Şimdi Ara

Kopya Çektim Yakalanmadım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    3 4 kişi var.
  • bu kadar endi?elenecek ne var ki? alt tarafy kopya çekmi?sin ha sanyrym ilk defa yapmy?syn bu i?i çok heyecanlysyn bi de gelip konu açmy?syn

olur böyle ?eyler hoca zaten anlamy?tyr her hoca anlar ve bir ?ey olmaz korkma

edit: yazi için üzgünüm, idare edin iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyenİnsancık -- 16 Ocak 2015; 21:02:09 >
  • it kopuk kullanıcısına yanıt
    nick - mesaj uyumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nolcak la korkma bu kadar

• Circassian81 kullanıcısına yanıt
    Kardeş Haklısın da İşte
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorrentNaos

Kardeş Haklısın da İşte

Ilk defa çektiysen normaldir zamanla alisirsin bilsen bile kopya çekmek istersin

• anomaly A kullanıcısına yanıt
    Yapamaz. Okulun son haftasina giriyoruz okula gitmez ise sorun olmaz sonucta sinavini olmus belli bir kanitida yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

Yapamaz. Okulun son haftasina giriyoruz okula gitmez ise sorun olmaz sonucta sinavini olmus belli bir kanitida yok.

Haklısın son haftasına girdiğimizi dikkate almamıştım. Ama devamsızlığı çoksa sıkıntı olabilir. Pazartesi,Salı kesin yoklama alınır.
  • Çok heyecan yapmışsın. Eğer hoca fark ederse yanına çağırır. Sana şu soruyu çöz der çözemezsen kopya yazar. Ama okulun son haftasında rapor alıp gitmezsen kanıtlayamaz. Ya da hocayı gördün mü kaç.

Biz bütün sınıf geometride çekmiştik 11.sınıfta geometri sınavıydı. Hoca istediğiniz gibi kopya çekin dedi. Herkes ayağa kalkıyor sınıfın başka yerine gidip oradaki adamın kağıdına falan bakıyor. Velhasıl kelam bütün sınıf 30-40 aldık nedenini hala anlayamadık. Fakat şunu düşünüyorum hoca tahtaya yazdığı bir soruyu bir derste çözdüğü için herhalde yanlış falan çözdü.
  • Hocan da foruma konu açmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_101655288/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.