönüyorlar.

Sürü halinde saldırırlarsa?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaşlar 10 falan herhalde ne saçma sapan insanlarsınız sokak köpekleri millet gelsin de onları ısıralım diye beklemiyor.Hiçbir sokak köpeği durup dururken ısırmaz.Özel mülkte koruma amacıyla beslenen köpeğin koruma alanına girerseniz o zaman size köpek zarar verir onun dışında sizle alakaları olmaz.Böyle saçma salak yorum yapanlar köpeklerden daha hayvan ve onlardan daha tehlikeli.

Hayvan derken dikkat et beni kimsenin mülkü olmayan alanda kaç kere köpek kovaladı ,küçüklüğum köpekten korumakla geçti ne zaman ekmek almaya markete gitsem hep köpek kovaladı.

Her köpek aynı huyda ve zekada değil.

Bilip bilmeden konuşmayın!!1!11!

Sizin önceden yazdıklarınızı okumadım.Söylemim öldürürüm yok kafasını keserim vs diye atıp tutanlara.Eğer sizde öyle gereksiz gereksiz yorumlarda bulunduysanız yazdıklarım sizin içinde geçerli.

Hayvan psikolojisinin yanında insan psikolojisin temel düzeydeki derslerini de aldım.Köpeklerden gerçekten korkan insanları anlıyorum köpek saldırı amacında değilse dahi hayvanın hareketlerini ters anlayıp yanlış davranışları sergiliyor.

Haberi okuyun insan mı tehlikeli köpek mi siz karar verin. http://www.mynet.com/haber/yasam/izmirde-kopege-vahset-614387-1

Eğer bana zarar verirse bende ona zarar veririm...

Bitmiş cümlenin sonuna neden ''...'' konulur anlamıyorum.

Amacım yazım yanlışlarını belirtmek değil.Eğer öyle olsaydı ''de bağlaç görevinde kullanılmış,ayrı yazmanız gerekir'' derdim.

Mobildeyken çok dikkat etmiyorum,sonuna 3 nokta koymak içimden geldi koydum.
    Konuyla alakası yok.
    Türkçe'ye karşı duyarlı olduğunuz için teşekkür ederim.
    ... ... ...

• quote:

Orijinalden alıntı: WolfBlood

quote:

Çok ciddiyim garip garip sesler çıkartıp üstlerine doğru koşuyorum. Genelde kaçıyorlar Baktım diş falan çıkartıyorlar bu sefer tekme atıyorum yalnız 3 senelik köpek tekmeleme kariyerim boyunca anladım ki köpeklere tekme atmak baya zor. Hayvan çekiyor kafasını hemen. Tabiri caiz ise maçta topa vurur gibi vuracaksınız yoksa isabet ettirmeniz çok zor. Acelem varsa yerden taş alıp atarmış gibi yapıyorum genelde yiyorlar

Köpekler kolay kolay insana saldırmaz. Havlar ama saldırmaz. Sonuçta hayvandan kat kat büyüksünüz, kol, bacak gibi köpeklerde olmayan bir sürü organınız var ve köpekten yüksekteniz. Sizde köpeğin yerinde olsanız saldırmassınız. Baktınız saldıracak birşey yapamıyorsunuz, göz temasını sakın kesmeyin yavaş yavaş geri çekilin.

Eğer saldıran cins kangalsa sakın kaçmayın. Baya kovalıyor çünkü şerefsizler. Tecrübeyle sabit Elinizde sopa falan varsa kendinizi savunun, olduğu bölgeden uzaklaşmaya çalışın. Kangallar sadece yuvalarına ve sürülerine yaklaşınca saldırmaya başlıyorlar. Bölgelerinden ayrılınca geri dönüyorlar.

Yine bağırıp üstlerine koşacaksın. Arada önüne gelene tekme atmaya çalış. Kemerin varsa çıkart allah ne verdiyse gir Köpeklerin sürü lideri olur. O kaçınca ötekilerde kaçıyor.

Zaten köpek sürülerinde dikkat ederseniz hepsi birden saldırmaz. Sürü lideri çıkar havlamaya başlar.

Bir keresinde yaylada 3 adet kangalın saldırısına uğramıştık. Hayatımda o kadar korktuğumu hatırlamıyorum. Hala kangalın tok sesi, havlarken ağzından fışkıran salyalar aklıma geliyor. Boyu nerden baksanız 1 metre vardı 3'ününde.

• Pitbula yapma aynisini yuzunden yemeye baslar seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir köpek saldırmaz. Oturun sevin
  • berkaykiraz66 kullanıcısına yanıt
    Yüzünü kapayarak üstüne koş,köpekler yüz ifadeni göremeyince çok korkarlar
  • Sizlere öğümce de geçen bir hikayeyi anlatacağım (riva'ya giderken). Bundan 5 ay önce bir arkadaşımız (ikisine de tanıyoruz aynı iş çevresinden kız erkek) kır düğünü yapmaya
    karar verdiler.

Düğünü Riva da (riva villa garden) havuzlu, çimenli bir lokasyonda kutlamaya gittik.

