Şimdi Ara

Kopya XP'lere Windows Update güvenlik yamaları yok artık!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben zaten update etmiyorum ki. walla devamlı duruyor sari kalkan "Bilgisayarınız için güncellemeler hazır"diyor ama ben hic indirmiyorum..

hem windows'dan tırsıyorum hemde hiç önemli bulmuyorum... zaten kafamda linux'a gecmek var ama nasıl olucak onu düsünüorum.. bir gün format atmadan once 1 hafta felan denemek lazım şu linux'u
  • Windows Orijinal Ürün Avantajı Doğrulama Aracı (KB892130)
    443 KB , en fazla: 1 dakika
    Windows Orijinal Ürün Avantajı Doğrulama Aracı, Microsoft Windows kopyanızın orijinal olduğunu doğrulamanızı sağlar. Bu araç, Windows Ürün Kimliği'ni ve Ürün Etkinleştirme durumunu denetleyerek Windows yüklemenizi doğrular. Bu öğeyi yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir. Öğe yüklendikten sonra kaldırılamaz.
  • yukarıdaki olay anlamayanlar için açıklamasınıda yapayım
    windows update ettirmek isterseniz microsoft bunu yüklemenizi istiyor update sitesinde
    copya yazılımı olanlar yüklerse birdaha çalıştıramayabilirler pclerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetclk

Bilmeyen varmı acaba kopya windows xp ler yüklendikten sonra sistemden yapılan ufak bir yöntemle normal hale döndürülüp update vs bütün hizmetleri alabiliyorsunuz

işte o yöntem artık (1 haftadır falan) işe yaramıyor dostum:(siteden download yapman için muya123 ün söylediği yamayı ındırmen gerekıyor,kurduktan sonra da malum...

• quote:

Orjinalden alıntı: muya123

yukarıdaki olay anlamayanlar için açıklamasınıda yapayım
    windows update ettirmek isterseniz microsoft bunu yüklemenizi istiyor update sitesinde

donanimsal zarar verecek degil en fazla format atarsin nolacak ?
  • format atarsanız en son yüklediğiniz eklentilerde gider sade ve temiz bi başlangıcınız olur fii tarihten kalma değilmi ya))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: heavyy

Artık sizler de orjinal bi windows alırsınız,
    Hepinizin bilgisayarları 1000 dolar civarı; ekrankartı gt6800,amd64 3000,1gb kinston ram,21inç monitör. Bi zahmet 80-100 dolarınıza da kıyın yani. windows u alınca en az 5 yıl kullanıyorsunuz(bilgisayar gibi senede bir upgrade istemiyor),ayrıyetten kullandıktan sonra belli bir fiyata eski windows unuzu satıp yeni windows alabilirsiniz.

ııııııı olmaz almıycam kaşıntı yapıyo histaminik etkisi var (win95 i zamanında orjinal almıştım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Executioner

Windows update microsofta kalsınhttp://www.autopatcher.com/ iyi iş görüyor...

Nasil kullanilir nasil yapilir biraz acarmmisin
  • quote:

Ben denedim, birşey olmuyor. Sadece Invalid Product Key diyor o kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Executioner

Windows update microsofta kalsınhttp://www.autopatcher.com/ iyi iş görüyor...

Güzelmiş. Peki Micro$oft bu siteye müdahale filan etmiyor mu? Yani mahkemeye verme, kapattırma gibi...?
  • en sonunda linux lucam valla
  • quote:

O bahsettiğiniz dosyayı yüklediğinizde sadece web üzerinden güncelleme yapmanızı engelliyor o kadar. (Ben yükledim oradan biliyorum) XP'nin güncellemeleri otomatik al seçeneği açık ise oradan devam edebilirsiniz işletim sisteminizi güncellemeye. O eklentiyi yaptıktan sonra Web üzerinden güncelleme yapmaya çalıştığımda resimdeki uyarıyı aldım. Ama orada da okuyacağınız gibi bu kritik güncellemeleri yapamayacağımız anlamına gelmiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: vozer

quote:

O bahsettiğiniz dosyayı yüklediğinizde sadece web üzerinden güncelleme yapmanızı engelliyor o kadar. (Ben yükledim oradan biliyorum) XP'nin güncellemeleri otomatik al seçeneği açık ise oradan devam edebilirsiniz işletim sisteminizi güncellemeye. O eklentiyi yaptıktan sonra Web üzerinden güncelleme yapmaya çalıştığımda resimdeki uyarıyı aldım. Ama orada da okuyacağınız gibi bu kritik güncellemeleri yapamayacağımız anlamına gelmiyor.

