Şimdi Ara

köpeklerde boyun fıtığı ameliyatı sonrası süreç nasıl işliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, yaklaşık 1 hafta önce köpeğim ayağa kalkamamaya başladı, kalksa da dengesini kaybedip hemen düşüyordu. zaten yattığı zamanlarda da yan yatıyordu ve ön ayakları kasılmış şekilde ileri doğruydu, bükemiyordu. çekilen mr sonrasında boynunda büyük bir fıtık olduğu anlaşıldı. dün ameliyat oldu ve çıktıktan 2-3 saat sonra eve geldik. neredeyse bütün gün narkoz ve ilaçlar yüzünden uyudu fakat arada sırada çığlıklar atarak uyandı. sabah 5-6 gibi ben işe giderken tamamen ayıldığını gördüm ve rahatsız etmemek için yanına gitmeden evden çıktım. yaklaşık 20 dakika sonra telefonuma kalkıp yürüdüğü ve su içtiği videoları geldi ama yine dengesini kurmakta oldukça zorlanıyordu. işten eve geldiğimde ise her zamanki gibi havladı ve ayağa kalktı fakat ayağa kalktığında dengesini kurmakta zorlanıyor ve bazen de düşüyor. yine de ameliyat öncesine göre çok daha iyi tabii ki. bu arada cinsi jack russell ve bildiğiniz gibi oldukça hiperaktif bir köpek. onu böyle görmek beni çok üzüyor. bu yüzden, internette ingilizce / türkçe ameliyat sonrası tamamen sağlığına kavuşabilecek mi sorusunun cevabını aradım fakat tatmin edici bir kaynak bulamadım ben. eğer varsa buralarda böyle bir süreç yaşamış kişiler bana bu konuda yardımcı olabilirler mi? eskisi gibi hoplayıp zıplayabiliyorlar mı? bu süreç ne kadar sürüyor? fıtık o kadar büyük ki, "başka bir yerden girip kalan o küçük yeri de temizlememiz gerekebilir" demişti veteriner hanım. bir daha böyle bir süreç yaşamak istemiyoruz. bu yüzden, yardımlarınızı bekliyorum.

ayrıca, yıllar sonra bir forumda başlık açmama imkan sağladığı için serkan arkadaşıma teşekkürü borç bilirim. iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srknn -- 6 Ağustos 2021; 18:22:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.