Şimdi Ara

koput koruyucu film uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba. bilgisi olan arkadaşlara sorum şu en iyi ve ekonomik kaput koruyucu film hangisidir ve ortalama ömrü ne kadardır? Herkese çok teşekkürler.

• arkadaşlar bazı yerlerden İzmir için uygulama fiyatları aldım sizinle paylaşmak isterim yorumlarınızı bekliyorum;
    1-joy car care------>180 tl fiyat verdi sıkı pazarlık sonucu, kullandıkları film Amerikan malı madiko imiş
    2-majestik oto-------> 130 tl fiyat verdi kullandıkları marka solargard mış.
    sizin bu markalar ve fiyatlar hakkında yorumlarınızı baekliyorum.
  • ARANIZDA HİÇ KAPUT KORUYUCU FİLM YAPTIRAN YOK GALİBA
  • bende yaptırmak istiyorum küçük küçük taş izi oldu hep
  • eğer İzmir de isen dediğim yerlerle konuşabilirsin internette sitesi var ikisinin de. Zibert çok pahallı söyledi çünkü.
  • Arkadaşlar ben Batman'da komple yaptırdım. Polytop marka. Ama her yerde komple yapmıyorlar. Biraz zahmetli olduğu için. Epey işçilik istiyor. Merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz.
  • cevap için teşekkürler, ne kadar verdiniz tümüne? birde sırf ön bölüme ne kadar yapıyorlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yssural

cevap için teşekkürler, ne kadar verdiniz tümüne? birde sırf ön bölüme ne kadar yapıyorlar?

Aslında yapan kişi arkadaş olduğu için fiyat konusunda biraz yardımcı oldu tabi. Orta sınıf bir aracı komple 900-1100 arası yapıyorlar. Sadece kaputu 150-200 arası. Bildiğim kadarıyla İstanbul'da falan aynı fiyata kaputun yarısını yapıyorlar.
  • clarshield paint protectin film kaput filmde oldukça kaliteli, 45 cm sadece kaput üzerine ortalam 200 tl civarında ama montajının iyi yapılması konusu çok öneml, komple yaptırmak yerine bence sadece belden aşağı diye tabir edilen kısım yapılması daha az maliğyetki olur gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarcinbey

clarshield paint protectin film kaput filmde oldukça kaliteli, 45 cm sadece kaput üzerine ortalam 200 tl civarında ama montajının iyi yapılması konusu çok öneml, komple yaptırmak yerine bence sadece belden aşağı diye tabir edilen kısım yapılması daha az maliğyetki olur gibi

peki
    izmir de 45 cm lik sadece ön kaputa bu filmi uygulayacak yer biliyormusunuz?
  • İzmir de bilmiyorum ben Adana da NeatCar da yaptırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.