Yolda seyrederken sol tarafta oraya kestirme gibi görünen bir tabela vardı. Öğümce yazdığı için tabelayı görür gürmez yola daldık. Yolda her 50 metrede bir 3'lü 5'li köpek grupları görüyorduk. Asfalt çok bozuktu
    asfalt bile demezsin yani. Langır Lungur sürüyoruz. Biz birkaç yüz metre içeri girince lan ne göreyim, karşımızda meydanda 50 - 60 tane köpek. Bunlar bir durdu önce, o anı hiç unutmam içlerinden cüce bir tanesi
    hiç beklenmedik şekilde bana bakarak havladı ve ayağa kalktı. Ondan sonra hepsi aynı anda ayaklandılar ve olay havlama ayinine dönüştü. Tüm köpekler kuyruklarını sallıyor bize havlıyor adım adım yaklaşıyorlardı.

Şimdi Ben manzaraya bakıp bir donakaldım, bir soluklandım lan nasıl yapcaz ki oldum.

Kardeşim aşağı atladı, Motoru iterek sür sür sür diye bir yandan çığırıyor, ben ise öteki yandan dar yolda motoru çevirmeye çalışıyordum.
    Olayın kopma noktası arkamızdan sonra gelen ticari oldu. Adamın peşinden deli gibi koşarak havlayan 8 tane köpek geliyordu. Ben adamla göz göze geldim, napcaz felan olduk adam dedi ben devam edeceğim
    ben de dedim ki (küçük emrah modunda) "tamam abi".

Biz geri sürmeye başladık ama o köpekler bu sefer bize havlamaya başladı, aralarından gazlayarak yardırıp çıktım, ondan sonra yol boyunca diğer itlerden 3'lü 5'li tepkilere maruz kaldık tabi.

çok eğlenceliydi, öyle anlattığım gibi tehlikeli değildi tabi ama bu da böyle bir anımdır. Csb değildir.

• Köpek kovucu alın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WolfBlood

quote:

Yine bağırıp üstlerine koşacaksın. Arada önüne gelene tekme atmaya çalış. Kemerin varsa çıkart allah ne verdiyse gir Köpeklerin sürü lideri olur. O kaçınca ötekilerde kaçıyor.

Zaten köpek sürülerinde dikkat ederseniz hepsi birden saldırmaz. Sürü lideri çıkar havlamaya başlar.

Bir keresinde yaylada 3 adet kangalın saldırısına uğramıştık. Hayatımda o kadar korktuğumu hatırlamıyorum. Hala kangalın tok sesi, havlarken ağzından fışkıran salyalar aklıma geliyor. Boyu nerden baksanız 1 metre vardı 3'ününde.

Hocam bende antremandan çıkmıştım birkere metroya gidiyorum tenha bir yerdeyim ulumalar havlamalar başladı bir baktım önden 10 tane kadar geldiler arasından birtane hayvani boyutta olan en önde geldi havlamaya başladı üstüne yürüdüm dehaleyy diye çantayı çıkartıp salladım kaçış o kaçış

Ama hep böyle gaza gelemiyorum birkerede gece bir dükkandan çıkmıştım eve gidiyorum bir araba siteye girdi farları aydınlatınca orda yatan aslan gibi birşey gördüm kangaldı heralde ani bir dürtüyle kaçmaya başladım sanırım hayvan zincirliydi heralde ağzını arkamda hissettim diyim bide anneeeağ diye bağırmıştım bunlarda birer anımdır..

• Köpeğine göre değişir.Uzun yolda bisiklet kullananlar bu duruma alışkındırlar genelde ancak bazı köpekler farklı davranabiliyor.Öncelikle köpeğin bir koruma alanı vardır ve siz bu alana girdiğinizde sizi tehdit olarak görür.Bu alan genellikle 500-1000 metre kare yi bulabilir.Özellikle çoban köpekleri falza insanla haşır neşir olmadıkları için daha saldırkan olabiliyor.Sahibinin yanındaysa köpekler genellikle saldırgan davranmazlar.Mahalle aralarındaki köpekler kısıtlı bir alanı korudukları için uzaklaşmak daha kolay olur ancak köpeğin bölgesindeyseniz yine ısırılma tehlikesi vardır.Köpek size koşmaya başladığında siz de hızlanırsanız durum sıkıntı doğurabilir zira hayvan başta sizi uyarıyorsa eğer bu sefer tehdit olduğunuzu düşünecek ve saldırma riski artacaktır.Ben bisiklet kullanırken en az 100 kez köpeklerin saldırısına uğradım, çoğunda grup kalabalık olduğundan aramıza giremediler ancak bazen ısırmaya çalıştıkları da oldu.Köpek geldiğinde bisikletten inip yavaş hareketlerle yoluma devam ederim.Eğer hızlanırsam ki bir köpek 60km hıza çıkabilir, kaçma şansım çok az.Durursam yine saldıracaktır.Bisikleti kendime siper yapıp ufak ve sakin adımlarla, köpekle göz teması kurmadan, onunla konuşarak, onun bölgesinden uzaklaşmaya çalışırım.Zaten bölgesini terkettiğinizi görünce köpek belli bir mesafede kalır ve havlayarak sizi yolcu eder.Agresif hareketler sergileyip köpeğe bağırırsanız bu onu daha da kızdırır.Yaya iken 1 kere köpek saldırmıştı onda da "kuçu kuçu- gel oğlum-aslansın sen-kaplansın sen-baban güzel-anan güzel" gibi sözler söylerek ve yine sakin bir şekilde yürüyerek uzaklaşmıştım...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.