Yani Micro$oft kullanıcıyı Automatic Update'i kullanmaya itiyor. Bunda bir çapanoğlu var ama dur bakalım birgün ortaya çıkar...

• Bugün Update yapmak için Windows Update ye gittim ! Yazılımınız orjinal değil dedi doğal olarak Ondan sonra devam filan dedim ! Şimdi diyor ki ;

1. Ücretsiz Windows Genuine Advantage Seti Almaya Hak Kazanma
    Ücretsiz Windows Genuine Advantage Setine hak kazanmak için satın alma işleminiz sırasında verilen Windows CD'sini, orijinal makbuzu ve Windows kopyanızı nasıl aldığınızı açıklayan bir sahte raporunu göndermelisiniz. Başvurunuz gerekli niteliklere sahipse, ücretsiz bir Windows Genuine Advantage Seti alacaksınız. Gerekli nitelikleri karşılayıp karşılamadığınızı görmek için aşağıdaki düğmeyi tıklatın.

Ücretsiz
    Windows Genuine Advantage Seti
    Kargo ve işlem masrafı yok

2. Windows Genuine Advantage Seti için Çevrimiçi Lisans Alma

Hak kazanmak için, çevrimiçi bir sahte raporu göndermeli ve orijinal Windows XP sistem dosyalarının bozulmadığından veya zarar görmediğinden emin olmak için sisteminizi taramalısınız. Sisteminiz uygun bulunursa, ödemenin onaylanmasının ardından e-posta aracılığıyla yeni bir Ürün Anahtarı alacaksınız. Bu yeni Ürün Anahtarı sisteminizi hemen orijinal Windows yüklemesine dönüştürmenize olanak sağlayacak. Ayrıca, Windows XP Professional'ı yeniden yüklemek için kullanabileceğiniz bir yedek CD'yi posta yoluyla 4-6 hafta içinde alacaksınız.

Sipariş sayfaları yanlızca bu seferlik İngilizce yayımlanmıştır. Sipariş sayfaları yakında dilinizde da yayımlanacaktır. Siparişinizi şu anda İngilizce sayfaları kullanarak veya daha sonra kendi dilinizde yayımlanan sayfalar üzerinden verebilirsiniz. Sebep olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

$149
    Windows Genuine Advantage Seti
    Kargo ve işlem masrafı yok

Bunları söylüyor ! Birinci işlemde benden tam olarak ne istediklerini anlamadım ! Yardmıcı olabilir misiniz ?

Birinci işlemi seçersem Windows'u bana satan adamı mı ispiyonlayacağım ! O zaman yazıcıoğlu batar bea

• quote:

Orjinalden alıntı: Kara_Halil

en sonunda linux lucam valla

Linux Suse Download'a Başladım Zaten Ben !
  • istikamet linux dür .hem cekirdeği windows dan sağlam istediin kadar update yap windows a linux kadar koruma sağlamaz
    trojanların birçoğu windows olunca sisteme dalıolar linux e onlar sinek vızıltısı kalıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

quote:

Doğru, otomatik update devam ediyor

• Burayı okuyun çözüm bulundu.Microsoft'a Donanım Haber forumu dur dedi:)))

http://forum.donanimhaber.com/m_3569971/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttbarracuda

herşeyin bi çaresi var merak etmeyin

• Nasıl ki kopya windows'u lisansli windows'a cevirebiliyorsak en gec 1 ay icinde warez v.s sitelerinde bununla ilgili de bilgi yer alacaktir..

Unutmayin windows dusmani cok dunyada
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.